Tietosuojaseloste

Viimeisin päivitys 01.06.2022

Sisällysluettelo
Yleistä
Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
Mitä henkilötietoja keräämme
Mihin käytämme henkilötietojasi
Miten säilytämme henkilötietojasi
Kuka käsittelee henkilötietojasi
Kenelle voimme luovuttaa henkilötietojasi
Mitä oikeuksia sinulla on

Yleistä

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoja Sinulle, koska Story House Egmont Oy Ab (“Story House Egmont”) kerää henkilötietoja Sinusta. Tämä tarkoittaa, että me olemme vastuussa henkilötiedoistasi.

Verkkosivuston käyttäjän (“Asiakas”) on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Story House Egmontin palveluita.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on:

Story House Egmont Oy Ab (Y-tunnus 1781740-4)
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

tietosuoja@egmont.fi

Mitä henkilötietoja keräämme

Asiakkaan antamat henkilötiedot:
• tunnistamistiedot kuten nimi
• yhteystiedot kuten postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Palvelun käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot:
• ostohistoria kuten ostetut tuotteet ja niiden hintatiedot
• toimitustiedot kuten valittu toimitusosoite
• verkkosivuston käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot, kuten IP-osoite ja käytetyn selaimen tunnistetiedot

Mihin käytämme henkilötietojasi

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
• asiakkuuden ylläpitämiseen
• tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
• verkkosivuston kehittämiseen
• asiakaskokemuksen kehittämiseen
• analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin

Tietoja käsitellään Asiakkaan ja Story House Egmontin väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Miten säilytämme henkilötietojasi

Asiakkaan antamat henkilötiedot tallennetaan automaattisesti luotavaan asiakastiliin. Säilytämme henkilötietosi vain yllä määritettyjen tarkoitusten täyttämiseksi tarvittavan ajan, kuitenkin enintään neljä (4) vuotta asiakassuhteen päättymisestä Medialiiton suosituksen mukaisesti. Joitain tietoja voimme säilyttää kuitenkin kauemmin, kun tällainen säilytysvaatimus on määritetty muussa laissa (esimerkiksi Kirjanpitolaki).

Kuka käsittelee henkilötietojasi

Henkilötietoihisi on pääsy niillä omilla työntekijöillämme, joiden työtehtävät sitä vaativat. Lisäksi käytämme luotettuja yhteistyökumppaneita, jolloin henkilötietoja voidaan tietosuojalainsäädännön sallimissa rajoissa siirtää kolmansille osapuolille. Kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa meillä on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetukset ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Kenelle voimme luovuttaa henkilötietojasi

Tietosuojalainsäädännön sallimissa rajoissa voimme luovuttaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai sivuliikkeillemme sekä neuvontantajillemme.

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville yhteistyökumppaneillemme:
• analytiikka- ja tilastointikumppaneillemme
• sähköpostimarkkinointikumppaneillemme
• SMS-kumppaneillemme yhteydenpitoa varten
• kuljetusliikkeille tilauksien toimituksia varten
• maksunvälittäjille tilauksien maksamista varten
• perintäyhtiölle laskujen erääntyessä

Pidätämme itsellämme oikeuden luovuttaa henkilötietoja mikäli jokin laki, määräys tai laillinen velvoite näin edellyttää, tai voidaksemme avustaa oikeudellisessa tutkinnassa.

Keräämiämme henkilötietojasi voidaan siirtää Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle ja säilyttää sen ulkopuolella. Mikäli henkilötietoja luovutetaan ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme riittävästä turvallisuudesta luovuttamalla tietoja sellaisiin maihin, joissa Euroopan komissio on katsonut tietojen suojauksen olevan riittävällä tasolla tai niin, että laadimme henkilötietoa vastaanottavan ei-ETA-yhteisön kanssa erillisen sopimuksen.

Mitä oikeuksia sinulla on

Mikäli sinulla on kysymyksiä siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä.

Asiakkaana sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää pääsyä omiin henkilötietoihisi sekä pyytää virheellisten henkilötietojesi poistamista, muuttamista tai korjaamista olemalla yhteydessä meihin. Sinulla on myös mahdollisuus rajoittaa tietojen käyttöä, pyytää niiden siirtoa järjestelmästä toiseen tai kieltää meitä käsittelemästä tietojasi.

Mikäli sinulla on huomauttamista tavastamme käsitellä henkilötietojasi, voit myös olla yhteydessä tietosuojavaltuutettuun.

Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin.