Gabby's Dollhouse

Suositun Gabbyn nukketalo -sarjan päähenkilö Gabby kivoine kissakavereineen valloittaa nyt värityskirjoissa! Gabby ja kumppanit viettävät mukavia päiviä yllätysten ja pulmien parissa aivan kuten ihastuttavassa Gabby’s Dollhouse -sarjassa. Kirjat ovat täynnä suloista väritettävää ja katseltavaa.

Hyväntuulinen Gabbyn nukketalo kannustaa luovuuteen


Traci Paige Johnsonin ja Jennifer Twomeyn luoma Gabbyn nukketalo (Gabby’s Dollhouse) on monissa maissa katsotuimpien Netflix-sarjojen joukossa. Tämä DreamWorks Animationin osittain animoitu ja osittain näytelty sarja kertoo reippaasta ja iloisesta, kissoja rakastavasta Gabbystä (Laila Lockhart Kraner).

Gabby viettää ystävänsä Pandi Pörrön ja monien suloisten kissojen kanssa hauskoja päiviä yllätyspakettien, käsitöiden, askartelun, tehtävien ja pulmien parissa. Värikäs, hyväntuulinen ja interaktiivinen sarja kannustaa lapsia luoviin puuhiin ja muiden auttamiseen.

Gabby ja kivat kissakaverit


Gabbyn ja Pandin kavereihin kuuluvat esimerkiksi Kätkatti, Merikatti, Hile, Kisukatti, DJ Nauskis, Piitu Pehmonen, Aurinkatti, Kisukeiju, Boksivauva perheineen, Lepokatti ja monet muut. Mukana menossa on myös hauska Kaarina-auto, ja tietysti myös Gabbyn oikea lemmikkikissa Olli on saanut oman osansa sarjassa. Välillä tavataan uusia tuttavuuksia, kuten kärpäskeijuja, pikkudinoja, kisukaloja ja kisusarvisia.

Gabbyn nukketalo on täynnä yllätyksiä


Gabby saa postilaatikkoonsa eli Kattilaatikkoon yllätyspaketteja eli nukketaloylläreitä. Näiden pakettien sisältö vie hänet monenlaisiin tehtäviin ja seikkailuihin. Gabby pystyy kutistumaan taikakissankorvien avulla pikkuruiseksi ja siirtymään suloisen kissamaiseen nukketaloonsa leikkimään ja askartelemaan.

Nukketalossa tapahtuu muutakin jännittävää: Gabbyn pehmolelu Pandi Pörrö herää siellä henkiin. Nukketalossa ajellaan Hissimirri-hissillä. Välillä matkataan jännittäviin paikkoihin, kuten pohjoisnavalle, villiin länteen, Merenneitolantikseen tai jopa Katurnus-planeetalle asti. Miauahtavaa!

Uusien asioiden oppimista Gabbyn suloisessa seurassa


Gabby ja Pandi harjoittelevat nukketalon eri huoneissa erilaisia taitoja, kuten askartelua, käsitöitä, leipomista, huonekasvien hoitoa, liikuntaa ja musiikin tekemistä. Sarjasta voi saada ideoita monenlaisiin leikkeihin ja askarteluihin.

Samalla opitaan suhtautumaan rennosti kömmähdyksiin ja virheisiin, joita uutta opetellessa saattaa tulla. Ei haittaa, jos kaikki ei onnistu ensimmäisellä yrityksellä. Lisäksi sarjan sympaattiset päähenkilöt auttavat ystäviään ja ratkovat yhdessä pieniä ja vähän suurempiakin pulmatilanteita. Söpöt värit, hilpeät laulut ja pienet musiikkivideot luovat iloista tunnelmaa.

Gabbyn, Pandi Pörrön ja kissakavereiden turvallisessa seurassa lapsi pääsee kokemaan oppimisen iloa ja hauskoja hyvän mielen seikkailuja lämminhenkisessä ilmapiirissä. Hauskan Gabby-värityskirjan parissa aika kuluu kuin siivillä, ja suloiset eläinhahmot tulevat tutuiksi kuvia väritettäessä.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin