Pets Yllätyspussi 02/23

Lehti, 2024

9,95 

Alin hinta 30 päivän aikana: 9,95 .

Saatavilla

Muista myös muut Pets Puuhapussit!

Pets Yllätyspussi sopii kaikille eläimistä pitäville. Värikkään lehden sivuilla on lukuisia hienoja eläinaiheisia kuvia, tarinoita ja tehtäviä. Pets-erikoisnumeron lisäksi pussi sisältää 10 superhienoa julistetta sekä unisiepparin, kaksi kaulakorua ja kolme eläinaiheista pyyhekumia!

Pets ilahduttaa kissojen, koirien, marsujen, hamstereiden, kanien ja lukemattomien muiden lemmikkieläinten sekä villieläinten ystäviä kuudella numerolla vuodessa – lehdet saa kätevästi kotiin tilattuna tai ne voi ostaa irtonumeroina. Petsin ihanissa julisteissa poseeraa niin erilaisia lemmikkejä kissoista liskoihin kuin villieläimiä delfiineistä apinoihin ja leijoniin. Pets on pullollaan hyödyllistä, viihdyttävää ja helppotajuista tietoa lemmikkieläimistä – kissoista ja koirista kummitussirkkoihin ja matelijoihin. Petsin sivuilla tulevat tutuiksi myös kaniagility, ratsastus, koiratanssi ja lintubongaus.

Jokaisessa Pets-lehden numerossa esitellään hieman tarkemmin joku joko suosittu tai harvinaisempi lemmikkirotu. Vuoronsa saavat niin koirat, kissat kuin kanit, hiiret, degut, kesyrotat, hamsterit, chinchillat kuin muutkin pienemmät lemmikit akvaariossa asuvia kaloja ja terraarioissa viihtyviä liskoja ja kilpikonnia unohtamatta. Lemmikkien lisäksi esittelyssä on aina myös jokin villieläin joko kaukaa maailmalta tai lähempää Pohjolasta. Petsin sivuilta löytyy säännöllisesti hauskoja eläinaiheisia vinkkejä, uutisia ja tehtäviä.

Kaikki tuotetiedot

Ilmestymispäivä 31.1.2024
ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
230 mm * 310 mm * 20 mm
Paino 220g
Ikäryhmä 6-8, 9-99

Saatat myös pitää...