My Little Pony

Hauskat puuha- ja värityskirjat sekä ponien ikioma lehti vievät My Little Ponyn hurmaavaan maailmaan! My Little Pony -lehdessä on kiva sarjakuva, ihania kuvia ja viihdyttäviä tehtäviä. Puuha- ja värityskirjat ovat täynnä mieluisaa tekemistä myös pienimmille. Suloisten värityskuvien ja hauskojen tehtävien parissa aika kuluu kuin siivillä.

My Little Ponyn maailmassa ystävyys on taikaa ja erilaiset ongelmat selvitetään yhteistuumin hyvässä sovussa. Tutustu Story House Egmontin My Little Pony -kirjoihin, joiden värikkäillä sivuilla seikkailevat kaikki suosituimmat ponit, kuten Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash sekä monet muut tutut hahmot. Lisää ostoskoriin hauskat puuha- ja värityskirjat ponien maailmasta, eikä hauska tekeminen lopu.

My Little Pony – Friendship is Magic

Myös televisiosta (My Little Pony: Ystävyys on taikaa / Friendship is Magic) ja elokuvista (My Little Pony: Elokuva / The Movie) tutut suloiset ponit asuvat Equestriassa sijaitsevassa Ponyvillessä. Prinsessat Celestia ja Luna (joka tunnetaan myös nimillä Nightmare Moon ja Night Mare Moon) asuvat Canterlotissa linnassa. Komea Shining Armor on prinsessa Cadancen mies, suloisen Flurry Heart -varsan isä ja ystävyyden prinsessa Twilight Sparklen veli. Cadance on Kristallivaltakunnan (Crystal Empire) hallitsija. Osa poneista on pegasoksia, osa yksisarvisia ja osa maaponeja. Kaikilla eri lajeilla on omat erikoispiirteensä.

Ponien pääkuusikkoon kuuluvat prinsessa Twilight Sparklen lisäksi Applejack, joka asuu Omppulan omenatarhalla perheensä kanssa, räväkkä juhlien järjestämiseen erikoistunut Pinkie Pie, vauhdikas lentäjä Rainbow Dash, joka asuu Pilvilaaksossa sekä muotitietoisuuden huippu Rarity ja kaikkien eläinten ymmärtäjä, hiljainen ja rauhallinen Fluttershy. Kaikki ponit ovat erilaisia omine luonteineen ja kiinnostuksenkohteineen. Lapsi oppiikin My Little Pony -tarinoista keinoja ratkoa erilaisten luonteiden ristiriitoja reilusti ja sopuisasti. Ystävällisyys ja yhteistyö ovat tärkeitä osia Equestrian elämää. Siellä ystävyys on taikaa!

Ponit tapaavat toisiaan usein Caken perheen Sokeripala-kahvilassa. Ansioituneilla poneilla on oma söpöysmerkkinsä eli cutie mark. My Little Pony –tarinoissa tavataan myös omaa söpöysmerkkiään innokkaasti tavoitelleet ja ne sittemmin saaneet söpöysmerkkiklubilaiset. Apple Bloom on Applejackin pikkusisko ja Sweetie Belle Rarityn pikkusisko. Lisäksi joukkoon kuuluu Scootaloo, joka ihailee Wonderboltseihin eli Sähikäisiin kuuluvaa Rainbow Dashia yli kaiken.

Lähes kaikilla Ponyvillen poneilla on oma lemmikki. Pikkuinen lohikäärme Spike, joka rakastaa jalokivien syömistä, on prinsessa Twilight Sparklen uskollinen avustaja. Fluttershyn lemmikkinä on Enkeli-kani ja Gummy, hampaaton alligaattori, pitää seuraa Pinkie Pielle. Equestria on rauhan tyyssija, mutta sielläkin esiintyy ilkeitä hahmoja silloin tällöin. Heistä tunnetuimpia ovat Discord ja Trixie.

My Little Pony -sarjan ponit ilahduttavat jälleen

Alun perin My Little Pony tuli tunnetuksi lelusarjana, johon kuului pieniä ja värikkäitä leluponeja. Värikkäät ponit tunnistaa niiden ulkonäöstä sekä erikoisesta söpöysmerkistä (eli cutie mark). My Little Pony ja iloiset ponit tekivät uuden tulemisen My Little Pony: Ystävyyden Taikaa (englanniksi My Little Pony: Friendship is Magic) -televisiosarjan ansiosta. Aiemmin vain tyttöjen suosikki, My Little Pony sai hurjasti uusia faneja sukupuoleen ja ikään katsomatta tämän elämänmyönteisen ja värikkään televisiosarjan myötä. Sarja sai ensi-esityksensä vuonna 2010, minkä jälkeen se on ilahduttanut myös Suomessa vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2021 sai ensi-iltansa myös My Little Pony: Uusi sukupolvi -niminen animaatioelokuva.

Myös Story House Egmontin mahtavat My Little Pony -tuotteet edustavat näiden uudempien My Little Pony -seikkailujen maailmaa sekä hahmoja. My Little Pony -aiheiset puuha- ja värityskirjat vievät ponit ja heidän ystävänsä mukanaan toinen toistaan vauhdikkaampiin seikkailuihin. Kirjojen parissa ei tekeminen ja värikäs luominen lopu kesken ihan heti, minkä lisäksi osassa kirjoista on mukana hauskoja tarroja. Tutustu Story House Egmontin My Little Pony -tuotteisiin ja tapaa ponit myös kirjojen sivuilla.