GOAL

Lehti jalkapallomaailman huipulta! GOAL tarjoaa joka numerossaan laajan katsauksen kansainvälisen ja etenkin eurooppalaisen huippujalkapalloilun tapahtumiin, ajoittain myös menneeseen mutta varsinkin ajankohtaisiin uutisiin. Värikkään aineiston täydentävät tähtipelaajien ja -seurojen julisteet, joita kaikki nuoret futisfanit haluavat seinilleen. GOAL on Pohjoismaiden suurin jalkapalloon keskittyvä aikakauslehti.

Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1… Euroopan suurliigat ovat aina keskipisteessä ja lehdessä pöyhitään tuoreimpia kuulumisia eri näkökulmista, niin kärkiseuroista kuin yllättäjistäkin. Mestarien liigasta tarjolla ovat tuhdit oppaat, joissa punnitaan näyttääkö sillä hetkellä vahvimmalta ehdokkaalta isokorvaiseen pokaaliin Liverpool, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain, Bayern München, Barcelona, Manchester City, Atlético Madrid, Tottenham Hotspur vai kenties jokin muu huippuseura.

Jalkapallon EM-kisat ja MM-kisat ansaitsevat aina muhkean ennakkoesittelyn, myös naisten ja nuorten MM- ja EM-turnauksista. Kaikkien osallistujien maajoukkueet ruoditaan ja eri maiden asetelmat punnitaan asiantuntevasti. Jalkapallon suurkisat ovat maailmaa säväyttäviä jättitapauksia, joissa näemme aina huimia käänteitä ja yllätyksiä. Uusia tähtiä syttyy ja suurnimet voivat loistaa tai himmetä. Mukaan pääsee ensi kertaa myös Suomen Huuhkajat!

Keskushyökkääjät, laitahyökkääjät, kohdepelaajat, piilokärjet, keskikentän rakentajat ja pohjat, laiturit, topparit, laitapakit, maalivahdit… GOAL esittelee taajaan Top 15 -listoja parhaista pelaajista tonteillaan. Kärkilistan aiheena voivat olla myös parhaat lupaukset tai esimerkiksi maanosiensa suurimmat tähdet. Huippulupauksia lehti seuraa tiheään myös Scout-palstalla, joka esittelee pinnalle ponnahtaneita nuoria komeettoja ja heidän tietään kohti maailmanmainetta.

Jamie Vardy, Robert Lewandowski, Sergio Agüero, Teemu Pukki, Eden Hazard… Thibaut Courtois, Alisson Becker, Lukas Hradecky… Virgil van Dijk, Sergio Ramos, Glen Kamara, David Alaba, Tim Sparv… Lionel Messi, Ciro Immobile, Neymar, Cristiano Ronaldo… Esiin nousevat jalkapalloilun kuumat nimet, niin omissa jutuissaan, julisteissa, uutisissa kuin Kuukauden kentässä, joita kootaan liigakausien aikana.

Harhautukset, kuljetukset, syötöt, keskitykset, laukaukset, puskut, pallonriistot, torjunnat… kulmapotkut, sivurajaheitot, vapaapotkut, rangaistuspotkut… GOAL ottaa suurennuslasin alle pelaajien erityislahjat, erikoistilanteet ja otteluiden huippuhetket, joissa pallovelhon yksilötaito voi tuottaa avainmaalin ja ratkaista ottelun, mutta yhtä lailla maalivahti tai puolustaja voi pelastaa joukkueensa loistosuorituksella. Erilaisia kikkoja, harhautuksia ja potkutapoja esittelee lukijoille lehden jalkapallokoulu, johon parhaita erikoistemppujaan saavat legendat, kuten Johan Cruyff, Ronaldo, Ronaldinho, Maradona, Zidane, Pelé, René Higuita, Roberto Carlos, Agüero, Mesut Özil, Neymar, CR7, Messi ja Zlatan.

Jalkapallolehti GOALin laveaan tarjontaan kuuluvat säännöllisesti myös futisvisat, lukijakirjeet, seurakatsaukset sekä vuosittaiset palkinnot!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta