LEGO® NINJAGO®

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 3+1 nroa

Alkuperäinen hinta oli: 34,00 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.

Kestotilaus 5 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

47,00 

Kestotilaus 10 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

85,00 

Määräaikainen tilaus 5 nroa / 6 kk

49,00 

Määräaikainen tilaus 10 nroa / 12 kk

90,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

8,95 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

LEGO® NINJAGO® on hauska ja jännittävä lehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Sen 36 värikästä sivua sisältävät vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Lisäksi jokaisen numeron mukana on liitelahjana upea LEGO® NINJAGO® -tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO® NINJAGO® -lehdessä pääosassa ovat urheat ninjasoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay ja Cole, jotka ovat opiskelleet ninjataitoja ikivanhan mestari Wun opissa. Mestari Wu on opettanut ninjoille tärkeitä taitoja, auttanut heitä kehittämään voimiaan ja kurinalaisuutta.

Tulen ninja Kai, joka on helppo tunnistaa punaisesta asustaan, on ninjajoukon johtajia. Hänellä on aseenaan miekka. Kai on oikeustajunsa ja luontaisen rohkeutensa ansiosta erittäin pätevä johtaja.
Kain pikkusisko, veden ninja Nya on ninjatiimin ainut naispuolinen jäsen. Hän taistelee vihollisia vastaan Ninjago Cityssä ja muualla Ninjagossa vedenhallintakykynsä avulla. Hän on rohkea ja vahva. Nya pukeutuu veljensä tavoin punaiseen asuun. Hän esiintyy myös Samurai X:n hahmossa.

Mestari Garmadonin poika Lloyd ei seurannut isänsä jalanjälkiä, vaan päätti ryhtyä vihreäksi ninjaksi ja tulla spinjitzu-mestariksi. Tiimin nuorin jäsen tunnetaan viisaana ja muita innostavana johtajana. Lloydin tunnistaa vihreästä asusta. Lloyd hallitsee kaikkia neljää elementtiä; tulta, maata, jäätä ja salamaa.

Tohtori Julienin loi nindroid Zanen, josta kehittyi monien vaiheiden jälkeen jään mestari sekä titaanininja ja ninjatiimin merkittävä jäsen. Valkoisesta asustaan tunnettu Zane joutui odottamaan ystäviensä apua toisessa ulottuvuudessa ilkeän Ashpeera-tulikyyn karkotettua hänet sinne. Sittemmin urhea taistelija on keskittynyt muiden auttamiseen ja rauhan säilyttämiseen.

Mustaan asuun pukeutunut Cole on tanssijan poika. Hän valitsi Lloydin tavoin eri tien kuin isänsä. Mestari Wu valitsi Colen ninjatiimin jäseneksi. Maan ninja Colen kultainen ase on järistysviikate. Cole on voimakas ja rohkea ninja.

Salaman ninja Jay pärjää taisteluissa usein voimiensa ansiosta. Ketterä Jay on se, joka saa tiimin muut jäsenet hymyilemään ja nauramaan luontaisella hauskuudellaan ja vitseillään. Tosin joidenkin mielestä Jay on kaikkien hauskimmillaan ollessaan ihan tavallisesti oma itsensä. Jayn ninja-asu on sininen ja hänen kultainen aseensa on salamanunchuk.

Kaikki ninjat ja moni muu hahmo tulevat tutuiksi tämän toiminnantäyteisen lehden sivuilla. Lisäksi seikkailuissa esiintyy erinäinen liuta vaihtuvia ja muuttuvia pahoja vastustajia, jotka uhkaavat Ninjago Cityn muuten rauhaisaa elämää.

Mutta kuten huikeissa seikkailuissa aina käy, hyvä voittaa pahan – vai voittaako sittenkään? Monta tukalaa kiipeliä on luvassa. Hyppää mukaan ninjojen mystiselle matkalle mitä mielikuvituksellisimpiin seikkailuihin ja taistele hyvän puolesta pahaa vastaan!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
210 mm * 280 mm * 5 mm
Paino 120g
Ilmestymiskerrat vuodessa 10 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 6-8, 9-99

Saatat myös pitää...