Nalle Puh

Disneyn Nalle Puh on viihdyttänyt lapsia jo vuosikymmenien ajan. Kaikkien tuntema punaiseen paitaan sonnustautunut pullea satukarhu seikkailee ystävineen Puolen hehtaarin metsässä. Tämä hunajaa (Puhin omien sanojen mukaan hinajaa) rakastava nalle pohdiskelee elämänmenoa omintakeisen verkkaiseen tapaansa ja joutuu toisinaan humoristisiin kommelluksiin. Jäipä Nalle Puh joskus jumiin Kanin koloonkin! Mahtaako tähän olla syynä kaikki Puhin syömä hunaja?

Nalle Puh ja Puolen hehtaarin metsän väki

Story House Egmontin Nalle Puh -tuotteissa ovat totta kai mukana myös kaikki Nalle Puhin ystävät: Tiikeri pomppii paikasta toiseen häntänsä varassa ja pursuaa intoa. Mistä ihmeestä kaikki tuo energia oikein tulee? Kani on käytännöllinen ja järjestelmällinen. Toisinaan muut metsän asukkaat tosin koettelevat Kanin hermoja melkoisesti! Pöllö on eläinten joukossa sieltä viisaammasta päästä, ja Puh ystävineen kääntyykin usein Pöllön puoleen kysyäkseen neuvoja erilaisissa pulmatilanteissa. Pöllökään ei tosin ole läheskään aina täysin erehtymätön…

Ihaa-aasilla on tapana hukata häntänsä tämän tästä. Kenties tämän vuoksi Ihaa on usein niin alakuloinen? Onhan se kieltämättä hieman hassua, kun joutuu laittamaan häntänsä tilalle ilmapallonnarun. Siinähän saattaa päätyä epähuomiossa lentomatkustajaksi! Lempeän kenguruäiti Kengun seurassa on yleensä myös Kengun poika, pikkuinen Ruu. Nalle Puhin paras kaveri on Nasu, ahkera ja kiltti pieni porsas. Ystävällinen Nasu on toisinaan jokseenkin pelokas, mutta hyvän ystävän seurassa mikään ei tunnu kuitenkaan liian pelottavalta!

Mukana seikkailuissa on tietenkin neuvokas Risto Reipas, joka kertoo Puhille kaikenlaisia opettavaisia asioita elämästä kahdeksan vuoden elämänkokemuksensa turvin. Puh ihaileekin Risto Reipasta yli kaiken! Mutta kuka kumma mahtaa olla salaperäinen Pahko? Tuo kummallinen otus mainittiin joskus Risto Reippaan jättämässä paperilapussa, mikä saa Puhin ystävineen melkoisen hämmennyksen valtaan. Kaverusten mielikuvitus lähtee pian villiin laukkaan…

Nalle Puh – Winnie the Pooh

Ei liene kovin montaa suomalaista lasta (ja vähän vanhempaakin), joilla ei olisi lämpimiä muistoja A. A. Milnen luomasta Nalle Puhin hahmosta. Myös Disneyn rakastettu Nalle Puh, eli Winnie the Pooh, perustuu A. A. Milnen kirjoittamiin tarinoihin “Nalle Puh” ja “Nalle Puh rakentaa talon”. Tämän hunajaa rakastavan nallen alkuperäinen englanninkielinen nimi perustuu oikeaan, Lontoon eläintarhassa asustaneeseen Winnie-karhuun. Ensimmäisen kerran suomalaiset pääsivät nauttimaan Nalle Puhin edesottamuksista vuonna 1934, kun ensimmäinen suomennettu Nalle Puh -kirja ilmestyi.

Vaikka A. A. Milne ei kirjoittanut elämänsä aikana kuin kaksi kirjaa ja runokokoelmaa Nalle Puhista, animaatioistaan tunnettu Disney on jatkanut Nalle Puhin tarinaa 1960-luvulta lähtien. Nykyään A. A. Milnen Nalle Puh -kirjat sekä Disneyn Nalle Puh -animaatiot kuuluvat lasten suosikkeihin ympäri maailmaa, myös Suomessa. Nalle Puhin, Tiikerin, Nasun, Ihaan, Risto Reippaan ja muiden Puolen hehtaarin metsässä asustavien ystävysten seikkailut ovat levinneet myös kokoillan elokuviin, videopeleihin, leluihin, sarjakuviin ja vaikka minne. Näihin kuuluvat myös Story House Egmontin Nalle Puh -aiheiset hauskat tuotteet, kuten värityskirjat.

Story House Egmontin Nalle Puh -tuotteet

Nalle Puh -tuotteiden lämminhenkiset tarinat ja lempeä kuvitus tuovat roppakaupalla iloa lapsen päivään. On aika tassutella kohti Puolen hehtaarin metsää ja viettää aikaa sydämellisten hahmojen iloisessa seurassa. Puuha-tai värityskirjan lisäksi tarvitaan vain värikynät ja iloista mieltä – hinaja on vapaaehtoista! Voi olla, että aikuisetkin innostuvat Story House Egmontin mahtavista Disney-tuotteista. Voit tutustua myös muihin Disney-aiheisiin kirjoihin ja lehtiin Story House Egmontin verkkokaupassa. Näihin kuuluvat esimerkiksi ikimuistoiset Disney-klassikot, Aku Ankka ja monet muut unohtumattomat tarinat ja hahmot.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin