Disney Klassikot

Disneyn ajattomat klassikkopiirretyt viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia vuosikymmenestä toiseen. Story House Egmontin laajan Disney-tuotteiden valikoiman parissa voit elää elokuvien taian yhä uudelleen! Puuha-ja värityskirjoissamme seikkailevat kaikki tutut Disney-hahmot: Lennä Peter Panin ja Leenan mukana Mikä-Mikä-Maahan ja tapaa kadonneet pojat, vieraile huikeassa mielikuvitusmaailmassa Ihmemaan Liisan kanssa ja seikkaile villin luonnon keskellä Viidakkokirjan Mowglin seurassa.

Ikimuistoiset Disney-hahmot

Disney-klassikot tunnetaan muun muassa hulvattoman hauskoista ja herttaisista eläinhahmoistaan. Myös Story House Egmontin tuotteissa on tietenkin mukana lukuisia eläinkavereita: Sirkuksen mukana kulkevat lentävä norsunpoikanen Dumbo ja tämän tomera aisapari Timotei-hiiri. Leijonanpentu Simbasta tulisi jonakin päivänä Jylhämaan kuningas. Simban verrattomat kaverit, pahkasika Pumba ja nelisormimangusti Timon, pitävät savannilla hauskaa kantamatta huolta huomisesta. Toisin sanoen: hakuna matata!

Peuranvasa Bambi ja sen paras ystävä, Rumpali-pupu, ihastelevat ympärillään avautuvaa luontoa matkallaan kohti aikuisuutta. Kuka voisi unohtaa ikimuistoista kohtausta, jossa Bambi kompuroi järven jäällä? Viidakkokirjan rentoakin rennompi Baloo-karhu tietää tanssin ja laulun sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen: “Onhan tää karhun elämää, saa päivät mettä kämmentää!”

Piirroselokuvien eläimet viihtyvät myös kaupungeissa: 101 dalmatialaisen koiraperheessä riittää vilinää niin, että joka paikassa näkyy täpliä. Pariisilaiset Aristokatit kohtaavat huiman seikkailunsa aikana kulkukissa Thomas O’Malleyn ja sen jazzahtavat nelijalkaiset tuttavat. Kuka olisi uskonut, että kissan tassuilla voi soittaa kontrabassoa? Ihmemaassa puolestaan asustaa kenties kaikkein kummallisin eläinystävä: leveästi virnistelevä Veijarikissa ilmestyy puun oksalle kuin tyhjästä ja osaa jopa seistä päällään –kirjaimellisesti!

Disney-elokuvat 1930-luvulta tähän päivään

Disney-elokuvia on julkaistu kymmeniä alkaen jo 1930-luvulta. Ensimmäisenä Disneyn tuottamana kokoillan animaatioelokuvana voidaan pitää Lumikki ja seitsemän kääpiötä (Snow White and the Seven Dwarfs) -elokuvaa, joka ilmestyi vuonna 1937. Tämä Disney-klassikko perustuu Grimmin veljesten Lumikki-satuun. Lumikki on myös osa rakastettujen Disney-prinsessojen kokoonpanoa, johon kuuluvat myös Tuhkimo, Ariel ja monet muut lukuisten lasten suosikit.

Disney-animaatioelokuvia on ilmestynyt huimaan tahtiin vuodesta 1937 lähtien aina tähän päivään saakka. Kun otetaan mukaan vielä Pixarin animaatioelokuvat, on kyseessä vaikuttava katalogi elokuvia koko perheelle. 2000-luvun suosituimpiin Pixar- ja Disney-elokuviin kuuluvat esimerkiksi Frozen ja Autot. Nyt nämä unohtumattomat tarinat sekä rakastetut hahmot seikkailevat myös Story House Egmontin Disney Klassikot -tuotteissa, kuten puuha ja -värityskirjoissa.

Disney klassikot – Paljon luettavaa ja tehtävää

Story House Egmontin Disney-värityskirjat tarjoavat oivallisen keinon toteuttaa itseään ja viettää aikaansa tuttujen suosikkihahmojen parissa. Kaiva vain esille värikynäsi, ota mukava asento ja väritä kuvat mieliväreilläsi. Anna mielikuvituksesi lentää ja luovuutesi kukoistaa!

Disney-teemaiset puuhakirjat puolestaan ovat täynnä kekseliäitä aivopähkinöitä, jotka kehittävät loogista ajattelua: selvitä tiesi sokkeloiden läpi, järjestä esineet ja asiat oikeaan järjestykseen, etsi kuvista eroavuudet ja listatut kohteet sekä täydennä maisemat ja kohtaukset puuttuvilla osilla. Todellista oivaltamisen riemua! Useimmissa tuotteissa on mukana myös arkillinen värikkäitä tarroja. Story House Egmontin Disney Klassikot -tuotteiden parissa aika lentää kuin siivillä!