Sisarukset Gremillet

Sisarukset Grémillet on valloittava tarina kolmesta siskosta ja heidän fantastisesta maailmastaan. Sarah on sisarista vanhin, ja hän yrittää parhaansa mukaan suojella nuorempia tyttöjä… mutta Sarahia piinaavat omituiset unet, joilla tuntuu olevan salaperäinen yhteys perheen menneisyyteen. Cassiopée on luova, taiteellinen ja romantiikkaan taipuvainen tyttö, mutta hänen herkkä sydämensä saattaa hänet helposti hankaluuksiin. Sisarista nuorin Lucille ei puhu paljonkaan… paitsi eläimille! Oli kyseessä sitten hänen oman kissansa Yurei tai puusta pudonnut linnunpoikanen, Lucille on tälle uskollinen ystävä.

Yhdessä siskot ovat perustaneet “Kolmen sisaren kerhon”, joka selvittää visaisia mysteerejä. Ja kerholla riittääkin tekemistä Grémillet’n perheen salaisuuksien ratkomisessa. Unet, levottomat henget ja yliluonnollisilta vaikuttavat arvoitukset selviävät yllättävin tavoin, kun sisarukset yhdistävät voimansa.

Sisarukset Grémillet -sarjan ovat luoneet käsikirjoittaja Giovanni Di Gregorio sekä kuvittaja Alessandro Barbucci. Di Gregorio on laatinut tarinoita mm. Disneylle sekä italialaiselle Bonelli-kustantamolle, Barbucci tunnetaan huippusuositun W.I.T.C.H.-sarjan luojana. Upeasti kuvitettu ja kiehtova sarjakuvaromaani Sisarukset Grémillet on myyntimenestys monessa Euroopan maassa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin