LEGO® Harry Potter

LEGO® Harry Potter™️ -puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä maailman suosituimman velhopojan ja hänen ystäviensä seurassa. Monissa kirjoissa on myös mukana LEGO® -minihahmo Tylypahkan ja Harry Potter -tarinoiden maailmasta.

Harry Potter -puuha- ja värityskirjoissa on viihdyttäviä ja monipuolisia tehtäviä, joissa päästään mukaan Harryn seikkailuihin ja tavataan niin ystäviä kuin vihollisiakin. Mukana on esimerkiksi sokkeloita, etsi erot -tehtäviä, värityskuvia, pisteestä pisteeseen -tehtäviä ja päättelypähkinöitä. Tarinoiden henkilöt ja paikat tulevat tutuiksi lapsille helposti lähestyttävään, iloisen värikkääseen tyyliin. Tehtävien parissa puuhastellessa kädentaidot, keskittyminen ja kekseliäisyys karttuvat kuin taikaiskusta.

Suositut Harry Potter -kirjat

J. K. Rowlingin kirjoittama Harry Potter -fantasiakirjasarja on ollut maailmanlaajuinen menestys. Se nousi valtavaksi ilmiöksi, ja kirjasarjan uusia osia jonotettiin kauppojen edessä. Tylypahkan, velhojen ja noitien maailmaan sijoittuva sarja on käännetty yli 70 kielelle.

Harry Potter -kirjasarjaan kuuluvat kirjat:
Harry Potter ja viisasten kivi (Philosopher’s Stone)
Harry Potter ja salaisuuksien kammio (Chamber of Secrets)
Harry Potter ja Azkabanin vanki (Prisoner of Azkaban)
Harry Potter ja liekehtivä pikari (Goblet of Fire)
Harry Potter ja Feeniksin kilta (Order of the Phoenix)
Harry Potter ja puoliverinen prinssi (Half-Blood Prince)
Harry Potter ja kuoleman varjelukset (Deathly Hallows)

Vaikka Harry Potter -kirjat ovat innostuneet lukuisia nuoria lukijoita kirjojen sekä lukemisen pariin, J.K. Rowlingin kirjasarja on pitänyt kaikenikäisiä lukijoita otteessaan ensimmäisestä osasta viimeiseen.

Elokuvat, pelit ja LEGO® Harry Potter™️

Harry Potter -kirjojen pohjalta on tehty myös suosittu elokuvasarja, jonka pääosia näyttelivät Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson. Kuten alkuperäiset kirjat, myös Harry Potter -kirjoihin perustuvat elokuvat ovat saavuttaneet hurjan suosion ympäri maailmaa ja jaksavat viehättää vielä vuosienkin jälkeen. Näiden suosikkikirjojen pohjalta on tehty myös pelejä ja teemapuistoja, joissa seikkaillaan taikuuden ja erilaisten loitsujen jännittävässä maailmassa.

Harry Potterin maailmaan sijoittuvat myös eri-ikäisten suosimat LEGO® Harry Potter™️ -hahmot, rakennussarjat sekä muun muassa videopelit. LEGO® on tanskalainen, vuonna 1949 perustettu leluvalmistaja, jonka innovatiiviset ja luomiseen innostavat rakennussarjat sekä minihahmot ovat niin aikuisten kuin lasten suosiossa. Harry Potter LEGO®-sarja on ollut osa LEGO®:n valikoimaa jo vuodesta 2001 lähtien. Viime vuosina se on levinnyt pelkistä LEGO®-rakennussarjoista ja -hahmoista myös peleihin ja muihin tuotteisiin. LEGO® Harry Potter™️ -lelujen, hahmojen ja rakennussarjojen joukkoon kuuluvat muun muassa velhokoulu Tylypahka, paha lordi Voldemort sekä tietysti itse Harry Potter ja hänen ystävänsä.

Harry Potterin tarina ja juoni

Harry Potter -tarinoiden päähenkilö on orpopoika Harry Potter, joka saa 11-vuotissyntymäpäivänään tietää olevansa velho ja pääsevänsä opiskelemaan taikuutta Tylypahkan velhokouluun. Tärkeisiin hahmoihin kuuluvat myös Harryn ystävät Ron Weasley ja Hermione Granger, paha lordi Voldemort, Tylypahkan rehtori Albus Dumbledore, Tylypahkan tilusten ja avainten vartija Rubeus Hagrid, taikajuomien opettaja Severus Kalkaros ja monet muut.

Velhokoulussa Harry on vihdoinkin päässyt kaltaistensa joukkoon sukulaistensa luona viettämänsä karun lapsuuden jälkeen, mutta ennen pitkää hän huomaakin olevansa uhattuna. Myöskään kaikki koulukaverit eivät hyväksy uutta tulokasta. Tylypahka ja rauhallinen sisäoppilaitoselämä muuttuvat odottamattoman jännittäviksi, ja seikkailut siirtyvät yhä suuremmassa määrin myös koulun ulkopuolelle.

Harry Potter LEGO® -minihahmoja ja paljon hauskaa tekemistä

Harry Potter LEGO® -kirjat tuovat velhomaailman tarinoiden kiehtovan maailman mukavalla ja turvallisella tavalla nuorempienkin ulottuville. Näiden seikkailujen taikapiirissä on helppo viihtyä! LEGO® Harry Potter™️ -puuhakirjoissa on monipuolisesti kiperiä tehtäviä, jotka sijoittuvat noitien ja velhojen maailmaan. Kirjojen värikkäät ja maagiset kuvitukset erilaisten tehtävien lisäksi viihdyttävät pitkään kaikkia Harry Potterin ystäviä. LEGO® Harry Potter™️ -puuhakirjojen mukana on myös hieno LEGO®-pienoishahmo. Voit tilata taianomaiset Harry Potter LEGO® -puuhakirjat Story House Egmontin verkkokaupasta. Löydät myös muut LEGO-aiheiset kirjat ja lehdet sekä LEGO Ninjagon hauskoihin puuha- ja lukuhetkiin.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.