Tex Willer Maxi-Tex

Jos haluat lukea lännenseikkailusi valmiina kokonaisuuksina ilman tarinoiden mahdollisen jatkon odottelua, mutta pidät pokkarikokoa ja mustavalkoisuutta ehdottomasti parhaina mahdollisina käyttöliittyminä Tex Willerin seikkailuista nauttimisen suhteen, niin Maxi-Tex on juuri sinulle tehty tuote.

Maxi-Tex – Parhaat lännenseikkailut samoissa kansissa

Tuhdit Tex-pokkarit ovat jo vakiinnuttaneet asemansa Tex-fanien sarjakuvahyllyissä. Lähtökohtaisesti Maxi-Texit tarjoilevat tuplaseikkailun kaksi kertaa vuodessa, mutta sarjassa on myös nähty pidempiä yksittäisiä tarinoita. Nostettakoon näistä esiin Mauro Bosellin kirjoittama ja Pasquale Del Vecchion kuvittama juhlajulkaisu Nueces Valley vuodelta 2018, joka esitteli meille Tex Willerin vanhemmat ja valotti tulevan Texas rangerin nuoruutta uljaan eeppisenä kasvutarinana. Ilmestymisvuotensa parhaita länkkäreitä missä tahansa viihdeformaatissa.

Maxi-Tex -sarjakuvissa Tex Willer uskollisine tovereineen seikkailee kaikissa Villin lännen mahdollistamissa maisemissa avarilta preerioilta pohjoisen havumetsiin ja syvän etelän rämeille, nousevan kansakunnan villejä kasvukeskuksia ja kullanhuuhtojien boom towneja unohtamatta. Yhdysvaltojen 1800-luvun loppupuolen rajaseutu tarjoaa tarinallisen ja visuaalisen aarreaitan, josta Bosellin sarjakuvatalon värväämät mestariluokan sarjakuvantekijät osaavat ottaa kaikki tehot irti.

Jännitystä ja villin lännen toimintaa Tex Willerin seurassa

Tex Willerin seikkailuissa rima on aina korkealla ja erityisjulkaisuissa vielä korkeammalla, joten lännenviihteen ystävä voi aina tarttua turvallisin mielin Maxi-Texiin. Tekijöistä mainittakoon vaikkapa Gianfranco Manfredo, Alessandro Nespolino, Miguel Angel Repetto, Tito Faraci ja Yannis Ginosatis. Vaihtuva tekijäkaarti takaa toki myös mielenkiintoista vaihtelua sekä tarinan että kuvituksen suhteen. Villin lännen kuvittaminen on haaste kenelle tahansa piirtäjälle, joten artistien suoriutuminen muun muassa hevosten, aseiden ja kapakkatappelujen parissa tarjoaa aina mielenkiintoista tutkittavaa piirrostaiteen ja rajaseudun historian ystäville. Yhdysvaltain historian ystäville on toki tarjolla myös muitakin kuin visuaalisia tärppejä. Maxi-Tex -julkaisujen sivuilla vierailee säännöllisen epäsäännöllisesti todellisiakin lännen legendoja maineikkaista intiaanipäälliköistä tunnetuimpiin turkismetsästäjiin.

Jos Tex Willerin maailman haluaa esitellä täysin uudelle lukijalle, niin Maxi-Tex on Tex Willer -julkaisuperheen jäsenistä kärkipään valintoja vastaamaan tähän vaativaan haasteeseen. Maxi-Texit tarjoilevat mustavalkoista Willer-viihdettä suurella sydämellä ja rakkaus lännenviihteeseen näkyy jokaisella tämän julkaisusarjan sivulla. Ja todellakin, tarinoiden jatkoa ei koskaan joudu odottelemaan muutamaa viikkoa, vaan Maxi-Texin kansien väliin pakatut seikkailut voi aina ahmia alusta loppuun saman tien!

Tilaa Maxi Tex ja muut Tex Willer -sarjakuvat verkosta

Tilaa Tex Willerin Maxi Tex -sarjan julkaisut Story House Egmontin verkkokaupasta. Näiden jokaisen lännensarjakuvan ystävän suosikkien lisäksi löydät myös muut Tex Willer -julkaisut, kuten muhkeat Tex Willer Suuralbumit sekä Tex Willer Kirjasto -sarjan julkaisut. Tämän lisäksi voit syventyä tämän lännensankarin varhaisiin vaiheisiin Nuori Tex Willer -sarjakuvan seurassa. Humoristisemman lännensarjakuvan ystäville ehdoton valinta on puolestaan varjoaan nopeampi Lucky Luke. Tutustu Story House Egmontin valikoimaan parhaita sarjakuvia ja tilaa tuotteet verkosta!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin