Pets

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 3 nroa / 6 kk -20%

18,40 

Kestotilaus 3 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

23,00 

Kestotilaus 6 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

42,00 

Määräaikainen tilaus 3 nroa / 6 kk

25,00 

Määräaikainen tilaus 6 nroa / 12 kk

45,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

7,95 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Muista myös Pets Puuhapussi!

Pets on värikäs lehti kaikille, jotka pitävät erilaisista eläimistä, isoista ja pienistä lemmikeistä sekä niiden hoitamisesta ja luonnosta!

Valloittavan ihanilla julisteilla voi piristää oman huoneensa ilmettä – valittavana on aina yksi isompi juliste ja vähintään kolme pienempää julistetta, joissa poseeraa niin erilaisia lemmikkejä kissoista liskoihin kuin villieläimiä delfiineistä apinoihin ja leijoniin.

Pets on pullollaan hyödyllistä, viihdyttävää ja helppotajuista tietoa lemmikkieläimistä. Jutuissa käsitellään erilaisten eläinten hoitoa ja käyttäytymistä sekä kouluttamista. Kätevillä vinkeillä voit vaikkapa opettaa koirallesi, kissallesi tai kanillesi erilaisia helppoja temppuja. Erilaiset eläimiin liittyvät liikuntaharrastuksetkin näkyvät Petsin sivuilla muun muassa kaniagilityn, ratsastuksen, koiratanssin ja lintubongauksen merkeissä.

Jokaisessa numerossa esitellään hieman tarkemmin joku joko suosittu tai harvinaisempi lemmikkirotu. Vuoronsa saavat niin koirat, kissat kuin kanit, hiiret, degut, kesyrotat, hamsterit, chinchillat kuin muutkin pienemmät lemmikit akvaariossa asuvia kaloja ja terraarioissa viihtyviä liskoja ja kilpikonnia unohtamatta. Suloisten lemmikkien lisäksi esittelyssä on aina myös jokin villieläin joko kaukaa maailmalta tai lähempää Pohjolasta.

Luonto ja ilmasto ovat niin ikään esillä Petsin sivuilla erilaisten raporttien ja ekovinkkien muodossa. Kysy Petsiltä -palstalla lukijat voivat kysyä kaikista eläimiin ja lemmikkeihin liittyvistä mieltään askarruttavista asioista ja Kuplat-sivu innostaa keksimään hauskoja lausahduksia eläinten puhekupliin. Petsin söpöt on lukijoiden suloisille eläinkuville omistettu aukeama.

Petsistä on iloa aivan kaikille eläinten ystäville, myös niille, joilla ei ole omaa tai sukulaisen tai tuttavan lemmikkiä rapsuteltavana. Sen takaavat lehden hauskat eläinpulmat, visaiset arvoitukset ja iloiset värityskuvat. Tee se itse -ajattelun kannattajia ilahduttavat askarteluvinkit, joiden ohjeilla syntyy vaikka mitä eläinaiheista hauskaa joko omalle lemmikille tai muulle parhaalle nelijalkaiselle kaverille annettavaksi. Hevoshullu-lehdestä kuuluisaksi tulleen Maailman monimman ponin, Pollen, luojana tunnetun Lena Furbergin lähes yhtä tuttu sarjakuvahahmo Jojo jengeineen seikkailee Petsin sivuilla – moni lemmikinomistaja pystyy varmasti uskomaan veikeän sarjakuvan tapahtumat helposti todeksi! Vakituisesti lehden sivuilta löytyy myös hauskoja testejä sekä eläinmaailman uutisia laidasta laitaan.

Pets vie lukijansa kerran toisensa jälkeen eläinten ihmeelliseen ja lumoavaan maailmaan!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
208 mm * 278 mm * 3 mm
Paino 110g
Ilmestymiskerrat vuodessa 6 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 6-8

Saatat myös pitää...