Disney Pixar

Disney-Pixarin kekseliäät animaatioelokuvat ovat täynnä seikkailua, naurua, vauhtia ja jännitystä, ja sama verrattoman kekseliäs meno jatkuu myös Story House Egmontin Pixar-tuotteissa!

Toy Story –leluelämää oli maailman ensimmäinen kokonaan tietokoneanimaationa toteutettu pitkä elokuva, ja Toy Story -elokuvia on tähän mennessä ilmestynyt jo neljä. Kun ihmisiä ei ole paikalla, Andy-pojan lelut heräävät eloon ja alkavat elää omaa elämäänsä: Karjapaimen Woody ja uusi tulokas, avaruusrangeri BuzzLightyear, olivat aluksi jonkinlaisia kilpailijoita, mutta lopulta kaksikko ystävystyi ja niistä tuli erottamattomat. Mukana menossa on lukuisia muitakin leluja, mm. dinosaurus Rex, säästöpossu Röh, väsymätön lelusotilaiden armeija ja paimentyttö Bo Peep.Kolmanteen elokuvaan mennessä Andy muuttaa pois kotoa ja lähtee opiskelemaan yliopistossa. Kenelle lelut nyt päätyisivät? Neljännessä osassa lelujengin mukaan liittyy hassunhauska Kahveli!

Monsterit Oy:ssä saamme seurata, kuinka toinen toistaan omituisemmat oliot koettavat pelotella lapsia Masi Pallopään ja Tare P. Karvasen johdolla. Monsterit-yliopistossa pääsemme näkemään, kuinka Masi ja Tare aikoinaan tapasivat toisensa ja ystävystyivät opiskeluaikoinaan. Inside Out –mielen sopukoissa puolestaan näyttää, mitä ihmismielen sisällä oikein tapahtuu. Riley-tytön pään sisällä asuvat eri tunnetiloja kuvastavat Ilo, Suru, Kiukku, Inho ja Pelko. Harvoin on minkäänlaisissa elokuvissa nähty tällaista mielikuvituksen juhlaa!

Nemoa etsimässä vie katsojan valtameren syvyyksiin, kun vuokkokala Marlin koettaa löytää kadonneen poikansa Nemon, joka on päätynyt hammaslääkärin akvaarioon. Hurja seikkailu vie Marlinin toinen toistaan villimpiin käänteisiin! Jatko-osa Doria etsimässä kertoo, kuinka aiemmassa elokuvassa Marlinin seuraan lyöttäytynyt huonomuistinen Dori-kala lähtee etsimään omaa perhettään.

Autot on yksi Pixarin menestyneimmistä ja tunnetuimmista elokuvasarjoista ja brändeistä. Autot-elokuvia on tähän mennessä ilmestynyt jo kolme. Kilpa-auto Salama McQueen, yksinkertaisen oloinen hinausauto Martti, neuvokas Salli ja muut Syylari Cityn elävät autot tarjoavat korkeaoktaanista hauskanpitoa ja vauhdikkaita tilanteita. Pystyykö Salama nousemaan Piston Cupin voittoon ja ohittamaan mestaruudesta kamppailevat Kunkun ja Jasu Juntin? Kaasu pohjaan ja menoksi!

Pixarin elokuvissa on myös scifin ja fantasian aineksia: Ihmeperhe kertoo supersankariperheestä, joka yrittää opetella elämään tavallista elämää. Se ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella! WALL-E on huikea tulevaisuuteen sijoittuva kertomus, jossa romunkerääjärobotti WALL-E löytää yllättäen elonmerkkejä pitkään elottomana olleelta Maa-planeetalta. Eteenpäin on mytologisten olentojen asuttamaan fantasiamaailmaan sijoittuva sydämellinen tarina haltijaveljeksistä, Iikasta ja Aarosta, jotka yrittävät loitsia esiin edesmenneen isänsä.

On aika teroittaa älynystyrät, ottaa esille parhaat värikynät ja viihtyä Story House Egmontin Pixar-aiheisten puuha-ja värityskirjojen ainutkertaisen kekseliäässä maailmassa! Ratkaise tehtävät, väritä kuvat, leiki tarroilla ja pidä hauskaa suosikkihahmojesi seurassa!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin