LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® on hauska ja jännittävä lehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Sen 36 värikästä sivua sisältävät vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Lisäksi jokaisen numeron mukana on liitelahjana upea NINJAGO® tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO® NINJAGO® -puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä ninjojen seurassa värityskuvista sokkeloihin ja pulmien ratkomiseen. Osassa kirjoista on mukana NINJAGO® -minihahmo.

LEGO® Extra -sarjassa ilmestyvät LEGO® NINJAGO® Legacy ja LEGO® Minecraft -lehdet. LEGO® NINJAGO® Legacyssa seikkailevat LEGO® NINJAGO® -lehdistäkin tutut hahmot. LEGO® Extra on oma erillisjulkaisunsa eikä LEGO® NINJAGO® Legacy kuulu LEGO® NINJAGO® -lehtitilaukseen.

LEGO® Ninjagossa pääosassa ovat urheat ninjasoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay ja Cole, jotka ovat opiskelleet ninjataitoja ikivanhan mestari Wun opissa. Mestari Wu on opettanut ninjoille tärkeitä taitoja, auttanut heitä kehittämään voimiaan ja kurinalaisuutta.

Tulen ninja Kai, joka on helppo tunnistaa punaisesta asustaan, on ninjajoukon johtajia. Hänellä on aseenaan miekka. Kai on oikeustajunsa ja luontaisen rohkeutensa ansiosta erittäin pätevä johtaja.

Kain pikkusisko, veden ninja Nya on ninjatiimin ainut naispuolinen jäsen. Hän taistelee vihollisia vastaan Ninjago Cityssä ja muualla Ninjagossa vedenhallintakykynsä avulla. Hän on rohkea ja vahva. Nya pukeutuu veljensä tavoin punaiseen asuun. Hän esiintyy myös Samurai X:n hahmossa.

Mestari Garmadonin poika Lloyd ei seurannut isänsä jalanjälkiä, vaan päätti ryhtyä vihreäksi ninjaksi ja tulla spinjitzu-mestariksi. Tiimin nuorin jäsen tunnetaan viisaana ja muita innostavana johtajana. Lloydin tunnistaa vihreästä asusta. Lloyd hallitsee kaikkia neljää elementtiä; tulta, maata, jäätä ja salamaa.

Tohtori Julien loi nindroid Zanen, josta kehittyi monien vaiheiden jälkeen jään mestari sekä titaanininja ja ninjatiimin merkittävä jäsen. Valkoisesta asustaan tunnettu Zane joutui odottamaan ystäviensä apua toisessa ulottuvuudessa ilkeän Ashpeera-tulikyyn karkotettua hänet sinne. Sittemmin urhea taistelija on keskittynyt muiden auttamiseen ja rauhan säilyttämiseen.

Mustaan asuun pukeutunut Cole on tanssijan poika. Hän valitsi Lloydin tavoin eri tien kuin isänsä. Mestari Wu valitsi Colen ninjatiimin jäseneksi. Maan ninja Colen kultainen ase on järistysviikate. Cole on voimakas ja rohkea ninja.

Salaman ninja Jay pärjää taisteluissa usein voimiensa ansiosta. Ketterä Jay on se, joka saa tiimin muut jäsenet hymyilemään ja nauramaan luontaisella hauskuudellaan ja vitseillään. Tosin joidenkin mielestä Jay on kaikkien hauskimmillaan ollessaan ihan tavallisesti oma itsensä. Jayn ninja-asu on sininen ja hänen kultainen aseensa on salamanunchuk.

Kaikki ninjat ja moni muu hahmo tulevat tutuiksi lehden ja kirjojen sivuilla. Lisäksi seikkailuissa esiintyy erinäinen liuta vaihtuvia ja muuttuvia pahoja vastustajia, jotka uhkaavat Ninjago Cityn muuten rauhaisaa elämää.

Mutta kuten huikeissa seikkailuissa aina käy, hyvä voittaa pahan – vai voittaako sittenkään? Monta tukalaa kiipeliä on luvassa. Hyppää mukaan ninjojen mystiselle matkalle mitä mielikuvituksellisimpiin seikkailuihin ja taistele hyvän puolesta pahaa vastaan!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin