Frozen

On aika lähteä kohti Arendelin lumisia maisemia! Story House Egmontin Frozen-aiheisissa puuha-ja värityskirjoissa seikkailevat kaikki tutut hahmot: kuninkaalliset siskokset Anna ja Elsa, hyväsydäminen jäänkerääjä Kristoff, höpsö Sven-poro sekä tietenkin muuntautumiskykyinen pieni lumiukko Olaf, joka pitää lämpimistä halauksista! Varsinkin Sven vaikuttaa viihtyvän Olafin seurassa varsin hyvin… voisiko tähän olla syynä lumiukon porkkananenä?

Disneyn elokuva Frozen –huurteinen seikkailu osoittautui valtaisaksi jättimenestykseksi. Frozen on tarina ystävyydestä, rakkaudesta, uskollisuudesta ja sydämellisyydestä. Kun kuningatar Elsa pakeni Arendelin palatsista kauas jylhälle Pohjoisvuorelle suojellakseen siskoaan Annaa vaaralliselta jäätaialtaan, Anna ei suinkaan antanut periksi tai jäänyt neuvottomaksi! Uusien ystäviensä Kristoffin, Svenin ja Olafin avustamana Anna löysi kuin löysikin siskonsa. Vauhdikkaiden ja jännittävien käänteiden jälkeen kaikki palautui lopulta normaaliksi, kun aito rakkaus sulatti kovimmankin jään. Mikään ei enää voisi tulla siskosten väliin –ei varsinkaan Eteläsaarten petollinen Hans-prinssi!

Annan, Elsan ja heidän ystäviensä tarina jatkuu Frozen II:ssa. Ystävykset lähtevät huikeaan seikkailuun kohti Lumottua metsää ja tuntematonta selvittääkseen salaperäisen taian merkityksen. Millaisia salaisuuksia matkan varrella paljastuukaan? Mikä on totuus Arendelin historiasta? Kuinka Lumotun metsän uumenissa asuva pohjanväki ja Arendelin asukkaat mahtavat tulla toimeen keskenään? Onnistuvatko ystävämme pääsemään päämääräänsä herättämättä matkan varrella uinuvia jättimäisiä kiviotuksia, järkäleitä? Mitä metsän keskellä kohoavat oudoin symbolein koristellut pylväät oikein tarkoittavat? Mukana on uusia hahmoja, jännittäviä seikkailuja jaennennäkemättömiä käänteitä!

Story House Egmontin Frozen-tuotteiden parissa voit elää taianomaiset hetket yhä uudelleen ja uudelleen! Lämminhenkiset ja sydämelliset värityskuvat ja kekseliäät puuhatehtävät tuovat iloa kaikkiin vuodenaikoihin! Mukana on niin ensimmäisen elokuvan upeita lumimaisemia ja jääpalatseja kuin jatko-osan Lumotun metsän ruskaa ja Tumman meren aaltoja. Lisää vain mukaan omat suosikkivärisi, niin maisemat heräävät eloon –jääpuikot kimmeltävät sateenkaaren väreissä, ja puiden lehdet hehkuvat pohjoisen lumoa. Useimmissa tuotteissa on mukana myös arkillinen värikkäitä tarroja. Päästä siis luovuutesi valloilleen, teroita älynystyräsi ja pidä hauskaa Frozenin parissa, olipa suosikkihahmosi sitten Anna, Elsa tai vaikka Olaf!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin