Hevoshullu

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 7+1 nroa

Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.

Kestotilaus 13 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

59,00 

Kestotilaus 26 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

109,00 

Kestotilaus 26 nroa / 12 kk + Maailman paras hevonen -täyttökirja

109,00 

Määräaikainen tilaus 13 nroa / 6 kk

65,00 

Määräaikainen tilaus 26 nroa / 12 kk

119,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

6,50 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Muista myös Hevoshullu Puuhapussi!

Maailman paras hevonen -täyttökirja
Tilaajalahjana 12 kuukauden kestotilauskampanjassa Lena Furbergin kuvittama kirja, johon voi täyttää kaiken muistamisen arvoisen tärkeästä hevosesta. Koko 22 x 23 cm. 50 sivua. (Arvo 19,90 €). Tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle.

Hevoshullu on ollut jokaisen heppafanin unelmalehti jo lähes 50 vuoden ajan! Hevoshullun tunnetuin ja ehdottomasti suosituin hahmo on alusta alkaen ollut vastustamattoman hurmaava maailman monin poni Polle, jonka edesottamukset tekevät sen omistajan, Emman, elämästä vähintäänkin värikästä. Yhdessä tallikaveriensa Eetu-kissan ja Tulppaanikorva-kanin kanssa Polle keksii kujeita paitsi Emman, myös tulppaanejaan vaalivan Heinosen sedän pään menoksi. Laskujen mukaan Polle on heittänyt Emman selästään vuosien varrella jo pitkälti yli 5000 kertaa, mutta Emma ei silti voi olla rakastamatta ilkikurista poniaan, koska Polle väläyttelee hurmaavampaa ja kuuliaisempaa puoltaan sopivin väliajoin omistajansa lepyttämiseksi. Syömistä rakastavalla preerian kuninkaalla on filosofisempikin puoli, joka ilmenee nasevina lausahduksina.

Pollen luojan Lena Furbergin muutkin sarjakuvat nauttivat suurta suosiota vuodesta toiseen. Tositapahtumiin perustuvan Tuuvan talli -sarjan lisäksi hän on piirtänyt ja kuvittanut vuosien varrella useiden kuuluisien hevosten tarinoita sekä lumoavia fantasiakertomuksia.

Lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa lehden sisältöön lähettämällä postia, kuten piirustuksia, tarinoita ja mielipiteitä Tallinseinälle, tunnustamalla nolot sattumuksensa muille lukijoille Nolot-palstalla sekä osallistumalla vuotuiseen sarjakuvakäsikirjoituskilpailuun, jonka voittajatyöt suosittu sarjakuvapiirtäjä Marie Bolk muokkaa lehdessä julkaistaviksi sarjakuviksi. Kysy eläinlääkäriltä -palstalla eläinlääkäri vastaa lukijoiden hevosten terveyteen liittyviin kysymyksiin ja Kysy hevosista -palstalta saa tietoa kaikissa hevosiin liittyvissä asioissa.

Sarjakuvien lisäksi Hevoshullu tarjoaa runsaasti ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa hevosista, maailman eri hevos- ja poniroduista, hevosten hoitamisesta, ratsastuksesta, raveista, poniraveista, montésta, vikellyksestä, valjakkoajosta, laukkaurheilusta, työhevosten vetokilpailuista ja muista hevosurheilulajeista, hevosten sairauksista ja niiden hoidosta, hevosen ja ratsastajan varusteista sekä tallielämästä yleensäkin. Asiajutuissa kiinnitetään huomiota ratsastajan istuntaan, kehonhallintaan ja lajia tukevaan oheisliikuntaan.

Jokaisessa numerossa on rotuesittely, jossa perehdytään tarkemmin hevosrotujen historiaan, käyttöominaisuuksiin ja ulkonäköön sekä väreihin. Upeat julisteet ja koskettavat hevosaiheiset novellit kuuluvat olennaisena osana Hevoshullun sisältöön. Hauskoilla testeillä voi testata omia tietojaan ja taitojaan tai selvittää itselleen sopivia lajeja – tai vaikkapa sitä, kuinka paljon oma hoitohevonen muistuttaa Pollea!

Tekemistä kaipaavalle lehdestä löytyy erilaisia arvoituksia ja tehtäviä Pollen puuhat -sivuilla sekä reseptejä hevosille ja tallikavereille tarjottaviin herkkuihin. Askarteluohjeet liittyvät nekin luonnollisesti hevosiin ja tallielämään, suureen suosioon nousseita keppihevosia unohtamatta.

Hevoshullusta ilmestyy vuodessa 26 numeroa. Postiluukusta kolahtaa vuoden aikana 19 lehteä, joista seitsemän on muhkeita satasivuisia tuplanumeroita. Kaikki Hevoshullun numerot eivät ole myynnissä lehtipisteissä, mutta tilaajat saavat luettavakseen jokaisen numeron kotiin kannettuina!

Hevoshullu löytyy myös Instagramista: @hevoshullu_fi

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 52 sivua + juliste (tuplanumero 100 sivua)
Koko
leveys x korkeus x paksuus
170 mm * 260 mm * 3 mm
Paino 97g
Ilmestymiskerrat vuodessa 26 numeroa/vuosi, joista 7 tuplanumeroa
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...