Disney Prinsessat

Disney Prinsessat on yksi Disneyn suosituimmista brändeistä, ja iki-ihanat prinsessat seikkailevat myös Story House Egmontin puuha- ja värityskirjoissa! Tuotteissamme ovat mukana kaikki Disney-prinsessat, kuten veden alla asustava Ariel, hirviön sydämen sulattava Belle ja lasikenkänsä kadottava Tuhkimo. Tutustu Disney Prinsessat -tuotteisiin Story House Egmontin verkkokaupassa ja sukella rakastettujen prinsessojen maailmaan lehtien ja kirjojen parissa.

Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo, Lumikki ja muut Disneyn rakastetut hahmot

Disney-tarinoiden prinsessat ovat muiden Disneyn unohtumattomien hahmojen ohella ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan. Vaikka moni Disney-prinsessa perustuu johonkin klassisista lastensatujen hahmoista, ovat prinsessat tulleet entistä tutummiksi juuri Disney-hahmoina. Disneyn animaatioiden lisäksi prinsessat ovat löytäneet tiensä myös kirjoihin, lehtiin, leluihin ja moniin muihin oheistuotteisiin. Jokaisella Disney-fanilla on varmasti oma suosikkinsa prinsessoista. Seuraavaksi esittelyssä muutama Disney-tarinoiden prinsessa, jotka jokainen Disney-animaatioiden ystävä varmasti tunnistaa.

Lumikki

Iloinen Lumikki joutui pakenemaan ilkeää äitipuoltaan synkkään metsään, mutta tapasi metsämökissä uusia ystäviä: seitsemän neuvokasta kääpiötä. Alunperin Lumikki esiintyi Grimmin veljesten sadussa ja myöhemmin Disneyn animaatiossa Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä.

Tuhkimo

Charles Perrautin kirjoittama Tuhkimon tarina on yksi maailman kuuluisimmista ryysyistä rikkauksiin -kertomuksista. Kuka voisi unohtaa kurpitsan muuttumista upeiksi vaunuiksi tai ikonista lasikengän sovitusta?

Prinsessa Ruusunen

Aurora päätyi ilkeän Pahattaren kiroamaksi ja eli Ruususena haltijatarkummien kanssa metsämökissä 16-vuotispäiväänsä asti. Onneksi prinssi Phillip onnistui päihittämään Pahattaren, joka oli tarinan lopussa muuntautunut valtavaksi lohikäärmeeksi! Disney teki esitteli oman versionsa tästä ikonisesta Charles Perrautin luomasta prinsessasta elokuvassa vuonna 1959.

Ariel

Punahiuksisen Arielin tähdittämä Pieni merenneito aloitti Disneyn piirroselokuvien uuden voittokulun, Disney-renessanssin. Upeita vedenalaisia maisemia, romantiikkaa, jännitystä ja seikkailuja… tästä tarinasta ei vauhtia puutu! Pieni Merenneito -tarina on monille tuttu tanskalaisen H. C. Andersenin sadusta, mutta Disneyn versiosta monet varmasti muistavat kauniin Arielin lisäksi ilkeän merinoita Ursulan.

Belle

Maalaistyttö Belle päätyi kirouksen niskaansa saaneen hirviön jylhään linnaan aluksi jokseenkin vastahakoisesti, mutta vähitellen kaksikko alkoi lämmetä toisilleen ja lopulta rakastui. Rakkauden voimasta myös linnan ja sen asukkaiden kirous murtui. Disneyn Kaunotar ja Hirviö -tarinan ikimuistoisimpia kohtauksia ovat Bellen ja Hirviön tanssi suuren linnan salissa.

Jasmine

Agraban sulttaanin tytär Jasmine lentelee Aladdinin kanssa taikamatolla itämaiden yläpuolella. Jasminella on myös kenties koko prinsessakaartin mahtavin lemmikki: tiikeri nimeltä Rajah! Miten Jasmine, Aladdin ja lampun henki onnistuisivat päihittämään ilkeän suurvisiiri Jafarin?

Pocahontas

Intiaaniprinsessa Pocahontas elää villin luonnon keskellä. Tytön aisaparina on verraton kujeilija, pesukarhu Meeko! Toisin kuin monet satuihin perustuvat hahmot, tämä prinsessa perustuu oikeaan Pocahontas-nimiseen henkilöön, joka eli Pohjois-Amerikassa 1600-luvulla.

Mulan

Urhea Mulan-tyttö puolestaan naamioitui mieheksi, pestautui armeijaan ja onnistui lopulta pelastamaan koko Kiinan! Mulan ja hänen seikkailunsa tulivat kaiken kansan tietoisuuteen niin sanotun Disney-renessanssin aikana, 1990-luvun lopulla.

Tähkäpää

Tähkäpää oli elänyt koko elämänsä korkeassa tornissa ystävänään vain pieni Pascal-kameleontti. Tavattuaan taskuvaras Flynn Riderin Tähkäpää kuitenkin uskaltautui ulos tornista tutkimaan ympäröivää maailmaa ja oli lopulta asiasta varsin innoissaan. Tähkäpään omin sanoin: ”Paras päivä ikinä!”

Tiana

Ahkera Tiana unelmoi jonakin päivänä omistavansa oman ravintolan. Kun hän tapaa erikoisen sammakon, joka väittää olevansa todellisuudessa komea prinssi, asiat kuitenkin mutkistuvat melkoisesti!

Merida

Skotlannin ylämailla asuva Merida on yhtä talttumaton ja villi kuin hänen punaiset kutrinsa. Tämä tyttö ei kuitenkaan ole mikään hienohelma. Merida onkin erittäin taitava ratsastaja ja ilmiömäinen jousiampuja.

Vaiana

Prinsessakokoonpanon uusin tulokas on polynesialaistyttö Vaiana, joka tuntee sanoinkuvailematonta vetoa merille. Matkallaan hän tapaa hervottoman hauskan puolijumala Mauin. Mikä mahtaakaan olla saariston kätketty salaisuus?

Disney Prinsessa -tuotteet Story House Egmontin verkkokaupasta

Story House Egmontin Disney Prinsessat -tuotteiden parissa voit viettää aikaasi suosikkihahmojesi iloisessa ja taianomaisessa seurassa ja elää prinsessojen tähtihetket yhä uudelleen. Värityskirjan lisäksi tarvitset vain värikynät, hieman mielikuvitusta ja valppaan mielen!

Puuhakirjojen parissa saa mukavaa aivojumppaa ja pääsee kokemaan onnistumisen iloa. Useimmissa tuotteissa on mukana myös arkillinen värikkäitä tarroja. Päästä siis luovuutesi valloilleen, teroita kynäsi ja pidä hauskaa! Kuka on sinun suosikkiprinsessasi? Älä myöskään unohda muita Disney-tuotteita, kuten Aku Ankkaa, Nalle Puhia tai Frozenia.