Pets

Pets on värikäs lehti kaikille, jotka pitävät erilaisista eläimistä, isoista ja pienistä lemmikeistä sekä niiden hoitamisesta ja luonnosta! Pets ilmestyy tilaajien iloksi kuusi kertaa vuodessa. Jokaisen numeron mukana on upea jättijuliste. Lisäksi Yllätyssarjassa julkaistaan Pets-pusseja, joissa on erikoislehti ja kivoja pieniä yllätyslahjoja.

Petsistä on iloa aivan kaikille eläinten ystäville, myös niille, joilla ei ole omaa tai sukulaisen tai tuttavan lemmikkiä rapsuteltavana. Sen takaavat lehden hauskat eläinpulmat, visaiset arvoitukset ja iloiset Pets-värityskuvat. Tilaa Pets-lehti nyt Story House Egmontin verkkokaupasta ja saat joka toinen kuukausi hauskaa puuhaa ja luettavaa eläinten ja lemmikkien ystäville.

Pets – Lukemista eläimistä

Pets on pullollaan hyödyllistä, viihdyttävää ja helppotajuista tietoa lemmikkieläimistä. Jutuissa käsitellään erilaisten eläinten hoitoa ja käyttäytymistä sekä kouluttamista. Kätevillä vinkeillä voit vaikkapa opettaa koirallesi, kissallesi tai kanillesi erilaisia helppoja temppuja. Erilaiset eläimiin liittyvät liikuntaharrastuksetkin näkyvät Petsin sivuilla muun muassa kaniagilityn, ratsastuksen, koiratanssin ja lintubongauksen merkeissä.

Jokaisessa numerossa esitellään hieman tarkemmin joku suosittu tai harvinaisempi lemmikkirotu. Vuoronsa saavat niin koirat, kissat kuin kanit, hiiret, degut, kesyrotat, hamsterit, chinchillat kuin muutkin pienemmät lemmikit akvaariossa asuvia kaloja ja terraarioissa viihtyviä liskoja ja kilpikonnia unohtamatta. Suloisten lemmikkien lisäksi esittelyssä on aina myös jokin villieläin joko kaukaa maailmalta tai lähempää Pohjolasta.

Pets-lehti on ajassa mukana

Luonto ja ilmasto ovat niin ikään esillä Petsin sivuilla erilaisten raporttien ja ekovinkkien muodossa. Kysy Petsiltä -palstalla lukijat voivat kysyä kaikista eläimiin ja lemmikkeihin liittyvistä mieltään askarruttavista asioista ja Kuplat-sivu innostaa keksimään hauskoja lausahduksia eläinten puhekupliin. Petsin söpöt on lukijoiden suloisille eläinkuville omistettu aukeama.

Tekemistä ja luettavaa Pets-lehden parissa

Tee se itse -ajattelun kannattajia ilahduttavat askarteluvinkit, joiden ohjeilla syntyy vaikka mitä eläinaiheista hauskaa joko omalle lemmikille tai muulle parhaalle nelijalkaiselle kaverille annettavaksi.

Hevoshullu-lehdestä kuuluisaksi tulleen Maailman monimman ponin, Pollen, luojana tunnetun Lena Furbergin lähes yhtä tuttu sarjakuvahahmo Jojo jengeineen seikkailee Petsin sivuilla – moni lemmikinomistaja pystyy varmasti uskomaan veikeän sarjakuvan tapahtumat helposti todeksi! Vakituisesti lehden sivuilta löytyy myös hauskoja testejä sekä eläinmaailman uutisia laidasta laitaan.

Yllätyksiä ja julisteita eläinten ystäville

Pets Yllätyspussi sopii kaikille eläimistä pitäville. Värikkään lehden sivuilla on lukuisia hienoja eläinaiheisia kuvia, tarinoita ja tehtäviä. Pets-erikoisnumeron lisäksi pussi sisältää useita yllätyksiä – juuri oikeita tarvikkeita eläintenystävän puuhiin!

Valloittavan ihanilla julisteilla voi piristää oman huoneensa ilmettä – julisteissa poseeraa niin erilaisia lemmikkejä kissoista liskoihin kuin villieläimiä delfiineistä apinoihin ja leijoniin.

Tilaa Pets-lehti koko perheelle

Pets vie lukijansa kerran toisensa jälkeen eläinten ihmeelliseen ja lumoavaan maailmaan! Lehden monipuolinen sisältö, tehtävät, Pets-värityskuvat sekä julisteet ilahduttavat jokaista eläimistä ja lemmikeistä pitävää. Tilaa Pets-lehti nyt Story House Egmontin verkkokaupasta joko itsellesi tai perheesi eläinystävälle.