Disney Pixar

Disney-Pixarin kekseliäät animaatioelokuvat ovat täynnä seikkailua, naurua, vauhtia ja jännitystä, ja sama verrattoman kekseliäs meno jatkuu myös Story House Egmontin Pixar-tuotteissa!

Suositut Disney Pixar -sarjat

Pixar on toiminut animaatioelokuvien edelläkävijänä jo 90-luvulta lähtien. Pixarin tunnetuimpiin ja suosituimpiin tarinoihin kuuluvat muun muassa elävistä leluista kertova Toy Story, vauhdikkaat Autot, Monsterit Oy sekä monet muut mielikuvitukselliset seikkailut. Nykyään Pixar on osa Disneyta.

Disney Pixarin tarinoista voit nauttia myös hauskan lukemisen ja tekemisen parissa. Story House Egmontin Disney Pixar -tuotteisiin kuuluvat muun muassa suositut puuha- ja värityskirjat. Seuraavaksi muutamia Pixarin hahmoja ja tarinoita, joiden maailmaan pääset myös lehtien ja kirjojen parissa.

Toy Story

Toy Story – leluelämää oli maailman ensimmäinen kokonaan tietokoneanimaationa toteutettu pitkä elokuva, ja Toy Story -elokuvia on tähän mennessä ilmestynyt jo neljä. Kun ihmisiä ei ole paikalla, Andy-pojan lelut heräävät eloon ja alkavat elää omaa elämäänsä: Karjapaimen Woody ja uusi tulokas, avaruusrangeri Buzz Lightyear, olivat aluksi jonkinlaisia kilpailijoita. Lopulta Woody ja Buzz ystävystyivät ja kaksikosta tuli erottamaton.

Toy Story -tarinoissa mukana menossa on lukuisia muitakin leluja, kuten dinosaurus Rex, säästöpossu Röh, väsymätön lelusotilaiden armeija ja paimentyttö Bo Peep. Kolmanteen Toy Story -elokuvaan mennessä Andy muuttaa pois kotoa ja lähtee opiskelemaan yliopistossa. Kenelle lelut nyt päätyisivät? Neljännessä Toy Story -sarjan osassa lelujengin mukaan liittyy hassunhauska Kahveli!

Monsterit Oy

Monsterit Oy:ssä saamme seurata, kuinka toinen toistaan omituisemmat oliot koettavat pelotella lapsia Masi Pallopään ja Tare P. Karvasen johdolla. Hurjasta ulkomuodostaan huolimatta Masi ja Tare ovat hyväntahtoisia hirviöitä. Karvainen Tare ja yksisilmäinen Masi palaavat Monsterit-yliopisto -elokuvassa. Monsterit-yliopistossa pääsemme näkemään, kuinka Masi ja Tare aikoinaan tapasivat toisensa ja ystävystyivät opiskeluaikoinaan.

Inside Out

Lelumaailman ja hirviöiden oman ulottuvuuden lisäksi Disney Pixar on tutkinut ihmismielen sisäistä maailmaa. Pääset tutustumaan mitä päämme sisällä oikeasti tapahtuu Inside Out -elokuvan ansiosta. Inside Out – mielen sopukoissa näyttää, mitä ihmismielen sisällä oikein tapahtuu. Riley-tytön pään sisällä asuvat eri tunnetiloja kuvastavat Ilo, Suru, Kiukku, Inho ja Pelko. Harvoin on minkäänlaisissa elokuvissa nähty tällaista mielikuvituksen juhlaa!

Nemoa etsimässä

Nemoa etsimässä vie katsojan valtameren syvyyksiin, kun vuokkokala Marlin koettaa löytää kadonneen poikansa Nemon, joka on päätynyt hammaslääkärin akvaarioon. Hurja seikkailu vie Marlinin toinen toistaan villimpiin käänteisiin! Mukana seikkailussa on myös omalaatuinen Dori-kala, joka pääsee pääosaan Nemoa etsimässä -elokuvan jatko-osassa. Jatko-osa Doria etsimässä kertoo, kuinka aiemmassa elokuvassa Marlinin seuraan lyöttäytynyt huonomuistinen Dori-kala lähtee etsimään omaa perhettään.

Autot

Autot on yksi Pixarin menestyneimmistä ja tunnetuimmista elokuvasarjoista ja brändeistä. Autot-elokuvia on tähän mennessä ilmestynyt jo kolme. Jokainen Dsiney Pixarin Autot-elokuva pitää sisällään vauhdikkaita seikkailuita puhuvien autojen asuttamassa maailmassa. Kilpa-auto Salama McQueen, yksinkertaisen oloinen hinausauto Martti, neuvokas Salli ja muut Syylari Cityn elävät autot tarjoavat korkeaoktaanista hauskanpitoa ja vauhdikkaita tilanteita. Pystyykö Salama nousemaan Piston Cupin voittoon ja ohittamaan mestaruudesta kamppailevat Kunkun ja Jasu Juntin? Kaasu pohjaan ja menoksi!

Ihmeperhe

Pixarin elokuvissa on myös scifin ja fantasian aineksia: Ihmeperhe kertoo supersankariperheestä, joka yrittää opetella elämään tavallista elämää. Se ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella! Alkuperäisen Ihmeperhe-elokuva päähenkilöt Herra Ihme ja Neiti Rajaton sekä heidän lapsensa Esa, Ilona ja Jaska palaavat elokuvan jatko-osassa Ihmeperhe 2.

WALL-E

WALL-E on huikea tulevaisuuteen sijoittuva kertomus, jossa romunkerääjärobotti WALL-E löytää yllättäen elonmerkkejä pitkään elottomana olleelta Maa-planeetalta. Eteenpäin on mytologisten olentojen asuttamaan fantasiamaailmaan sijoittuva sydämellinen tarina haltijaveljeksistä, Iikasta ja Aarosta, jotka yrittävät loitsia esiin edesmenneen isänsä.

Disney Pixar -tuotteet Story House Egmontilta

On aika teroittaa älynystyrät, ottaa esille parhaat värikynät ja viihtyä Story House Egmontin Pixar-aiheisten puuha-ja värityskirjojen ainutkertaisen kekseliäässä maailmassa! Ratkaise tehtävät, väritä kuvat, leiki tarroilla ja pidä hauskaa suosikkihahmojesi seurassa! Tutustu kaikkiin Disney Pixar -tuotteisiin Story House Egmontin verkkokaupassa ja löydät omat lempihahmosi.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin