LEGO Harry Potter

LEGO® Harry Potter™️ -puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä maailman suosituimman velhopojan ja hänen ystäviensä seurassa. Monissa kirjoissa on myös mukana LEGO® -minihahmo Harry Potter -tarinoiden maailmasta.

Harry Potter -puuha- ja värityskirjoissa on viihdyttäviä ja monipuolisia tehtäviä, joissa päästään mukaan Harryn seikkailuihin ja tavataan niin ystäviä kuin vihollisiakin. Mukana on esimerkiksi sokkeloita, etsi erot -tehtäviä, värityskuvia, pisteestä pisteeseen -tehtäviä ja päättelypähkinöitä. Tarinoiden henkilöt ja paikat tulevat tutuiksi lapsille helposti lähestyttävään, iloisen värikkääseen tyyliin. Tehtävien parissa puuhastellessa kädentaidot, keskittyminen ja kekseliäisyys karttuvat kuin taikaiskusta.

J. K. Rowlingin kirjoittama Harry Potter -fantasiakirjasarja on ollut maailmanlaajuinen menestys. Se nousi valtavaksi ilmiöksi, ja kirjasarjan uusia osia jonotettiin kauppojen edessä. Sarja on käännetty yli 70 kielelle.

Harry Potter -kirjasarjaan kuuluvat kirjat Harry Potter ja viisasten kivi, Harry Potter ja salaisuuksien kammio, Harry Potter ja Azkabanin vanki, Harry Potter ja liekehtivä pikari, Harry Potter ja Feeniksin kilta, Harry Potter ja puoliverinen prinssi sekä Harry Potter ja kuoleman varjelukset. Kirjasarja on pitänyt kaikenikäisiä lukijoita otteessaan ensimmäisestä osasta viimeiseen. Harry Potter -kirjojen pohjalta on tehty myös suosittu elokuvasarja, jonka pääosia näyttelivät Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson. Näiden suosikkikirjojen pohjalta on tehty myös pelejä ja teemapuistoja.

Tarinoiden päähenkilö on orpopoika Harry Potter, joka saa 11-vuotissyntymäpäivänään tietää olevansa velho ja pääsevänsä opiskelemaan taikuutta Tylypahkan velhokouluun. Tärkeisiin hahmoihin kuuluvat myös Harryn ystävät Ron Weasley ja Hermione Granger, paha lordi Voldemort, Tylypahkan rehtori Albus Dumbledore, Tylypahkan tilusten ja avainten vartija Rubeus Hagrid, taikajuomien opettaja Severus Kalkaros ja monet muut.

Velhokoulussa Harry on vihdoinkin päässyt kaltaistensa joukkoon sukulaistensa luona viettämänsä karun lapsuuden jälkeen, mutta ennen pitkää hän huomaakin olevansa uhattuna. Myöskään kaikki koulukaverit eivät hyväksy uutta tulokasta. Rauhallinen sisäoppilaitoselämä muuttuu odottamattoman jännittäväksi, ja seikkailut siirtyvät yhä suuremmassa määrin myös koulun ulkopuolelle.

LEGO® -kirjat tuovat Harry Potter -tarinoiden kiehtovan maailman mukavalla ja turvallisella tavalla nuorempienkin ulottuville. Näiden seikkailujen taikapiirissä on helppo viihtyä!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin