Hello Kitty

Hello Kitty seikkailee omassa Suosikkisarjat-tunnuksen alla ilmestyvässä lastenlehdessään sekä iloisissa värityskirjoissa. Kirjojen ja lehden päähenkilö, kiltti ja suloinen kissatyttö Hello Kitty, on japanilaisen Sanrio-yhtiön supersuosittu hahmo, joka on tullut vuosien varrella tutuksi niin sarjakuvissa ja animaatiosarjassa kuin vaatteissa ja koulutarvikkeissakin.

Hello Kitty -värityskirjoissa on selkeitä kuvia, joiden värittäminen on helppoa myös perheen pienimmille. Lyhyet, helppolukuiset tekstit kertovat ystävyydestä ja pienistä kauniista asioista nauttimisesta. Hello Kitty -lehti sisältää paljon kivaa puuhaa ja luettavaa, ja sen mukana tulee hauska liitelahja.

Ikoninen Hello Kitty -hahmo

Yoko Shimizun luoma Hello Kitty on suosituin Sanrio-yhtiön monista eläinhahmoista. Hello Kitty on valloittanut maailmaa jo 1970-luvulta lähtien, ja siitä on tehty monta animaatiosarjaa, musiikkia ja pelejä. Erityisesti Hello Kitty -hahmon pelkistetty ja suloinen ulkomuoto on tehnyt siitä Sanrion ylivoimaisesti suosituimman hahmon niin kotimaassaan Japanissa kuin muuallakin ympäri maailmaa.

Hello Kitty on oikeastaan nimeltään Kitty White, vaikka hänet tunnetaankin Hello Kitty -nimellä. Moni tietää myös hänen pituutensa ja painonsa: Kittyn pituus on viisi omenaa, ja hänen painonsa on kolme omenaa. Kittyn perheeseen kuuluvat hänen lisäkseen äiti Mary White, isä George White ja Kittyn sisko Mimmy White. Vaikka moni tietää, että Hello Kitty -hahmo on luotu Japanissa, on Kitty itse asiassa englantilainen. Hello Kitty asustaa perheineen Englannin Lontoossa.

Hello Kitty harrastaa leipomista ja söpöjen tavaroiden keräilyä. Hän herkuttelee äitinsä leipomalla omenapiirakalla, ja hänelle mieluisimpia kouluaineita ovat englanti, kuvaamataito ja musiikki.

Kitty White ja muut Hello Kitty -hahmot

Hello Kittyllä on paljon ystäviä. Hänen ystäväpiiriinsä kuuluvat puput My Melody ja Cathy, kissa Dear Daniel, hylje Chip, lammas Fifi, koira Jody, hiiret Joey ja Judy, myyrä Moley, orava Rorry, karhut Thomas ja Tippy, apinat Tim ja Tammy, pesukarhu Tracy sekä pingviini Tuxedo Sam. Kittyn tunnuslause onkin, että ystäviä ei ole koskaan liikaa. Whiten perheen kotoa löytyy lisää iloisia kavereita: Charmmy Kitty -kissa, Sugar-hamsteri ja Tiny Chum -pehmonalle.

Hello Kitty ja hänen kaverinsa keksivät yhdessä kaikenlaista mukavaa puuhaa ja luottavat ystävyyden voimaan. Heidän seurassaan voi oppia ystävällisyyttä ja positiivista elämänasennetta. Positiivisuutta ei puutu takuulla myöskään Hello Kitty -sarjan lehdestä ja monenlaista tekemistä sisältävistä puuha- ja värityskirjoista.

Hello Kitty -lehti ja värityskirjat

Story House Egmontin verkkokaupasta löydät hauskat ja värikkäät Hello Kitty -puuha- ja värityskirjat sekä Suosikkisarjat-nimellä kulkevan suositun lehden. Suosikkisarjat-lehdessä seikkailevat Kitty Whiten lisäksi myös My Little Pony -sarjan värikkäät ponit. Lehti ilmestyy kuudesti vuodessa ja lehden mukana tulee myös mahtava liitelahja. Luvassa on rutkasti hauskaa luettavaa värikkäillä ja iloisilla kuvituksilla.

Hello Kitty -teemaiset puuha- ja värityskirjat ovat loistava tapa nauttia suositun Kitty White -hahmon seurasta piirtämisen, värittämisen ja muun puuhastelun parissa. Puuhakirjoissa pääset esimerkiksi yhdistelemään pisteitä sekä etsimään eroavaisuuksia kuvista. Hello Kitty -värityskirja puolestaan sisältää hauskoja värityskuvia sekä tarroja, joiden avulla tuot entistä enemmän väriä ja iloa piirrustuksiin. Käytä siis mielikuvitusta rohkeasti Hello Kitty -hahmojen hauskassa seurassa.

Hello Kitty -lehden sekä puuha- ja värityskirjat löydät Story House Egmontin verkkokaupasta, josta löydät myös paljon muuta lukemista ja tekemistä eri-ikäisille lapsille. Hello Kittyn seurassa viihtyvät tietysti myös aikuiset. Tutustu valikoimaan ja löydä omat sarjakuvasuosikkisi monipuolisesta valikoimasta.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin