Nalle Puh

Disneyn Nalle Puh on viihdyttänyt lapsia jo vuosikymmenien ajan. Kaikkien tuntema punaiseen paitaan sonnustautunut pullea satukarhu seikkailee ystävineen Puolen hehtaarin metsässä. Tämä hunajaa (Puhin omien sanojen mukaan hinajaa) rakastava nalle pohdiskelee elämänmenoa omintakeisen verkkaiseen tapaansa ja joutuu toisinaan humoristisiin kommelluksiin. Jäipä se joskus jumiin Kanin koloonkin! Mahtaako tähän olla syynä kaikki Puhin syömä hunaja?

Story House Egmontin Nalle Puh -tuotteissa ovat totta kai mukana myös kaikki Puhin ystävät: Tiikeri pomppii paikasta toiseen häntänsä varassa ja pursuaa intoa. Mistä ihmeestä kaikki tuo energia oikein tulee? Kani on käytännöllinen ja järjestelmällinen. Toisinaan muut metsän asukkaat tosin koettelevat sen hermoja melkoisesti! Pöllö on eläinten joukossa sieltä viisaammasta päästä, ja Puh ystävineen kääntyykin usein sen puoleen kysyäkseen neuvoja erilaisissa pulmatilanteissa. Pöllökään ei tosin ole läheskään aina täysin erehtymätön…

Ihaa-aasilla on tapanahukata häntänsä tämän tästä. Kenties tämän vuoksi se on usein niin alakuloinen? Onhan se kieltämättä hieman hassua, kun joutuu laittamaan häntänsä tilalle ilmapallonnarun. Siinähän saattaa päätyä epähuomiossa lentomatkustajaksi! Lempeän kenguruäiti Kengunseurassa on yleensä myös sen poika, pikkuinen Ruu. Nalle Puhin paras kaveri on Nasu, ahkera ja kiltti pieni porsas. Ystävällinen Nasu on toisinaan jokseenkin pelokas, mutta hyvän ystävän seurassa mikään ei tunnu kuitenkaan liian pelottavalta!

Mukana seikkailuissa on tietenkin neuvokas Risto Reipas, joka kertoo Puhille kaikenlaisia opettavaisia asioita elämästä kahdeksan vuoden elämänkokemuksensa turvin. Puh ihaileekin Risto Reipasta yli kaiken! Mutta kuka kumma mahtaa olla salaperäinen Pahko? Tuo kummallinen otus mainittiin joskus Risto Reippaan jättämässä paperilapussa, mikä saa Puhin ystävineen melkoisen hämmennyksen valtaan. Kaverusten mielikuvitus lähtee pian villiin laukkaan…

Nalle Puh -tuotteiden lämminhenkiset tarinat ja lempeä kuvitus tuovat roppakaupalla iloa lapsen päivään. On aika tassutella kohti Puolen hehtaarin metsää ja viettää aikaa sydämellisten hahmojen iloisessa seurassa. Puuha-tai värityskirjan lisäksi tarvitaan vain värikynät ja iloista mieltä –hinaja on vapaaehtoista!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin