Bamse

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 10 nroa / 6 kk -20%

Alkuperäinen hinta oli: 47,00 €.Nykyinen hinta on: 37,60 €.

Kestotilaus 10 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

47,00 

Kestotilaus 20 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

87,00 

Kestotilaus 20 nroa / 12 kk + Bamse-jumppapussi

87,00 

Määräaikainen tilaus 10 nroa / 6 kk

53,00 

Määräaikainen tilaus 20 nroa / 2 kk

97,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

6,50 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Bamse-jumppapussi
Tilaajalahjana 12 kuukauden kestotilauskampanjassa kiva Bamse-jumppapussi, jonka kuvassa on Maailman Vahvin Nalle kavereineen. Koko 44 x 35 cm. 100 % polyester. (Arvo 12,90 €)

Bamse-lehti on hyväntuulinen ja lämminhenkinen paketti hauskoja ja jännittäviä sarjakuvatarinoita, kivoja tehtäviä ja helppolukuisia tietosivuja lapsia kiinnostavista asioista. Bamse-lehteä ilmestyy 16 numeroa vuodessa, ja neljä näistä ovat jymypaksuja tuplanumeroita.

Bamse eli Maailman Vahvin Nalle tunnetaan rakastettuna lasten sarjakuvaklassikkona jo useamman vuosikymmenen ajalta. Monet nykyvanhemmat ovat oppineet lukemaan Maailman Vahvimman Nallen parissa. Tämä maailman kiltein ja vahvin karhu saa yhä uusia ystäviä kaikenikäisistä. Bamse-lehti sopii hyvin myös ääneen luettavaksi.

Rune Andréassonin luoma nallehahmo on myös elokuvatähti. Yleisöä ovat ihastuttaneet koko perheen elokuvat Bamse ja jymykello, Bamse ja noita-akan tytär sekä Bamse ja rosvokaupunki.

Bamse eli tuttavallisemmin Nalle on kaikkien kaveri ja auttaa jokaista pulaan joutunutta. Nalle saa tiukan paikan tullen huimat jymyvoimat kuuluisasta jymyhunajasta, jota hänen isoäitinsä Augusta Beata valmistaa.

Välillä Nalle ratkoo kotikonnuillaan Kumpulassa syntyneitä pulmia, jotka saattavat liittyä vaikkapa lasten arkisiin puuhiin tai konnien kolttosiin. Hän suuntaa ystävineen usein myös kaukomaille, niin todellisiin kuin mielikuvituksellisiinkin paikkoihin. Seikkailujen lomassa opitaan mielenkiintoisia ja tärkeitä asioita esimerkiksi eri maiden maantiedosta ja kulttuurista, luonnosta ja historiasta. Lehden neuvokkaat sankarit ovat lapsille mainioita esimerkkejä reilusta kaveruudesta, tasapuolisuudesta ja auttavaisuudesta.

Myös monet muut unohtumattomat hahmot seikkailevat Bamse-lehden sarjakuvissa. Vuosien varrella tutuiksi ovat tulleet esimerkiksi kekseliäs kilpikonna Kilpinen ruoka- ja unikelloineen, arka pupu Pomppi, ilkeästä kiltiksi kasvanut Susi ja kiero Kroisos Myyrä. Konna ja Koukku, susiserkukset, metkumyyrät, merirosvot ja Kasimir Kettu ovat aiheuttaneet Nallelle ja hänen kavereilleen paljon päänvaivaa. Oma lukunsa on Nallen perhe: Leena-vaimo ja lapset Teddy, Lennu, Nalle-Maija ja Pampula. Mukana tarinoiden käänteissä ovat myös Nallen lystikkäät lemmikkieläimet: nopea hevonen Billy-Boy sekä jymyhunajasta jymyvoimat saava Surre-mehiläinen.

Nallen ja ystävien turvallisessa seurassa on hauska seikkailla!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua (tuplanumero 68 sivua)
Koko
leveys x korkeus x paksuus
170 mm * 260 mm * 3 mm
Paino 60g
Ilmestymiskerrat vuodessa 20 numeroa/vuosi, joista 4 tuplanumeroa
Ikäryhmä 3-5

Saatat myös pitää...