Soittorasia

Soittorasia-sarja on ihmeellisen kauniisti kuvitettu mielikuvituksellinen seikkailukertomus kaikenikäisille lukijoille. Sarjaa on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 300 000 kappaletta, ja sitä on käännetty yli kymmenelle kielelle.

Nolan hurmaava mielikuvitusmaailma

Kirjasarjan päähenkilö pieni Nola-tyttö saa isältään syntymäpäivälahjaksi lasikuulan muotoisen soittorasian. Kun soittorasian melodia soi, Nola tempautuu satumaiseen Pandorientin maailmaan, missä tyttöä odottavat uudet, erikoiset ystävät sekä päätähuimaavat seikkailut.

Tutustu Soittorasian hurmaaviin hahmoihin ja selvitä, kuka on kuningas Hektor I, Andrea ja Igor sekä hiljainen poika Cyprian. Onnistuuko Nola selvittämään Pandorientin salaisuuden ja mikä on Nolan äidin jännittävä tarina? Entä mitä tapahtuu, kun Nola palaa takaisin soittorasian kuningaskuntaan kirjasarjan toisessa osassa?

Käsikirjoittaja Carbone ja kuvittaja Gijé

Soittorasia-kirjasarjan ranskalainen käsikirjoittaja Bénédicte Carboneill, eli Carbone, syntyi vuonna 1973. Carbone on lastenkirjailija sekä kustantaja ja Soittorasia on hänen toinen sarjakuvansa. Yhteensa Carbone on julkaissut jo monia kirjoja- ja sarjakuvia, joista albumeja on lähes kaksikymmentä.

Kirjasarjan belgialainen kuvittaja Jérôme Gillet syntyi vuonna 1988 ja tunnetaan nykyään myös nimellä Gijé. Soittorasia on Gijén ensimmäinen sarja animaatio-opintojen jälkeen.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin