TOPModel

Suosittu TOPModel -lehti sisältää hauskaa lukemista ja tekemistä muodin sekä mallien maailmassa.

TOPModelit kertovat elämästään Minun maailmani -sivuilla, jakavat vuorollaan trendi-, muoti- ja kauneusvinkkejä, seikkailevat omassa sarjakuvassaan sekä neuvovat Elämä & Rakkaus -palstalla lukijoita kaikissa elämään liittyvissä ongelmissa rakkaushuolista koulu- ja ystävyyspulmiin.

TOPModelit ovat hyviä ystäviä keskenään. He asuvat neljässä eri yhteisasunnossa. Jokainen pääsee halutessaan oman huoneensa rauhaan, mutta tanssista ja musiikista pitävät mallit järjestävät innokkaasti yhteisiä illanistujaisia ja juhlia, usein jopa yllätyksenä esimerkiksi syntymäpäiväsankareille.

TOPModel-lehden hahmot

TOPModel-lehden lukija pääsee tapaamaan kaoottisen Lexyn, romanttisen Candyn, taitavan tanssijan Talitan, valokuvaamista harrastavan Mijun, kaheliksi itseään nimittävän Fergien, aurinkoisen Livin, elegantin ja eläinrakkaan Louisen, kaikesta kimaltavasta innostuvan Christyn, itsevarman Janetin, pitkistä aamu-unista nauttivan Nyelan, kunnianhimoisen Haydenin, haaveiluun taipuvaisen Nadjan sekä uusimmat tulokkaat, identtiset kaksostytöt Junen ja Jillin.

Eläinten ystävillekin on iloa TOPModelista, sillä Christyllä on chihuahua Bisou, Candylla mopsi nimeltä Prince ja Louisella oma hevonen Lola sekä supersuloiset kissat Amy ja Tiger. Menossa ovat mukana niin ikään mallien stylisti Carla Gloss sekä heidän agenttinsa Kay ja supersuositun Us 7 -poikabändin jäsenet Michael, Jay, Justin, Ben, Marc, Milan ja David, joka seurustelee TOPModel Talitan kanssa.

Lukemista ja tekemistä TOPModelin seurassa

Stylecheck ruotii julkkisten pukeutumista – keillä on hauskimmat ja onnistuneimmat lookit? Horoskooppi paljastaa leikkimielisesti tulevaisuuden myös TOPModelin lukijoille. Erilaiset mielenkiintoiset testitkin paljastavat yhtä ja toista! Käden taidot, itse tekeminen ja luovuus pääsevät kunniaan TOPModel -lehdessä.

Joka numerossa on suuri piirustuskoulu ja tee se itse -askarteluohjeita, joilla valmistuu koristeita huoneen somistukseksi, pieniä lahjoja bestiksille ja sukulaisille tai vaikka ihania koruja. Askartelutehtävien taso vaihtelee helposta vaativaan, joten jokaiselle löytyy sopivia vaihtoehtoja.

Pääse TOPModel -lehden tähdeksi

Päiväni huippumallina esittelee kauden muotia – ja mallina toimii joku onnekas TOPModelin lukija! Lukijat voivat osallistua lehden tekoon myös lähettämällä omia upeita töitään Muotikaaos-kilpailuun tai Kuukauden suunnittelija -sivuille. Muotikaaos-piirustuskilpailun ja TOPModel-visan palkintoina on aina hienoja TOPModel-tuotepaketteja.

TOPModelien maailmaa voit seurata myös Instagramissa: @topmodel_fi!

Tilaa TOPModel -lehti netistä

TOPModel -lehti sisältää 44 värikästä sivua, jotka ovat täynnä tekemistä ja lukemista. Lisäksi jokaisen numeron mukana tulee muhkea XXL-kokoinen juliste, liitelahjana monipuolisia askarteluun sopivia tarroja ja erilaisia pohjia ja malleja sekä piirustus- ja askartelupohjia, joiden avulla lukija voi päästää taiteellisen luovuutensa valloilleen ja harjoitella erilaisia piirustus- ja väritystekniikoita!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta