LEGO® DREAMZzz™️

LEGO® DREAMZzz™ avaa portin villiin unien maailmaan! 6–12-vuotiaille lapsille suunnattu lehti on yhtä monimuotoinen ja mielikuvitukseltaan vilkas kuin kohderyhmänsä. Lehden tarinat ruokkivat lukijan luovaa itseluottamusta.

LEGO® DREAMZzz™ sopii LEGO-rakentelua rakastaville tyypeille, jotka nauttivat fantasiamaailmaan sijoittuvista tarinoista. LEGO® DREAMZzz™ -lehden tarinaan nivotut rakennusohjeet inspiroivat lapsia luomaan uutta omista värikkäistä LEGO-palikoistaan.

Hyppää siis mukaan maailmaan, joka pursuilee villejä ja merkillisiä otuksia, ajoneuvoja ja mitä kummallisimpia vekottimia. LEGO® DREAMZzz™ -maailmassa voit poiketa vaikkapa makeassa, leijuvassa karkkimaassa!

LEGO® DREAMZzz™ -tarinoissa hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Ryhmä lapsia, unenjahtaajat, suojelee nukkuvia lapsia grimspawneilta sekä ilkeältä painajaiskuninkaalta, joka haluaa valloittaa unimaailman ja hyökätä valvemaailmaan.

Painajaiskuningas oli alun alkaen miltei kokonaan unohdettu uni. Nyt hän on valmis tekemään mitä tahansa, jotta lapset, joiden unia hän terrorisoi, eivät ikinä unohtaisi häntä. Painajaiskuninkaan johtamalla joukkiolla onkin vain yksi suuri tavoite: Unimaailman muuttaminen painajaismaailmaksi. Riittävän energiamäärän saamiseksi hän vangitsee lapsia ja varastaa heiltä luovuuden – se on unimaailmassa suuri voimavara.

Unenjahtaajat ovat luovuutensa, nerokkuutensa ja ystävyytensä ansiosta he valmiita seikkailuun kuin seikkailuun.

Unenmetsästäjiin kuuluvat Cooper, Zoey, Logan, Mateo, Z-Blob ja Izzie. Cooper rakentaa parhaat vempeleet, Zoey on älykäs, mystinen ja sarkastinen. Hän on muita unenjahtaajia vähän vanhempi, joten hän on ehtinyt jo saavuttaa unimaailmassa mainetta unibandiittina. Logan on suosittu ja nopeaälyinen, mutta tyhmänrohkea. Loganin tyhmänrohkeus aiheuttaa usein ongelmia koko porukalle. Luova, ylivarovainen sarjakuvataiteilija Mateo on luonut siistin piirroksen, Z-Blobin – ja tämä vihreä tyyppi on herännyt henkiin! Z-Blob pystyy liikkumaan helposti uni- ja valvemaailman välillä. Pikkuvanha Izzie, Mateon sisko, on peloton animefani, joka ei välitä tippaakaan siitä, mitä muut hänestä ajattelevat.

Pahisten puolella Susan on grimspawneista älykkäin. Yömetsästäjä on grimspawnien johtajan, painajaiskuninkaan luotetuin kenraali. Kuninkaan apureista Snivel on aina äreällä päällä ja Sneak vainuaa unenjahtaajia.

Unimaailma toivottaa kaikki tervetulleiksi! Voit olla kuka tahansa, sinulla voi olla millaisia pelkoja tahansa voitettavanasi ja intohimosi kohde voi olla aivan mikä tahansa – unten maailma kannustaa sinua joka tapauksessa valjastamaan voimavarasi hyötykäyttöön!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin