LEGO

LEGO® on ympäri maailmaa tunnettu, arvostettu lelumerkki, joka on tarjonnut lapsille luovaa ja kehittävää puuhaa rakentamisen ja leikkimisen parissa jo vuosikymmeniä. LEGO®-aiheiset lehtemme sekä puuha- ja värityskirjamme ovat täynnä mukavaa puuhaa ja luettavaa kaikille LEGO®-faneille.

LEGO® NINJAGO® on hauska ja jännittävä lehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Sen 36 värikästä sivua sisältävät vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Lisäksi jokaisen numeron mukana on liitelahjana upea NINJAGO® tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO® Extra -sarjassa ilmestyvät LEGO® NINJAGO® Legacy ja LEGO® Minecraft -lehdet. LEGO® NINJAGO® Legacyssa seikkailevat LEGO® NINJAGO® -lehdistäkin tutut hahmot. LEGO® Minecraft yhdistää kaksi rakentelumaailmaa ainutlaatuisella tavalla. LEGO® Extra on oma erillisjulkaisunsa eikä LEGO® NINJAGO® Legacy kuulu LEGO® NINJAGO® -lehtitilaukseen.

LEGO® NINJAGO® -puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä ninjojen seurassa värityskuvista sokkeloihin ja pulmien ratkomiseen. Osassa kirjoista on mukana LEGO ® NINJAGO® -minihahmo. LEGO® -puuha- ja värityskirjoja löytyy myös muista hauskoista ja jännittävistä aiheista, kuten LEGO® -elokuvasarjasta ja Harry Potter -tarinoista.

LEGO® NINJAGO® -tarinoiden pääosassa ovat urheat ninjasoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay ja Cole, jotka ovat opiskelleet ninjataitoja ikivanhan mestari Wun opissa. Mestari Wu on opettanut ninjoille tärkeitä taitoja, auttanut heitä kehittämään voimiaan ja kurinalaisuutta. Kaikki ninjat ja moni muu hahmo tulevat tutuiksi lehden ja kirjojen sivuilla. Lisäksi seikkailuissa esiintyy erinäinen liuta vaihtuvia ja muuttuvia pahoja vastustajia, jotka uhkaavat Ninjago Cityn muuten rauhaisaa elämää. Mutta kuten huikeissa seikkailuissa aina käy, hyvä voittaa pahan – vai voittaako sittenkään?

J. K. Rowlingin kirjoittama Harry Potter -fantasiakirjasarja on ollut maailmanlaajuinen menestys. Tarinoiden päähenkilö on orpopoika Harry Potter, joka saa 11-vuotissyntymäpäivänään tietää olevansa velho ja pääsevänsä opiskelemaan taikuutta Tylypahkan velhokouluun. Siellä Harry on vihdoinkin päässyt kaltaistensa joukkoon, mutta ennen pitkää hän huomaakin olevansa uhattuna. Myöskään kaikki koulukaverit eivät hyväksy uutta tulokasta. Rauhallinen sisäoppilaitoselämä muuttuu odottamattoman jännittäväksi. Puuha- ja värityskirjat tuovat tämän kiehtovan maailman turvallisella tavalla nuorempienkin ulottuville.

Minecraft on jo kestosuosikiksi noussut peli, jossa vain luovuus on rajana. Se jaetaan kahteen pelimuotoon: selviytymis- ja luovaan pelimuotoon. Selviytymispelimuodossa pelaaja aloittaa seikkailunsa ilman minkäänlaisia välineitä tai tarvikkeita, ja hänen on koetettava pysyä hengissä keskellä villiä erämaata keräten raaka-aineita, louhimalla palikoita, etsien ruokaa ja rakentamalla turvakseen suojapaikka. Kaiken lisäksi Minecraft-maailma on täynnä toinen toistaan kovempia vihollisia ja hurjempia otuksia, jotka yrittävät tehdä pelaajan elämästä hankalaa… Luovassa pelimuodossa puolestaan keskitytään ainoastaan rakentamiseen: käytössä on rajattomat määrät materiaaleja, eivätkä hirviöt ole luovan työn tiellä. Kokeneimmat Minecraft-rakentajat ovat luoneet peliin kokonaisia kaupunkeja. LEGO® Minecraft on hieno yhdistelmä kahta suosittua rakentelumaailmaa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin