Pipsa Possu

Valloittava Pipsa Possu seikkailee omassa lehdessään Lempparisarjat-tunnuksen alla. Jokaisen numeron mukana on hauska yllätyslahja, jota voi hyödyntää osassa lehden monipuolisia tehtäviä tai erilaisissa leikeissä lapsen oman mielikuvituksen mukaan.

Pipsa Possun perhe asuu iloisen värikkäässä kodissa, ja heillä on punainen auto, jolla he hurauttavat seikkailuihin. Pirteä Pipsa Possu ja hänen perheensä muut possujäsenet röhkäisevät aina ollessaan innoissaan – eli aika usein, röh, röh! Pipsan perheeseen kuuluu äitipossun ja isäpossun lisäksi pikkuveli Jyri, jonka tärkein lelu on ehdottomasti pehmodinosaurus nimeltä Herra Dinosaurus. Se on Jyrin mukana melkein aina ja joka paikassa.

Pipsa Possun vauhdikkaissa ja opettavaisissa seikkailuissa ovat mukana myös Pipsa Possun isovanhemmat, mummo ja pappa sekä Pipsan hyvä ystävä Emilia Elefantti. Lehden sivuilta löytyy monia muitakin hauskoja ja iloisia eläinhahmoja, kuten Kati Kissa, Kerkko Koira, Pedro Poni, Johanna Jänis, Lotta Lammas, Susa Seepra ja papukaija Polly.

Jokaisen Pipsa Possu -lehden numero keskittyy johonkin tiettyyn teemaan. Pipsan kanssa pieni lukija pääsee tutustumaan esimerkiksi avaruuteen, museoihin, erilaisiin sääilmiöihin, kaupassa käyntiin, puutarhanhoitoon, lasketteluun, musiikkiin ja ammatteihin. Koko lehden läpi kulkevan tarinan edetessä lapsi voi ratkoa joko itse tai aikuisen avulla monipuolisia ja mielenkiintoisia piirustus-, jäljennys- ja laskutehtäviä, matkia erilaisia ääniä, laulaa yhdessä Pipsan kanssa ja värittää iloisia kuvia lempiväreillään.

Kädentaidot kehittyvät Pipsa Possu -lehden sivujen askartelutehtävien myötä kuin huomaamatta, röh, röh! Sanavarasto laajenee, kun lapsi tutustuu Pipsan opastuksella tarkemmin lehden teemaan, esimerkiksi erilaisiin, vieraiden maiden soittimiin. Samalla vieraskielisten sanojenkin ääntäminen tulee tutuksi – Pipsan ääntämisohjeet ovat selkeitä ja yksinkertaisia.

Pipsa Possu ystävineen osoittaa, ettei tyhmiä kysymyksiä olekaan. He kysyvät rohkeasti, jos jokin asia on epäselvä. Isäpossu tietää vastauksen moniin kysymyksiin. Jos hän ei osaa vastata, lähellä on yleensä joku muu aikuinen, joka tietää asiasta enemmän. Pipsa Possu osoittaa lukijalleen esimerkillään, ettei pienistä epäonnistumisista kannata lannistua. Ja jos sattuu pieni vahinko ja jotain menee rikki, asia kannattaa selvittää rohkeasti saman tien. Pipsan hyväntuulisessa seurassa on helppo viihtyä.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta