Tex Willer

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kamanjatarjous: 8 nroa / 6 kk -20%

Alkuperäinen hinta oli: 49,00 €.Nykyinen hinta on: 39,20 €.

Kestotilaus 8 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

49,00 

Kestotilaus 16 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

89,00 

Määräaikainen tilaus 8 nroa / 6 kk

55,00 

Määräaikainen tilaus 16 nroa / 12 kk

99,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

6,95 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Story House Egmont blogi: TEX WILLER ON 75-VUOTIAS!

Tex Willer on lännensarjakuvan ikoni, joka ilahduttaa tilaajia ja irtonumeroiden ostajia 16 kertaa vuodessa. Mustavalkoinen pokkari on säännöllinen ikkuna myyttien Villiin länteen, jossa oikeuden toteutuminen vaatii lainvartijoilta ajoittain riuskojakin otteita hurttia huumoria ja rehtiä toverihenkeä unohtamatta. Myös Winchester-kiväärit ja Colt-pistoolit pääsevät säännöllisesti töihin.

Tex Willerin seikkailut ovat lännenviihteen kestävintä peruskalliota – Giovanni Luigi Bonellin ja Aurelio Galleppinin Italian sarjakuvamarkkinoille luoma lännensankari on viihdyttänyt innokkaita lukijoita jo vuodesta 1948 lähtien. Texin vuosikymmeniä kestäneen suosion taustalla on tarinoiden ja kuvituksen tasainen laatu yhdistettynä ajan hermolla oleviin seikkailuihin. Vaikka Tex vaikuttaa muuttumattomalta, niin lännenviihteen ja toimintasarjakuvan tuoreimmat tuulet ovat aina löytäneet tiensä Texinkin sivuille. Texin maailma taipuu myös moneen tyylilajiin, joten Tex Willerin kansien välistä voit löytää vaikkapa dekkariviihdettä, yliluonnollista kauhua, raa’an realistista toimintaa, eeppistä sotadraamaa, veijarikomediaa, piinaavan jännittäviä ajojahteja ja näiden kaikkien ihastuttavia yhdistelmiä.

Tex Willerin hahmokatras on hioutunut vuosien varrella timanttiseksi: uskollinen aisapari Kit Carson takaa hyvän pohjan nokkelalle sanailuhuumorille. Texin poika Kit Willer ja navajo-soturi Tiger Jack saapuvat avuksi todella tiukkoihin tilanteisiin. Tarpeen vaatiessa jokainen heistä voi seikkailla hetken omillaankin. Neljän ydinhahmon ohella kuvioissa pyörii kymmeniä vakituisia vierailijoita ja arkkikonnia. Esimerkiksi diabolisella Mefistolla on ilahduttava tapa ilmestyä sankareidemme kuvioita sotkemaan jopa haudan takaa. Liittolaisten puolelta mainittakoon okkultisti El Morisco ja turkismetsästäjä Gros-Jean.

Vierailevina tähtinä Texin seikkailuissa esitellään myös todellisia Villin lännen legendoja – muun muassa Buffalo Bill, Annie Oakley, Cochise ja Doc Holliday ovat maustaneet Texin seikkailuja. Texin tuplarooli navajo-intiaanien päällikkö Yön Kotkana lisää oman säväyksensä seikkailuihin. Amerikan alkuperäiskansojen historia on lähellä sekä Texin että tämän tekijöiden sydäntä. Riipaisevan esimerkin tästä tarjoaa tarina Texin intiaanivaimo Lilithin kohtalosta navajo-reservaattiin tahallisesti levitetyn isorokon uhrina.

Sarjan valtavan suosion syistä ilmeisimpiä on luonnollisesti myös Texin luonne ja toiminta sankarina. Tosimaailman lainvartijaksi hän olisi aivan liian kovaotteinen, mutta sarjakuvaviihteessä saavat nyrkit viuhua ja luodit ulvoa. Texin oikeudentaju on järkähtämätön, ja Tex tovereineen on poikkeuksetta pienimmän ja heikoimman puolella. Kierot poliitikot, pohatat ja keinottelijat päätyvät selkäsaunan saatuaan tyrmään. Ja kuten jo mainitsimmekin, sankarimme puolustavat ja pitävät esillä myös  alkuperäiskansojen ja vähemmistöjen oikeuksia.

Lyhyesti sanottuna Tex on aina hyvien puolella ja konnat saavat todella kylmää kyytiä. Toki Tex toimittaa jahtaamansa henkipatot mieluiten oikeuden eteen, eli liipaisinherkkyyttä tasapainotetaan halulla napata konnat elävinä. Tällä ratkaisulla toki mahdollistetaan myös mehukkaimpien konnien paluu kuvioihin tiilenpäiden loppuun lukemisen tai vankilapaon jälkeen.

Yli 70:n vuoden ikä sarjakuvahahmona ei tunnu tämän Texasin rangerin kannuksissa. Texin seikkailuissa Villi länsi länsi pysyy villinä, preeriat ovat avaria ja saluunoissa tapellaan sataprosenttisella varmuudella. Tekijäkaarti on eurooppalaisen toimintasarjakuvan kovinta kärkeä sekä perusjulkaisun että albumien sivuilla. Tekijöiden lista onkin komeaa luettavaa: Mauro Boselli, Claudio Nizzi, Colin Wilson, Ivo Milazzo, Enrique Breccia, Paolo Eleuteri Serpieri, Mario Alberti, Giovanni Ticci, Goran Parlov, Laura Zuccheri, Corrado Mastantuono, Joe Kubert... lista on pitkä ja täynnä tähtiä.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 100/116 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
160 mm * 210 mm * 6 mm
Paino 130g
Ilmestymiskerrat vuodessa 16 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...