LEGO®️ Jurassic World®️

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika
LEGO®️ Jurassic World®️ 01-2024: 07.02. – 27.03.
LEGO®️ Jurassic World®️ 02-2024: 10.07. – 02.10.

LEGO® JURASSIC WORLD® on saatavilla jälleenmyyntipisteistä irtonumeroina.

Lehden mukana on ainutlaatuinen, aito ja alkuperäinen LEGO®-minihahmo upeine varusteineen, joka esitellään lehdessä tarkemmin. Minihahmot liittyvät usein myös lehden mielenkiintoisiin ja jännittäviin tehtäviin – ja ne sopivat tietenkin mainiosti jokaisen innokkaan LEGO®-fanin omiin huimiin leikkeihin. Lehdet sisältävät 36 sivua täynnä hauskaa ja jännittävää luettavaa. Värikkäät sivut pursuavat vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja vauhdikkaita pelejä, joihin LEGO®-fanit voivat yhdessä uppoutua.

LEGO® JURASSIC WORLD® -lehtien tapahtumat sijoittuvat Jurassic World -dinosauruspuistoon Isla Nublarille. Teemapuiston opastuskeskuksessa riittää vilinää vierailijoiden virratessa ihastelemaan hurjia dinosauruksia kuten jättimäisiä tyrannosaurus rexejä, raptoreita, triceratopseja, baryonxeja ja carnotauruksia. Dinosaurusasiantuntija Owen Gardylla, turvallisuuspäällikkö Vic Hoskinsilla ja puiston operatiivisella johtajalla Claire Dearingilla on kädet täynnä töitä.
Varomaton kulkija joutuu viidakko-olosuhteissa helposti pulaan. Näin käy hot dog -myyjäksi pestautuneelle Lawrence Mussartille, joka eksyy puistoon ja joutuu karanneen dinosauruksen jahtaamaksi. Käy ilmi, että hot dogit maistuvat dinosauruksillekin! Paljon paremmin ei vierailu suju maailmankuululta mutta koppavalta ja ylimieliseltä seikkailijalta Archie Arachnolta ja hänen kuvaajaltaan Danilta. Ällistyttävä seikkailija Archie haluaa kuvata mykistäviä videoita, mutta aiheuttaa piittaamattomalla toiminnallaan puistossa katastrofin toisensa jälkeen. Onneksi puiston henkilökunta ehtii ajoissa apuun ja suuremmilta henkilövahingoilta vältytään...

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
210 mm * 280 mm * 20 mm
Paino 120g
Ikäryhmä 6-8

Saatat myös pitää...