LEGO® NINJAGO®

Story House Egmontin LEGO® NINJAGO® -tuotteet vievät vauhdikkaiden ninjaseikkailujen pariin sekä ninjojen oman lehden että hauskaa tekemistä sisältävien LEGO® NINJAGO® -puuha- ja värityskirjojen parissa. LEGO® NINJAGO® on rakastetun ja luovuuteen innostavan LEGO:n vuonna 2011 lanseeraama sarja, joka pitää sisällään erilaisia ninja-aiheisia tuotteita LEGO:n maailmassa.

LEGO® NINJAGO® -rakennussarjojen, pelien, elokuvien, lelujen sekä tietysti lehtien ja kirjojen päähenkilöihin kuuluvat rohkeat Ninjago-ninjat, jotka asuvat rauhallisessa Ninjago Cityssä. Toisinaan jokin vaarallinen vastustaja saapuu uhkaamaan kaupungin rauhaa, jolloin Kai, Lloyd, Cole, Jay, Zane, Nya ja muut Ninjago-sarjan hahmot joutuvat pelastamaan päivän pahuudelta. Nämä Spinjitzu-nimisen kamppailulajin taitajat omaavat kaikki omat erikoistaitonsa sekä aseet, joiden avulla kiperinkin tilanne ratkeaa ja vastus voitetaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis riittää, eivätkä taitavat Ninjago-ninjat tunnu saavan rauhaa kaupungin pelastamiselta kerta toisensa jälkeen.

LEGO Ninjago -tuotteet

Story House Egmontin LEGO® NINJAGO® -tuotteiden joukosta löydät hauskaa tekemistä ja lukemista vauhdikkaiden Ninjago-ninjojen seurassa. Ninjojen maailmaan pääset taitavien ninjojen omassa LEGO® NINJAGO® -lehdessä, erikseen julkaistavassa LEGO® NINJAGO® Legacy -lehdessä sekä monenlaista tekemistä sisältävien LEGO® NINJAGO® -väritys- ja puuhakirjojen parissa.

LEGO Ninjago -lehti

LEGO® NINJAGO® on hauska ja jännittävä lehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Sen 36 värikästä sivua sisältävät vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Lisäksi jokaisen numeron mukana on liitelahjana upea NINJAGO® tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO NINJAGO -puuha- ja värityskirjat

LEGO® NINJAGO® -puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä ninjojen seurassa värityskuvista sokkeloihin ja pulmien ratkomiseen. Osassa kirjoista on mukana kirjan teemaan sopiva NINJAGO® -minihahmo, jonka pääset kokoamaan itse.

LEGO-erikoislehdet

LEGO® Extra ja LEGO® Special -sarjoissa ilmestyvät LEGO® NINJAGO® Legacy, LEGO® Minecraft ja LEGO® Jurassic World -lehdet. LEGO® NINJAGO® Legacyssa seikkailevat LEGO® NINJAGO® -lehdistäkin tutut hahmot. Kannattaa muistaa, että LEGO® NINJAGO® Legacy ei kuulu LEGO® NINJAGO® -lehtitilaukseen.

Tapaa Ninjago Cityn rohkeat ninjat

LEGO® Ninjagossa pääosassa ovat urheat ninjasoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay ja Cole, jotka ovat opiskelleet ninjataitoja ikivanhan mestari Wun opissa. Mestari Wu on opettanut ninjoille jokaisen hurjan soturin tärkeitä taitoja sekä auttanut heitä kehittämään voimiaan ja kurinalaisuutta. Jokaisella ninjalla on myös oma tunnistettava asunsa sekä erikoisia taitoja ja ninjan aseita. Kaikkia Ninjago-ninjoja yhdistää heidän tavoitteensa taistella pahiksia ja muita uhkia vastaan yhteisvoimin.

Ninjajoukon johtajiin kuuluva tulen ninja Kai on helppo tunnistaa punaisesta asustaan. Kain aseena on miekka ja hänen oikeustajunsa sekä luontaisen rohkeutensa ansiosta Kai on pätevä johtaja muille ninjoille. Nya on puolestaan veden ninja sekä Kain pikkusisko. Nya on myös ninjatiimin ainut naispuolinen jäsen ja taistelee vihollisia vastaan Ninjago Cityssä sekä muualla Ninjagossa käyttäen apunaan kykyä hallita vettä. Nya on rohkea, vahva ja pukeutuu veljensä tavoin punaiseen asuun. Hän esiintyy myös Samurai X:n hahmossa.

Mestari Garmadonin poika Lloyd ei seurannut isänsä jalanjälkiä, vaan päätti ryhtyä vihreäksi ninjaksi ja tulla spinjitzu-mestariksi. Sen lisäksi, että Lloyd on ninjojen nuorin jäsen, hänet tunnetaan viisaana ja muita innostavana johtajana. Lloydin tunnistaa vihreästä asusta. Lloyd hallitsee kaikkia neljää elementtiä: tulta, maata, jäätä ja salamaa.

Tohtori Julien loi nindroid Zanen, josta kehittyi monien vaiheiden jälkeen jään mestari sekä titaanininja ja ninjatiimin merkittävä jäsen. Zane tunnetaan hänen valkoisesta asustaan. Hän joutui odottamaan ystäviensä apua toisessa ulottuvuudessa ilkeän Ashpeera-tulikyyn karkotettua hänet sinne. Zane on kuitenkin urhea taistelija ja hän keskittyy muiden auttamiseen sekä rauhan säilyttämiseen.

Mustaan asuun pukeutunut Cole on tanssijan poika. Kuten vihreä ninja Lloyd, Cole valitsi eri tien kuin isänsä. Mestari Wu valitsi Colen osaksi ninjatiimiä. Vihreän maan ninja Colen kultainen ase on järistysviikate. Cole on voimakas ja rohkea ninja. Salaman ninja Jay pärjää taisteluissa usein voimiensa ansiosta. Jay on ketterä ninja ja ryhmän jäsen, joka saa tiimin muut ninjat hymyilemään ja nauramaan luontaisella hauskuudellaan sekä vitseillään. Joidenkin mielestä Jay on kuitenkin hauskimmillaan ollessaan ihan tavallinen oma itsensä. Salaman ninja Jayn ninja-asu on sininen ja hänen kultainen aseensa on salamanunchuk.

LEGO Ninjago -tuotteet Story House Egmontilta

Kaikki LEGO® NINJAGO® -sarjan ninjat ja monet muut hahmot tulevat tutuiksi lehden ja kirjojen sivuilla. Lisäksi Ninjago-seikkailuissa esiintyy erinäinen liuta vaihtuvia ja muuttuvia pahoja vastustajia, jotka uhkaavat Ninjago Cityn rauhaisaa elämää. Mutta kuten huikeissa seikkailuissa on aina tapana käydä, hyvä voittaa pahan – vai voittaako sittenkään? Ninjoille on luvassa monia tukalia seikkailuja ja tilanteita. Hyppää mukaan LEGO® NINJAGO® -sarjan ninjojen mystiselle matkalle mitä mielikuvituksellisimpiin seikkailuihin ja taistele hyvän puolesta pahaa vastaan seikkailu toisensa jälkeen!

Älä kuitenkaan unohda muita huippusuosittuja LEGO-tuotteita Story House Egmontin valikoimassa. LEGO® NINJAGO® -maailman ja vauhdikkaiden ninjojen lisäksi voit sukeltaa LEGO Harry Potter -sarjan maagisten seikkailujen pariin puuhakirjojen parissa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin