Bamse

Bamse-lehti on hyväntuulinen ja lämminhenkinen paketti hauskoja ja jännittäviä sarjakuvatarinoita, kivoja tehtäviä ja helppolukuisia tietosivuja lapsia kiinnostavista asioista. Bamse-lehteä ilmestyy 16 numeroa vuodessa. Näistä neljä ovat jymypaksuja tuplanumeroita.

Bamse – Maailman Vahvin Nalle

Bamse eli Maailman Vahvin Nalle tunnetaan rakastettuna lasten sarjakuvaklassikkona jo useamman vuosikymmenen ajalta. Monet nykyvanhemmat ovat oppineet lukemaan Maailman Vahvimman Nallen parissa. Tämä maailman kiltein ja vahvin karhu saa yhä uusia ystäviä kaikenikäisistä. Bamse-lehti sopii hyvin myös ääneen luettavaksi.

Rune Andréassonin luoma nallehahmo on myös elokuvatähti. Yleisöä ovat ihastuttaneet koko perheen elokuvat Bamse ja jymykello, Bamse ja noita-akan tytär sekä Bamse ja rosvokaupunki.

Bamse eli tuttavallisemmin Nalle on kaikkien kaveri ja auttaa jokaista pulaan joutunutta. Tämä Maailman Vahvin Nalle saa tiukan paikan tullen huimat jymyvoimat kuuluisasta jymyhunajasta, jota hänen isoäitinsä Augusta Beata valmistaa.

Bamse-nalle ja ystävät seikkailevat Kumpulassa

Välillä Nalle ratkoo kotikonnuillaan Kumpulassa syntyneitä pulmia, jotka saattavat liittyä vaikkapa lasten arkisiin puuhiin tai konnien kolttosiin. Bamse suuntaa ystävineen usein myös kaukomaille, niin todellisiin kuin mielikuvituksellisiinkin paikkoihin. Seikkailujen lomassa opitaan mielenkiintoisia ja tärkeitä asioita esimerkiksi eri maiden maantiedosta ja kulttuurista, luonnosta ja historiasta. Lehden neuvokkaat sankarit ovat lapsille mainioita esimerkkejä reilusta kaveruudesta, tasapuolisuudesta ja auttavaisuudesta.

Myös monet muut unohtumattomat hahmot seikkailevat Bamse-lehden sarjakuvissa. Vuosien varrella tutuiksi ovat tulleet esimerkiksi kekseliäs kilpikonna Kilpinen ruoka- ja unikelloineen, arka pupu Pomppi, ilkeästä kiltiksi kasvanut Susi ja kiero Kroisos Myyrä. Konna ja Koukku, susiserkukset, metkumyyrät, merirosvot ja Kasimir Kettu ovat aiheuttaneet Nallelle ja hänen kavereilleen paljon päänvaivaa.

Oma lukunsa on Nallen perhe: Leena-vaimo ja lapset Teddy, Lennu, Nalle-Maija ja Pampula. Mukana tarinoiden käänteissä ovat myös Nallen lystikkäät lemmikkieläimet: nopea hevonen Billy-Boy sekä jymyhunajasta jymyvoimat saava Surre-mehiläinen.

Nallen ja ystävien turvallisessa seurassa on hauska seikkailla!

Tilaa Bamse – Maailman Vahvin Nalle -lehti Story House Egmontin verkkokaupasta. Bamse-lehden 16 numeroa vuodessa tarjoavat monen ikäisille lapsille rutkasti hauskaa luettavaa turvallisella ja hauskalla tavalla.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta