Pipsa Possu

Valloittava Pipsa Possu seikkailee omassa lehdessään Lempparisarjat-tunnuksen alla. Jokaisen Pipsa Possu -lehden mukana on hauska yllätyslahja, jota voi hyödyntää osassa lehden monipuolisia tehtäviä tai erilaisissa leikeissä lapsen oman mielikuvituksen mukaan.

Peppa Pig – Pipsa Possu

Pipsa Possu eli alkuperäiseltä nimeltään Peppa Pig on lasten rakastama piirroshahmo, joka on jo vuodesta 2004 lähtien ilahduttanut lapsia myös Suomessa, puhumattakaan kymmenistä muista maista. Huippusuositun Pipsa Possu -televisiosarjan lisäksi Pipsa ja muut iloiset eläinhahmot seikkailevat viihdyttävässä ja opettavaisessa Pipsan nimeä kantavassa lehdessä. Pipsa Possu -lehden hauskat ja värikkäät sivut tarjoavat rutkasti lukemista, piirtämistä, oppimista ja muuta tehtävää turvallisella ja hauskalla tavalla.

Pipsa Possu ja hänen perheensä asuvat iloisen värikkäässä kodissa. Pipsan perheellä on punainen auto, jolla he hurauttavat hauskoihin seikkailuihin, joiden aikana kohdataan muita eläinhahmoja ja opitaan uutta. Pirteä Pipsa Possu ja hänen perheensä muut possujäsenet röhkäisevät aina ollessaan innoissaan – eli aika usein, röh, röh! Pipsan perheeseen kuuluu äitipossun ja isäpossun lisäksi pikkuveli Jyri, jonka tärkein lelu on ehdottomasti pehmodinosaurus nimeltä Herra Dinosaurus. Se on Jyrin mukana melkein aina ja joka paikassa.

Pipsa Possun vauhdikkaissa ja opettavaisissa seikkailuissa ovat mukana myös Pipsa Possun isovanhemmat, mummo ja pappa sekä Pipsan hyvä ystävä Emilia Elefantti. Pipsa Possu -lehden sivuilta löydät myös monia muita hauskoja ja iloisia eläinhahmoja. Näihin kuuluvat Pipsan ystävät kuten Kati Kissa, Kerkko Koira, Pedro Poni, Johanna Jänis, Lotta Lammas, Susa Seepra ja papukaija Polly.

Pipsa Possun oma lehti

Jokaisen Pipsa Possu -lehden numero keskittyy johonkin tiettyyn teemaan. Pipsan kanssa pieni lukija pääsee tutustumaan esimerkiksi avaruuteen, museoihin, erilaisiin sääilmiöihin, kaupassa käyntiin, puutarhanhoitoon, lasketteluun, musiikkiin ja ammatteihin. Koko Pipsa Possu -lehden läpi kulkevan tarinan edetessä lapsi voi ratkoa joko itse tai aikuisen avulla monipuolisia ja mielenkiintoisia piirustus-, jäljennys- ja laskutehtäviä. Lehden parissa lapsi pääsee myös matkimaan erilaisia ääniä, laulamaan yhdessä Pipsan kanssa sekä värittämään iloisia kuvia lempiväreillään. Pipsa Possu -lehti sekä sen hauskat tarinat ja tehtävät ovatkin hauska ja turvallinen tapa oppia, joko yksin tai yhdessä aikuisen kanssa.

Kädentaidot kehittyvät Pipsa Possu -lehden sivujen askartelutehtävien myötä kuin huomaamatta, röh, röh! Myös lapsen sanavarasto laajenee Pipsan opastuksella. Tämä tapahtuu hauskasti ja kuin itsestään tutustumalla tarkemmin Pipsa Possu -lehden teemaan, esimerkiksi erilaisiin, vieraiden maiden soittimiin. Samalla jopa vieraskielisten sanojen ääntäminen tulee tutuksi – Pipsan ja hänen eläinystävien ääntämisohjeet ovat selkeitä, yksinkertaisia ja helposti myös lasten ymmärrettävissä. Pipsa Possu -lehti on hauska, huomaamaton ja ennen kaikkea viihdyttävä tapa oppia arjen tärkeitä taitoja ja muita oppeja.

Lue, leiki, piirrä ja opi yhdessä Pipsa Possun kanssa

Pipsa Possu ystävineen osoittaa, ettei tyhmiä kysymyksiä olekaan. Pipsa ja ystävät kysyvät rohkeasti, jos jokin asia on epäselvä. Isäpossu tietää vastauksen moniin kysymyksiin. Vaikka Isäpossu ei osaisikaan vastata Pipsan visaisiin kysymyksiin, lähellä on yleensä joku muu aikuinen, joka tietää asiasta enemmän. Pipsa Possu ja hänen ikioma lehtensä osoittavat lukijalleen, ettei pienistä epäonnistumisista kannata lannistua. Jos kuitenkin sattuu jokin pieni vahinko ja jotain menee rikki, Pipsa osoittaa esimerkillään, että asia kannattaa selvittää rohkeasti saman tien. Pipsan, perheen ja ystävien hyväntuulisessa seurassa on helppo viihtyä sekä lasten että aikuisten.

Lehden mukana tulee hauskojen tehtävien sekä Pipsa Possun seikkailujen lisäksi teemaan sopiva yllätyslahja. Pipsa Possu -lehti on taatusti jokaisen pienen lapsen mieleen. Lehden parissa riittää tekemistä ja oppimista Pipsan, hänen perheensä ja ystävien seurassa kerta toisensa jälkeen.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta