Miraculous LadyBug

Miraculous LadyBug on 6–11-vuotiaille suunnattuun tietokoneanimoituun televisiosarjaan perustuva uusi lehti, jonka vauhdikkaat seikkailut vievät lukijan nykyaikaisen ja muodikkaan Pariisin maisemiin.

Miraculous LadyBug -sarjan sankarilliset päähahmot, Marinette ja Adrien, ovat melkein tavallisia koululaisia – muista heidät erottaa se, että heidät on valittu pelastamaan Pariisi pahuudelta!

Kuka pelastaa Pariisin asukkaat Hawk Mothilta?


Marinette ja Adrien ovat saaneet äärimmäisen tärkeän tehtävän. Heidän on määrä ottaa ilkeän Hawk Mothin akumat kiinni. Akumat muuttavat tavallisia kansalaisia superpahiksiksi!

LadyBug ja Cat Noir tietävät, että Hawk Moth on akumatisoinnin takana. Hän pystyy akumatisoimaan vain yhden ihmisen kerrallaan. Akumatisoiduksi voi joutua kuka tahansa, mutta hän liittyy aina jollain tavalla Marinetteen ja tapahtumat vaikuttavat tavalla tai toisella hänen tai hänen ystäviensä elämään.

Keitä ovat LadyBug ja Cat Noir?


Salaperäistä tehtävää suorittaessaan Marinette muuttuu LadyBugiksi ja Adrienista tulee Cat Noir. He eivät tiedä toistensa oikeaa henkilöllisyyttä. Marinettella ei ole aavistustakaan, että Cat Noirin mustan asun alla ja maskin takana on hänen salainen ihastuksensa, Adrien, eikä Adrien puolestaan tiedä, että supersankari LadyBug, johon hän on ihastunut, onkin hänen oman luokkansa tyttö!

Molemmilla sankareilla on seuranaan oma kwami, jonka avulla muodonmuutos tapahtuu. Marinetten kwami on nimeltään Tikki. Hän muuttuu LadyBugiksi sanomalla taikasanat: ”Tikki, pilkut päälle!” Adrienin kwami on Plagg. Hänen taikasanansa ovat: ”Plagg, kynnet esiin!” Lehden sivuilla seikkailee iso joukko muitakin suloisia pikku kwameja.

Marinette eli LadyBug


LadyBugiksi muuttuva Marinette on innokas, rehellinen ja positiivisesti kaikkeen suhtautuva nuori tyttö. Hän on aina aktiivinen, jatkuvasti menossa ja tulossa. Hän on epäitsekäs ja haluaa auttaa muita ratkaisemaan ongelmia. Vauhdikkaan menon kääntöpuolena Marinette ajautuu tuon tuostakin ongelmiin, koska toimii usein ennen kuin ajattelee. Hän joutuu keksimään mitä mielikuvituksellisimpia selityksiä myöhästellessään sovituista tapaamisista LadyBugina toimimisen takia.

Adrien eli Cat Noir


Myös Cat Noir -sankarina tunnettu Adrien joutuu elämään kylmän ja kontrolloivan isänsä, Gabrielin, takia hyvin säntillistä elämää. Vasta muuttuessaan Cat Noiriksi Adrien voi puhua ja toimia oman halunsa mukaan. Aluksi isä ei päästä poikaansa edes tavalliseen kouluun, koska haluaa suojella häntä kaikilta maailman huonoilta vaikutuksilta.

Miraculous: Tales of LadyBug and Cat Noir nyt lehtenä!


Supersankarit vievät lukijan jännittävien sarjakuvien pyörteisiin. Lehdestä löytyy upeita julisteita, hauskoja ja kehittäviä tehtäviä, innostavia ja inspiroivia askarteluohjeita ja helppoja reseptejä herkutteluhetkiin. Etsi lähin lehtipisteesi ja sukella jännittävään Pariisiin LadyBugin ja Cat Noirin seurassa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta