Hello Kitty

Hello Kitty seikkailee omassa Suosikkisarjat-tunnuksen alla ilmestyvässä lastenlehdessään sekä iloisissa värityskirjoissa. Kirjojen ja lehden päähenkilö, kiltti ja suloinen kissatyttö Hello Kitty, on japanilaisen Sanrio-yhtiön supersuosittu hahmo, joka on tullut vuosien varrella tutuksi niin sarjakuvissa ja animaatiosarjassa kuin vaatteissa ja koulutarvikkeissakin.

Hello Kitty -värityskirjoissa on selkeitä kuvia, joiden värittäminen on helppoa myös perheen pienimmille. Lyhyet, helppolukuiset tekstit kertovat ystävyydestä ja pienistä kauniista asioista nauttimisesta. Hello Kitty -lehti sisältää paljon kivaa puuhaa ja luettavaa, ja sen mukana tulee hauska liitelahja.

Yoko Shimizun luoma Hello Kitty on suosituin Sanrion monista eläinhahmoista. Se on valloittanut maailmaa jo 1970-luvulta lähtien, ja siitä on tehty monta animaatiosarjaa, musiikkia ja pelejä.

Hello Kitty on oikeastaan nimeltään Kitty White, vaikka hänet tunnetaankin Hello Kitty -nimellä. Moni tietää myös hänen pituutensa ja painonsa: Kittyn pituus on viisi omenaa, ja hänen painonsa on kolme omenaa. Kittyn perheeseen kuuluvat hänen lisäkseen äiti Mary White, isä George White ja Kittyn sisko Mimmy White. Perhe asuu Lontoon lähellä.

Hello Kitty harrastaa leipomista ja söpöjen tavaroiden keräilyä. Hän herkuttelee äitinsä leipomalla omenapiirakalla, ja hänelle mieluisimpia kouluaineita ovat englanti, kuvaamataito ja musiikki.

Hello Kittyllä on paljon ystäviä. Hänen ystäväpiiriinsä kuuluvat puput My Melody ja Cathy, kissa Dear Daniel, hylje Chip, lammas Fifi, koira Jody, hiiret Joey ja Judy, myyrä Moley, orava Rorry, karhut Thomas ja Tippy, apinat Tim ja Tammy, pesukarhu Tracy sekä pingviini Tuxedo Sam. Kittyn tunnuslause onkin, että ystäviä ei ole koskaan liikaa. Whiten perheen kotoa löytyy lisää iloisia kavereita: Charmmy Kitty -kissa, Sugar-hamsteri ja Tiny Chum -pehmonalle.

Hello Kitty ja hänen kaverinsa keksivät yhdessä kaikenlaista mukavaa puuhaa ja luottavat ystävyyden voimaan. Heidän seurassaan voi oppia ystävällisyyttä ja positiivista elämänasennetta.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin