Frozen

On aika lähteä kohti Arendelin lumisia maisemia! Story House Egmontin Frozen-aiheisissa puuha-ja värityskirjoissa seikkailevat kaikki tutut Disneyn Frozen-hahmot: kuninkaalliset siskokset Anna ja Elsa, hyväsydäminen jäänkerääjä Kristoff, höpsö Sven-poro sekä tietenkin muuntautumiskykyinen pieni lumiukko Olaf, joka pitää lämpimistä halauksista! Varsinkin Sven vaikuttaa viihtyvän Olafin seurassa varsin hyvin… voisiko tähän olla syynä lumiukon porkkananenä?

Disneyn elokuva Frozen –huurteinen seikkailu osoittautui valtaisaksi jättimenestykseksi. Frozen on tarina ystävyydestä, rakkaudesta, uskollisuudesta ja sydämellisyydestä. Kun kuningatar Elsa pakeni Arendelin palatsista kauas jylhälle Pohjoisvuorelle suojellakseen siskoaan Annaa vaaralliselta jäätaialtaan, Anna ei suinkaan antanut periksi tai jäänyt neuvottomaksi! Uusien ystäviensä Kristoffin, Svenin ja Olafin avustamana Anna löysi kuin löysikin siskonsa. Vauhdikkaiden ja jännittävien käänteiden jälkeen kaikki palautui lopulta normaaliksi, kun aito rakkaus sulatti kovimmankin jään. Mikään ei enää voisi tulla siskosten väliin –ei varsinkaan Eteläsaarten petollinen Hans-prinssi!

Annan, Elsan ja heidän ystäviensä tarina jatkuu Frozen II:ssa. Ystävykset lähtevät huikeaan seikkailuun kohti Lumottua metsää ja tuntematonta selvittääkseen salaperäisen taian merkityksen. Millaisia salaisuuksia matkan varrella paljastuukaan? Mikä on totuus Arendelin historiasta? Kuinka Lumotun metsän uumenissa asuva pohjanväki ja Arendelin asukkaat mahtavat tulla toimeen keskenään? Onnistuvatko ystävämme pääsemään päämääräänsä herättämättä matkan varrella uinuvia jättimäisiä kiviotuksia, järkäleitä? Mitä metsän keskellä kohoavat oudoin symbolein koristellut pylväät oikein tarkoittavat? Mukana on uusia hahmoja, jännittäviä seikkailuja ja ennennäkemättömiä käänteitä!

Disneyn Frozen -elokuvat

Disneyn ensimmäinen Frozen-elokuva, “Frozen – huurteinen seikkailu”, ilmestyi vuonna 2013 ja on siitä lähtien ollut maailmanlaajuisessa suosiossa. Elokuvan siskokset Anna ja Elsa sekä lukuisat muut ikimuistoiset hahmot ovat ihastuttaneet niin lapsia kuin aikuisiakin ympäri maailmaa. Frozen-villitys rantautui myös Suomeen, eikä liene lasta, joka ei tuntisi elokuvan hahmoja sekä ensimmäisen Frozen-elokuvan Oscar-palkittua “Let It Go” -laulua. Kaikkien Frozenin ystävien iloksi, elokuva sai jatkoa vuonna 2019, kun Frozen 2 saapui Suomen elokuvateattereihin. Frozen 2 -jatko-osan lisäksi Disneyn Frozen-hahmot ovat seikkailleet myös muissa animaatioissa sekä esimerkiksi kirjoissa ja lukemattomissa muissa oheistuotteissa, kuten leluissa ja vaatteissa.

Disney Frozen -hahmot

Disneyn Frozen-elokuvien hahmot ovat varmasti useimmille tuttuja, mutta tässä vielä sarjan hahmokaartin tunnetuimmat ja tärkeimmät henkilöt, otukset ja eläimet:

  • Elsa on Arendelle-kuningaskunnan prinsessa, jolla on taikavoimia lumen ja jään hallitsemiseen. Elsa kuitenkin pelästyy omia voimiaan ja pakenee kruunajaistensa jälkeen.
  • Anna on Elsan nuorempi sisko. Ensimmäisessä Frozen-tarinassa Anna lähtee matkalle uusien ystäviensä kanssa etsimään Elsaa.
  • Kristof on saamelainen vuoristomies, joka auttaa Annaa matkallaan Elsan etsimiseksi yhdessä poronsa Svenin kanssa.
  • Olaf on puhuva lumiukko, jonka Anna, Kristof ja Sven saavat seuraansa etsiessään kateissa olevaa Elsaa. Olaf on alunperin Elsan luoma ja matkan varrella ystävystyy siskosten kanssa.
  • Hans on komea ja nuori Eteläsaarten prinssi. Vaikka Hans vaikuttaa aluksi rehdiltä prinssiltä, hän lopulta paljastuu juonittelevaksi hahmoksi.

Nämä tutut ja rakastetut Frozen-sarjan hahmot seikkailevat myös Frozen-teemaisten kirjojen sivuilla. Frozenin fanit pääsevät siis viettämään aikaa tuttujen ystäviensä kanssa muuallakin kuin vain sarjan elokuvissa ja animaatioissa.

Frozen -puuha- ja värityskirjat

Story House Egmontin Frozen-tuotteiden parissa voit elää molempien Frozen-elokuvien taianomaiset hetket yhä uudelleen ja uudelleen! Lämminhenkiset ja sydämelliset värityskuvat ja kekseliäät puuhatehtävät tuovat iloa kaikkiin vuodenaikoihin. Mukana on niin ensimmäisen elokuvan upeita lumimaisemia ja jääpalatseja kuin jatko-osan Lumotun metsän ruskaa ja Tumman meren aaltoja. Lisää vain mukaan omat suosikkivärisi, niin tarinoiden maisemat heräävät eloon. Jääpuikot kimmeltävät sateenkaaren väreissä, ja puiden lehdet hehkuvat pohjoisen lumoa.

Useimmissa Story House Egmontin Frozen-tuotteissa on mukana myös arkillinen värikkäitä tarroja, joissa nähdään Olof, Elsa tai muut ihastuttavat hahmot ja kuviot Disneyn Frozenin hengessä. Päästä siis luovuutesi valloilleen, teroita älynystyräsi ja pidä hauskaa Frozenin parissa, olipa suosikkihahmosi sitten Anna, Elsa tai vaikka Olaf! Story House Egmontin Frozen-aiheiset väritys- ja puuhakirjat tarjoavat tekemistä pitkään ja pitävät sisällään kaikkien Disneyn Frozenin ystävien suosikkihahmot. Kirjojen mukana tulevat tarrat ja muut hauskat yllätykset ilahduttavat kaikkia Frozen-faneja entisestään.

Disney Frozen -kirjojen lisäksi hauskaa lukemista ja tekemistä tarjoavat myös muut Disney-tuotteet Story House Egmontin verkkokaupassa. Muut rakastetut Disney-prinsessat löydät Disney Prinsessat -tuotteiden joukosta. Monien Disney-tarinoiden suosikit seikkailevat muun muassa Disney Klassikot sekä Disney Pixar -kirjojen sivuilla.