Vuoden 2022 paras Tex-seikkailu?

06.01.2023 Tri Tuomio

Vietämme nyt Tex Willerin juhlavuotta, sillä Tex rantautui Suomeen tammikuussa 1953. Juhlistamme nyt tätä merkkipäivää pienellä kisalla. Pyöreitä täyttäessä on tapana fiilistellä menneitä, mutta Tex on siinä määrin elinvoimainen lännensankari, että muistelemmekin tuoreimpia seikkailuja! Eli mikä olikaan mielestäsi paras Tex-seikkailu vuonna 2022?

Mukana kisassa ovat siis Tex Willerin, Nuoren Tex Willerin, Suuralbumin, Värialbumin ja Maxien sivuilla vuonna 2022 ilmestyneet seikkailut. Voit luonnollisesti äänestää joko yksittäistä julkaisua, tai useamman numeron mittaista tarinakokonaisuutta.

Vastauslaatikko löytyy tuosta alapuolelta ja yhteystietonsa jättäneiden keskuudesta onnetar valitsee yhden onnekkaan, joka voittaa valintansa mukaan joko Tex-spessupaketin, Tex Willerin vuosikerran tai Nuoren Texin vuosikerran. Vastausta joutuu kukin meistä luultavasti pähkäilemään hetken jos toisenkin, joten aikaa vastata olkoon perjantaihin 27. tammikuuta asti, jolloin äänestysmahdollisuus suljetaan kello 10:00.

Vastausaika on päättynyt. Kiitos osallistujille!

Äänestyksen tulokset löydät täältä!

Tämä ei jää vuoden ainoaksi Tex-kisaksi, sillä onhan se kaikkien aikojen paras Tex-seikkailu myöskin selvitettävä jossain kohden juhlavuotta. Ja ehkä on myöskin selvitettävä paras sivuhahmo, paras piirtäjä, paras kirjoittaja ja maagisin kirjoittajan ja piirtäjän yhdistelmä. Toimittajan tekisi melkein mieli virittää tänne blogiin äänestys mielenkiintoisimmasta mahdollisesta äänestyksestä, mutta aivan ensimmäisenä siis viime vuoden parasta tuoretta seikkailua miettimään!