Disney Prinsessat

Disney Prinsessat on yksi Disneyn suosituimmista brändeistä, ja iki-ihanat prinsessat seikkailevat myös Story House Egmontin puuha- ja värityskirjoissa!

Tuotteissamme ovat mukana kaikki Disney-prinsessat: Iloinen Lumikki joutui pakenemaan ilkeää äitipuoltaan synkkään metsään, mutta tapasi metsämökissä uusia ystäviä: seitsemän neuvokasta kääpiötä. Tuhkimon tarina on yksi maailman kuuluisimmista ryysyistä rikkauksiin -kertomuksista. Kuka voisi unohtaa kurpitsan muuttumista upeiksi vaunuiksi tai ikonista lasikengän sovitusta? Aurora päätyi ilkeän Pahattaren kiroamaksi ja eli Ruususena haltijatarkummien kanssa metsämökissä 16-vuotispäiväänsä asti. Onneksi prinssi Phillip onnistui päihittämään Pahattaren, joka oli tarinan lopussa muuntautunut valtavaksi lohikäärmeeksi!

Punahiuksisen Arielin tähdittämä Pieni merenneito aloitti Disneyn piirroselokuvien uuden voittokulun, Disney-renessanssin. Upeita vedenalaisia maisemia, romantiikkaa, jännitystä ja seikkailuja… tästä tarinasta ei vauhtia puutu! Maalaistyttö Belle päätyi kirouksen niskaansa saaneen hirviön jylhään linnaan aluksi jokseenkin vastahakoisesti, mutta vähitellen kaksikko alkoi lämmetä toisilleen ja lopulta rakastui. Rakkauden voimasta myös linnan ja sen asukkaiden kirous murtui. Agraban sulttaanin tytär Jasmine lentelee Aladdinin kanssa taikamatolla itämaiden yläpuolella. Jasminella on myös kenties koko prinsessakaartin mahtavin lemmikki: tiikeri nimeltä Rajah! Miten Jasmine, Aladdin ja lampun henki onnistuisivat päihittämään ilkeän suurvisiiri Jafarin? Intiaaniprinsessa Pocahontas elää villin luonnon keskellä. Tytön aisaparina on verraton kujeilija, pesukarhu Meeko! Urhea Mulan-tyttö puolestaan naamioitui mieheksi, pestautui armeijaan ja onnistui lopulta pelastamaan koko Kiinan!

Tähkäpääoli elänyt koko elämänsä korkeassa tornissa ystävänään vain pieni Pascal-kameleontti. Tavattuaan taskuvaras Flynn Riderin Tähkäpää kuitenkin uskaltautui ulos tornista tutkimaan ympäröivää maailmaa ja oli lopulta asiasta varsin innoissaan. Tähkäpään omin sanoin: ”Paras päivä ikinä!” Ahkera Tiana unelmoi jonakin päivänä omistavansa oman ravintolan. Kun hän tapaa erikoisen sammakon, joka väittää olevansa todellisuudessa komea prinssi, asiat kuitenkin mutkistuvat melkoisesti! Skotlannin ylämailla asuva Merida on yhtä talttumaton ja villi kuin hänen punaiset kutrinsa. Tämä tyttö ei ole mikään hienohelma vaan taitava ratsastaja ja ilmiömäinen jousiampuja. Prinsessakokoonpanon uusin tulokas on polynesialaistyttö Vaiana, joka tuntee sanoinkuvailematonta vetoa merille. Matkallaan hän tapaa hervottoman hauskan puolijumala Mauin. Mikä mahtaakaan olla saariston kätketty salaisuus?

Story House Egmontin Disney Prinsessat -tuotteiden parissa voit viettää aikaasi suosikkihahmojesi iloisessa ja taianomaisessa seurassa ja elää prinsessojen tähtihetket yhä uudelleen. Värityskirjan lisäksi tarvitset vain värikynät, hieman mielikuvitusta ja valppaan mielen! Puuhakirjojen parissa saa mukavaa aivojumppaa ja pääsee kokemaan onnistumisen iloa. Useimmissa tuotteissa on mukana myös arkillinen värikkäitä tarroja. Päästä siis luovuutesi valloilleen, teroita kynäsi ja pidä hauskaa –kuka on sinun suosikkiprinsessasi?