Disney Autot

Story House Egmontin Autot-aiheisista puuha-ja värityskirjoista ei vauhtia puutu! Autot-tuotteet ovat täynnä huimia tilanteita, jännitystä ja nopeita kurveja, mutta myös ystävyyttä ja kannustavaa yhteishenkeä. Disney-Pixar on tähän mennessä julkaissut kolme Autot-elokuvaa, ja Story House Egmontin tuotteissa seikkailee hahmoja niistä jokaisesta.

Salama McQueen ja vauhdikkaat Autot

Salama McQueen on itsevarma kilpa-auto ja Autot-elokuvasarjan päähahmo, joka kisaa Piston Cupin voitosta. Salaman kovimmat kilpakumppanit ovat veteraaniajaja Kunkku ja häikäilemätön haastaja Jasu Juntti, joka ei voiton saavuttaakseen kaihda likaistakaan peliä. Tukenaan Salamalla on uskollinen varikkotiiminsä – aluksi sankarimme tosin uskoo, että kunnia menestyksestä kuuluu yksin Salamalle itselleen. Ystävällämme on kuitenkin edessään pitkä ja opettavainen matka!

Kun Salama joutuu erään kisamatkan aikana eksyksiin ja päätyy epähuomiossa verkkaiseen Syylari Cityn pikkukaupunkiin, mikään ei enää ole entisensä. Aluksi Salama vierastaa Syylari Cityn uneliasta ilmapiiriä eikä ole lainkaan mielissään siitä, että se on jumissa mokomassa takapajulassa. Salama ei meinaa aluksi sopeutua joukkoon, mutta tutustuu pian muihin autoihin ja saa elinikäisiä ystäviä.

Pian Salaman paras kaveri on ruosteinen mutta hyväntahtoinen hinausauto Martti, ja tyttöystävä neuvokas Salli. Salamalle selviää myös Syylari Cityn tuomarin Doc Hudsonin ja legendaarisen Hudson Hornet -kilpurin yhteys. Klainari ja Kessu eivät koskaan ole kovin kaukana toisistaan. Luigi omistaa rengasliikkeen, ja sen kätevä apuri Guido vaihtaa renkaat silmänräpäyksessä!

Disney-Pixarin Autot 2 ja 3 jatkavat Salaman tarinaa

Toisessa Autot-elokuvassa valokeilaan astuu hinausauto Martti, joka päätyy vahingossa keskelle kansainvälistä vakoiluverkostoa! Salainen tehtävä vie Martin ympäri maailmaa, muun muassa Japaniin ja Englantiin. Mukana kuvioissa ovat myös agentit Finn McMissile ja Holli Shiftwell sekä ilkeä Professori Z ja tämän kätyrit Grem, Acer ja muut rämäautot. Entä mikä mahtaa olla Allinol-biobensaan liittyvä salaisuus?

Kolmannessa Autot-elokuvassa Salaman harmiksi kilparadoille ilmestyy huipputekniikalla varustettu uuden sukupolven kilpuri, Jackson Myrsky. Salama tajuaa tarvitsevansa itsekin viimeisintä teknologiaa pärjätäkseen uusille vastustajilleen ja päätyy uuden tuttavansa Cruz Ramirezin valmennettavaksi.

Disney Cars -tuotteet Story House Egmontin verkkokaupassa

On aika ottaa esille parhaat värikynäsi, herättää kirjojen kuvat henkiin mahtavilla värivalinnoilla ja terävöittää älynystyrät korkeaoktaanisten puuhatehtävien parissa. Laske renkaat, yhdistä parit, selvitä sokkelot ja järjestä kirjaimet! Autot-tuotteet tarjoavat sekä viihdyttävää vauhdikkuutta että oivaltamisen riemua. Kaasu pohjaan ja menoksi!

Autojen ja muiden Disney Pixarin hahmojen lisäksi löydät luettavaksi myös muut rakastetut Disney-tarinat. Disneyn tutuista hahmoista löydät myös suomalaisten rakastaman Aku Ankan ja muut Ankkalinnan hahmot. Tämän lisäksi Disney-animaatioden suosikeista löytyvät Frozen-elokuvien Elsa ja muut Disney Prinsessat.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin