TOPModel

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 4+1 nroa

Alkuperäinen hinta oli: 40,80 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.

Kestotilaus 3 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

27,00 

Kestotilaus 6 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

49,00 

Kestotilaus 6 nroa / 12 kk + MANGAModel-muistilappukansio ja geelikynä

49,00 

Määräaikainen tilaus 3 nroa / 6 kk

29,00 

Määräaikainen tilaus 6 nroa / 12 kk

54,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nroa

8,95 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

MANGAModel-muistilappukansio ja geelikynä
Tilaajalahjana 12 kuukauden kestotilauskampanjassa 2 trendikästä tuotetta: MANGAModel-muistilappukansio ja pyyhittävä TOPModel-geelikynä vaihtosäiliöllä. Kansion koko 19 x 13,5 cm. (Arvo 18,45 €). Tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle.

TOPModel -lehti sisältää 44 värikästä sivua, jotka ovat täynnä tekemistä ja lukemista. Lisäksi jokaisen numeron mukana tulee muhkea XXL-kokoinen juliste, liitelahjana monipuolisia askarteluun sopivia tarroja ja erilaisia pohjia ja malleja sekä piirustus- ja askartelupohjia, joiden avulla voit päästää taiteellisen luovuutesi valloilleen ja harjoitella erilaisia piirustus- ja väritystekniikoita!

TOPModelit kertovat elämästään Minun maailmani -sivuilla, jakavat vuorollaan trendi-, muoti- ja kauneusvinkkejä, seikkailevat omassa sarjakuvassaan sekä neuvovat Elämä & Rakkaus -palstalla lukijoita kaikissa elämään liittyvissä ongelmissa rakkaushuolista koulu- ja ystävyyspulmiin.

Lehden sivuilla tapaat kaoottisen Lexyn, romanttisen Candyn, taitavan tanssijan Talitan, valokuvaamista harrastavan Mijun, kaheliksi itseään nimittävän Fergien, aurinkoisen Livin, elegantin ja eläinrakkaan Louisen, kaikesta kimaltavasta innostuvan Christyn, itsevarman Janetin, pitkistä aamu-unista nauttivan Nyelan, kunnianhimoisen Haydenin, haaveiluun taipuvaisen Nadjan sekä uusimmat tulokkaat, identtiset kaksostytöt Junen ja Jillin. Menossa ovat mukana niin ikään mallien stylisti Carla Gloss sekä heidän agenttinsa Kay ja supersuositun Us 7 -poikabändin jäsenet Michael, Jay, Justin, Ben, Marc, Milan ja David, joka seurustelee TOPModel Talitan kanssa.

TOPModelit ovat hyviä ystäviä keskenään. He asuvat neljässä eri yhteisasunnossa. Jokainen pääsee halutessaan oman huoneensa rauhaan, mutta tanssista ja musiikista pitävät mallit järjestävät innokkaasti yhteisiä illanistujaisia ja juhlia, usein jopa yllätyksenä esimerkiksi syntymäpäiväsankareille.

Eläinten ystävillekin on iloa TOPModelista, sillä Christyllä on chihuahua Bisou, Candylla mopsi nimeltä Prince ja Louisella oma hevonen Lola sekä supersuloiset kissat Amy ja Tiger.

Stylecheck ruotii julkkisten pukeutumista – keillä on hauskimmat ja onnistuneimmat lookit? Horoskooppi paljastaa leikkimielisesti tulevaisuuden myös TOPModelin lukijoille. Erilaiset mielenkiintoiset testitkin paljastavat yhtä ja toista! Käden taidot, itse tekeminen ja luovuus pääsevät kunniaan TOPModel -lehdessä. Joka numerossa on suuri piirustuskoulu ja tee se itse -askarteluohjeita, joilla valmistuu koristeita huoneen somistukseksi, pieniä lahjoja bestiksille ja sukulaisille tai vaikka ihania koruja. Askartelutehtävien taso vaihtelee helposta vaativaan, joten jokaiselle löytyy sopivia vaihtoehtoja.

Päiväni huippumallina esittelee kauden muotia – ja mallina toimii joku onnekas TOPModelin lukija!

Lukijat voivat osallistua lehden tekoon myös lähettämällä omia upeita töitään Muotikaaos-kilpailuun tai Kuukauden suunnittelija -sivuille. Muotikaaos-piirustuskilpailun ja TOPModel-visan palkintoina on aina hienoja TOPModel-tuotepaketteja.

TOPModelien maailmaa voit seurata myös Instagramissa: @topmodel_fi!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 52 sivua + juliste + piirustuspaperi
Koko
leveys x korkeus x paksuus
230 mm * 280 mm * 3 mm
Paino 150g
Ilmestymiskerrat vuodessa 6 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 6-8, 9-99

Saatat myös pitää...