Paw Patrol

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 3+1 nroa

Alkuperäinen hinta oli: 34,00 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.

Kestotilaus 5 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

47,00 

Kestotilaus 10 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

85,00 

Määräaikainen tilaus 5 nroa / 6 kk

49,00 

Määräaikainen tilaus 10 nroa / 12 kk

90,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

8,95 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Televisiosta tutut Paw Patrolin pennut seikkailevat omassa Ryhmä Hau -lehdessään! Reipas Riku-poika kutsuu pennut pentupadillaan Vahtitornille aina, kun joku Jännälahden asukkaista joutuu pulaan tai jossain tapahtuu jokin onnettomuus. Yhteistyöllä Samppa, Kaja, Toma, Vainu, Rekku ja Rolle auttavat niin Jännälahden pormestari Pujolaa, maanviljelijä Taimia, kauppias Totteria, eläinhoitolan Katia Hali-kissoineen, Kampela-aluksellaan liikkuvaa kapteeni Turpoa kuin kieroja temppuja keksivää naapurikaupungin pormestari Hanttistakin.

Jokaisella pennulla on oma ajoneuvo, josta on hyötyä pelastustehtävissä. Dalmatiankoira Samppa sammuttaa tulipalot ja huolehtii ensiavusta, englanninbulldoggi Rolle kaivaa maata ja siirtää kiviä, cockapoo Kaja huolehtii lentämistä vaativista tehtävistä helikopterillaan ja labradorinnoutaja Toma on erikoistunut veteen liittyviin tehtäviin. Monirotuinen Rekku hallitsee kierrättämisen ja saksanpaimenkoira Vainun erikoisalaa ovat poliisin ja vakoojan tehtävät.

Kuuden pennun ydinryhmään liittyy aika ajoin uusia tulokkaita, joilla on ihan omia erikoistaitoja; Jaken husky Halti on erikoisasiantuntija kaikessa lumeen liittyvässä ja Carlo-pojan chihuahua Valpas osaa opastaa muita pentuja viidakossa.

Välillä pennut joutuvat kommelluksiin viettäessään yhdessä vapaa-aikaa rannalla tai vuoristossa – usein ajattelemattomuuttaan. Kommelluksista pennut kuitenkin oppivat aina jotakin hyödyllistä.

Ryhmä Hau -lehden parissa lapsi voi harjoitella eri hahmojen ja teemojen myötä hauskalla tavalla tärkeitä koulussakin tarvittavia taitoja.

Lehden tarkoin suunnitellut tehtävät auttavat lasta tunnistamaan kirjaimia, muotoja ja numeroita sekä kehittämään luovuutta ja mielikuvitusta. Hän voi iloita omista saavutuksistaan ja nauttia erilaisten tehtävien suorittamisesta yhdessä aikuisen kanssa. Lehden lukemisen lomassa lapsi oppii myös hyödyllisiä arjen taitoja kuten esimerkiksi kierrättämistä. Monipuoliset askartelu- ja väritystehtävät, joissa aikuinen voi olla apuna, kannustavat lasta päästämään mielikuvituksensa valloilleen ja keksimään omia Ryhmä Hau -tarinoita. Hauskojen pelien ja ääneen luettavaksi sopivien tarinoiden parissa on helppo viettää mukavia yhteisiä hetkiä!

Ryhmä Haun pentujen mottona on yrittää, ei välttämättä onnistua täydellisesti aina jokaisessa tehtävässä. Pennut todistavat usein hädänkin hetkellä, että yhdessä tekeminen on aina hauskaa!

Jokaisessa Paw Patrol -lehdessä on mukana upea Ryhmä Hau -aiheinen liitelahja lapsen leikkejä rikastuttamaan sekä tarra-arkki, jonka tarroista osa on tarkoitettu käytettäväksi lehden tehtävien yhteydessä ja osa oman valinnan mukaan hyödynnettäväksi.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
208 mm * 278 mm * 30 mm
Paino 160g
Ilmestymiskerrat vuodessa 10 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 3-5, 6-8

Saatat myös pitää...