LEGO®

LEGO® on ympäri maailmaa tunnettu, arvostettu lelumerkki, joka on tarjonnut lapsille luovaa ja kehittävää puuhaa rakentamisen ja leikkimisen parissa jo vuosikymmeniä. LEGO®-aiheiset lehtemme sekä puuha- ja värityskirjamme ovat täynnä mukavaa puuhaa ja luettavaa kaikille LEGO®-faneille.

Tanskalainen LEGO® innostaa luovuuteen

Niin lasten kuin aikuistenkin rakastama LEGO® syntyi Tanskassa vuonna 1949. LEGO® -brändin synnyn jälkeen vuosikymmeniä sitten, siitä on tullut maailman suurin leluja valmistava yhtiö maailmassa. LEGO® tunnetaan sen neliskanttisista rakennuspaloista, joita yhteen liittämällä on mahdollista rakentaa mitä mielikuvituksellisempia rakennuksia, ajoneuvoja tai mitä ikinä LEGO®-rakennuspalikoiden äärellä voikaan tulla mieleen.

LEGO®-merkin nimi tulee tanskankielisistä sanoista “leg godt” eli leiki hyvin. Nimi kuvaakin LEGO®-palikoiden tarjoamia mahdollisuuksia monipuoliseen ja luovaan leikkiin, missä vain mielikuvitus on rajana. LEGO®-rakennuspalikoiden lisäksi merkki tunnetaan sen ikonisista LEGO®-hahmoista. Myös esimerkiksi rakennussarjojen mukana tulevat LEGO®-hahmot voi koota itse ja rohkeasti yhdistellä erilaisia osia uusien hahmojen rakentamiseen.

Nykyään LEGO®-brändin alla on useita suosittuja sarjoja, joissa seikkailevat myös esimerkiksi elokuvista ja peleistä tutut hahmot. Näihin kuuluvat muun muassa LEGO® Super Mario, LEGO® Disney sekä LEGO® Star Wars. Näiden lisäksi LEGO®-brändillä on sen omat huippusuositut LEGO® City, LEGO® Friends ja LEGO® Duplo -sarjat.

LEGO® Ninjago®

LEGO® NINJAGO® on hauska ja jännittävä lehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Sen 36 värikästä sivua sisältävät vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Lisäksi jokaisen numeron mukana on liitelahjana upea NINJAGO®-tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO® NINJAGO® Legacy -lehdessä ninjat kohtaavat menneisyydestä tuttuja vihollisia. Lehdissä muistellaan vauhdikkaiden sarjakuvaseikkailujen lomassa ninjatiimin menneitä urotekoja. LEGO® NINJAGO® Legacy on oma erikoisjulkaisunsa eikä kuulu LEGO® NINJAGO® -lehtitilaukseen.

LEGO® NINJAGO® -puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä ninjojen seurassa värityskuvista sokkeloihin ja pulmien ratkomiseen. Osassa kirjoista on mukana LEGO ® NINJAGO® -minihahmo.

LEGO® NINJAGO® -tarinoiden pääosassa ovat urheat ninjasoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay ja Cole, jotka ovat opiskelleet ninjataitoja ikivanhan mestari Wun opissa. Mestari Wu on opettanut ninjoille tärkeitä taitoja, auttanut heitä kehittämään voimiaan ja kurinalaisuutta. Kaikki ninjat ja moni muu hahmo tulevat tutuiksi lehden ja kirjojen sivuilla. Lisäksi seikkailuissa esiintyy erinäinen liuta vaihtuvia ja muuttuvia pahoja vastustajia, jotka uhkaavat Ninjago Cityn muuten rauhaisaa elämää. Mutta kuten huikeissa seikkailuissa aina käy, hyvä voittaa pahan – vai voittaako sittenkään?

LEGO® Jurassic World®

LEGO® JURASSIC WORLD® -sarjan tapahtumat sijoittuvat Jurassic World -dinosauruspuistoon Isla Nublarille. Teemapuiston opastuskeskuksessa riittää vilinää vierailijoiden virratessa ihastelemaan hurjia dinosauruksia kuten jättimäisiä tyrannosaurus rexejä, raptoreita, triceratopseja, baryonxeja ja carnotauruksia. Dinosaurusasiantuntija Owen Gardylla, turvallisuuspäällikkö Vic Hoskinsilla ja puiston operatiivisella johtajalla Claire Dearingilla on kädet täynnä töitä viidakko-olosuhteissa.

LEGO®:n dinosaurusmaailmaan pääsee niin lehtien kuin puuha- ja värityskirjojenkin sivuilla. Lehtien mukana seuraa tuotepussi ja osassa puuha- ja värityskirjoista on mukana tarroja.

LEGO® Minecraft®

LEGO® MINECRAFT® -lehti tuotepusseineen yhdistää kaksi rakentelumaailmaa ainutlaatuisella tavalla. LEGO® MINECRAFT® perustuu yhteen maailman suosituimmista peleistä, jossa pelaaja pääsee sekä käyttämään luovuuttaan että selviytymään pelimaailman vaarojen keskellä. Minecraftin luovassa pelimuodossa pelaaja voi toteuttaa mielikuvituksellisia rakennelmia – aivan kuin LEGO®-rakennussarjojen parissa! Selviytymispelissä puolestaan erilaiset örkit, nälkä ja muut vaarat uhkaavat pelaajaa, jonka on selvittävä yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Kuten LEGO®-lelut, myös Minecraftin selviytymismoodi antaa pelaajalle vapauden rakennella ja luoda itse oman maailmansa, jossa seikkailla.

LEGO Extra | LEGO Special

LEGO® Extra ja LEGO® Special ovat sarjoja, joissa ilmestyy eri vuosina eri LEGO®-lehtiä. Lehtien aihepiirit sijoittuvat esimerkiksi Ninjago-, Jurassic World – tai Minecraft-maailmaan. Irtonumeroina ilmestyvän lehden mukana on upea LEGO®-minihahmo sekä erilaisia varusteita. Lehden mukana tulevasta LEGO®-hahmosta voi lukea lisää lehden sivuilta. Hahmoa pääsee käyttämään lehden hauskoissa tehtävissä sekä omissa mielikuvituksellisissa leikeissä ja rakenteluissa. LEGO®-hahmon lisäksi lehti pitää sisällään rutkasti jännittävää luettavaa värikkäällä kuvituksella. Mukana myös paljon tietoa LEGO®:sta sekä julisteita.

LEGO®-kirjat ja -lehdet Story House Egmontin verkkokaupasta

Kun haluat pelkän luovan rakentamisen lisäksi nauttia LEGO®-hahmojen mielikuvituksellisesta maailmasta myös muun hauskan tekemisen ja lukemisen parissa, tutustu Story House Egmontin LEGO®-aiheisiin kirjoihin ja lehtiin. Esimerkiksi LEGO®-puuhakirjojen parissa vietät monen monta hauskaa ja innostavaa hetkeä. LEGO®-lehti puolestaan sisältää monipuolista lukemista suosittujen hahmojen ja LEGO®-maailmojen parissa. Tutustu LEGO®-tuotteiden valikoimaan Story House Egmontin verkkokaupassa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin