Sisarukset Gremillet

Sisarukset Grémillet on ainutlaatuinen ja valloittava tarina kolmesta siskosta sekä heidän fantastisesta maailmastaan. Yhdessä siskot ovat perustaneet “Kolmen sisaren kerhon”, joka selvittää visaisia mysteerejä – kerholla riittääkin tekemistä Grémillet’n perheen salaisuuksien ratkomisessa.

Kysymykset perheen menneisyydestä heräävät henkiin kun eräänä päivänä sisarukset löytävät yllättäen ullakolta vanhan valokuvan äidistään. Unet, levottomat henget ja yliluonnollisilta vaikuttavat arvoitukset selviävät yllättävin tavoin, kun sisarukset Grémillet yhdistävät voimansa ja ryhtyvät selvittämään perheen salaisuutta.

Sisarukset Grémillet -hahmot

Grémillet-sisarusten elämä on yhtä sekamelskaa. Sarah on sisarista vanhin, ja hän yrittää parhaansa mukaan suojella nuorempia tyttöjä. Sarahia piinaavat kuitenkin omituiset unet, joilla tuntuu olevan salaperäinen yhteys perheen menneisyyteen. Cassiopée on luova, taiteellinen ja romantiikkaan taipuvainen tyttö, mutta hänen herkkä sydämensä saattaa hänet helposti hankaluuksiin. Sisarista nuorin Lucille ei puhu paljoakaan, paitsi eläimille! Oli kyseessä sitten hänen oman kissansa Yurei tai puusta pudonnut linnunpoikanen, Lucille on tälle uskollinen ystävä.

Käsikirjoittajat Giovanni Di Gregorio ja Alessandro Barbucci

Sisarukset Grémillet -sarjan ovat luoneet käsikirjoittaja Giovanni Di Gregorio sekä kuvittaja Alessandro Barbucci. Di Gregorio on laatinut tarinoita muun muassa Disneylle sekä italialaiselle Bonelli-kustantamolle. Barbucci tunnetaan puolestaan huippusuositun W.I.T.C.H.-sarjan luojana. Upeasti kuvitettu ja kiehtova sarjakuvaromaani Sisarukset Grémillet on ollut myyntimenestys monessa Euroopan maassa.

Löydät Story House Egmont -nettisivuilta kaikki Sisarukset Gremillét -kirjat!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin