Disney Klassikot

Disneyn ajattomat klassikkopiirretyt viihdyttävät kaikenikäisiä katsojia vuosikymmenestä toiseen, ja Story House Egmontin laajan Disney-tuotteiden valikoiman parissa voit elää elokuvien taian yhä uudelleen! Puuha-ja värityskirjoissamme seikkailevat kaikki tutut Disney-hahmot: Lennä Peter Panin ja Leenan mukana Mikä-Mikä-Maahan ja tapaa kadonneet pojat, vieraile huikeassa mielikuvitusmaailmassa Ihmemaan Liisan kanssa ja seikkaile villin luonnon keskellä Viidakkokirjan Mowglin seurassa.

Disney tunnetaan muun muassa hulvattoman hauskoista ja herttaisista eläinhahmoistaan, ja myös Story House Egmontin tuotteissa on tietenkin mukana lukuisia eläinkavereita: Sirkuksen mukana kulkevat lentävä norsunpoikanen Dumbo ja tämän tomera aisapari Timotei-hiiri. Leijonanpentu Simbasta tulisi jonakin päivänä Jylhämaan kuningas. Simban verrattomat kaverit, pahkasika Pumba ja nelisormimangusti Timon, pitävät savannilla hauskaa kantamatta huolta huomisesta. Toisin sanoen: hakuna matata! Peuranvasa Bambi ja sen paras ystävä, Rumpali-pupu, ihastelevat ympärillään avautuvaa luontoa matkallaan kohti aikuisuutta. Kuka voisi unohtaa ikimuistoista kohtausta, jossa Bambi kompuroi järven jäällä? Viidakkokirjan rentoakin rennompi Baloo-karhu tietää tanssin ja laulun sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen: “Onhan tää karhun elämää, saa päivät mettä kämmentää!”

Piirroselokuvien eläimet viihtyvät myös kaupungeissa: 101 dalmatialaisen koiraperheessä riittää vilinää niin, että joka paikassa näkyy täpliä. Pariisilaiset Aristokatit kohtaavat huiman seikkailunsa aikana kulkukissa Thomas O’Malleyn ja sen jazzahtavat nelijalkaiset tuttavat. Kuka olisi uskonut, että kissan tassuilla voi soittaa kontrabassoa? Ihmemaassa puolestaan asustaa kenties kaikkein kummallisin eläinystävä: leveästi virnistelevä Veijarikissa ilmestyy puun oksalle kuin tyhjästä ja osaa jopa seistä päällään –kirjaimellisesti!

Story House Egmontin Disney-värityskirjat tarjoavat oivallisen keinon toteuttaa itseään ja viettää aikaansa tuttujen suosikkihahmojen parissa. Kaiva vain esille värikynäsi, ota mukava asento ja väritä kuvat mieliväreilläsi. Anna mielikuvituksesi lentää ja luovuutesi kukoistaa!

Puuhakirjat puolestaan ovat täynnä kekseliäitä aivopähkinöitä, jotka kehittävät loogista ajattelua: selvitä tiesi sokkeloiden läpi, järjestä esineet ja asiat oikeaan järjestykseen, etsi kuvista eroavuudet ja listatut kohteet sekä täydennä maisemat ja kohtaukset puuttuvilla osilla. Todellista oivaltamisen riemua! Useimmissa tuotteissa on mukana myös arkillinen värikkäitätarroja. Story House Egmontin Disney-tuotteiden parissa aika lentää kuin siivillä!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin