Garfield

Tervetuloa pitämään hauskaa Karvisen ja kumppaneiden seurassa! Garfield on viihdyttävä sarjakuvalehti, joka tarjoaa hulvatonta huumoria etenkin kissojen ystäville ja kaikille niille, jotka eivät erityisemmin pidä maanantaista tai kuntoilusta. Tämä huumorisarjakuvan klassikko on hauskuuttanut lukijoita kissamaisen rennosti jo vuosikymmenien ajan.

Nauruhermoja kutkuttava Garfield-lehti tuo iloa ja hauskaa luettavaa tämän laiskan kissan seurassa. Vauhtia ja huumoria riittää niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä Karvinen on erinomaista luettavaa kaikenikäisille. Tilaa Garfield-lehti Story House Egmontin verkkokaupasta.

Karvinen – Rakastaa lasagnea, vihaa maanantaita

Karvinen on ehdottomasti yksi maailman tunnetuimmista sarjakuvakissoista. Karvista (englanniksi Garfield) on piirtänyt jo vuodesta 1976 lähtien Yhdysvaltalainen sarjakuvapiitäjä Jim Davis. Alunperin sarjakuva ei kantanutkaan Karvisen nimeä. Sen sijaan sarjakuva oli nimetty Karvisen omistajan Eskon (englanniksi Jon) mukaan. Suomeksi Karvinen alkoi ilmestymään joitain vuosia myöhemmin, vuonna 1981.

Sarjakuvien lisäksi ei varmasti yllätä, että Karvisella on myös oma elokuva. Vuonna 2004 ilmestynyt Karvinen-elokuva yhdistelee oikeita näyttelijöitä sekä elokuvan animoitua nimikkohahmoa. Jatko-osa Karvinen 2 ilmestyi 2006.

Karvinen-sarjakuvien hahmot

Karvisen lisäksi mukana menossa ovat tietenkin Karvisen onnettomuusaltis omistaja Esko Unohtumaton ja hänen suloinen, mutta vähän hupsu, koiransa Osku. Välillä tavataan myös naapuruston muita lemmikkieläimiä.

Vaikka Karvinen mollaa vähän väliä Oskua ja potkaisee hänet alas pöydältä tuon tuostakin, hän ei tulisi toimeen ilman rakasta koiraystäväänsä. Osku ja Karvinen ovatkin tarpeen tullen mahtava tiimi. Tämä lystikäs kaksikko nauttii elämästä ja selviytyy yhdessä jos jonkinlaisista hullunkurisista seikkailuista.

Pehmolelu Nalle on rakas pulskalle katillemme. Se on mitä parhain kuuntelija. Myös maailman söpöin kissanpentu Nekku käy usein ärsyttämässä Karvista sietämättömällä suloisuudellaan ja saattaa päätyä sen seurauksena postipaketissa Abu Dhabiin. Kuinkahan monta kertaa Nekku on mahtanut jo matkustaa maailman ääriin Karvisen lähettämänä? Mukana menossa on myös Eskon mielitietty eläinlääkäri Liisa. Hän saa tuon tuostakin taivastella Eskon monenmoisia edesottamuksia Karvisen kanssa.

Ota rennosti Karvisen seurassa

Karvinen on oikea laiskottelun ja herkuttelun asiantuntija. Tämä verraton nautiskelija rakastaa lasagnea ja ylipäänsä kaikenlaista syömistä aina suolaisista välipaloista makeisiin herkkuihin, kunhan niissä ei vain ole rusinoita. Kun jäätelöauton tunnusmelodia kajahtaa, tämä sävelmä on musiikkia Karvisen korville. Eskon suureksi harmiksi laiskanpulskea kissa jakaa kotinsa kaikessa sovussa myös hiirten kanssa. Mutta hämähäkit eivät ole sinne tervetulleita.

Kun Karvinen ei syö, nuku tai katsele telkkaria, hän keksii keinoja aiheuttaa päänvaivaa Eskolle ja pistää kotia uuteen uskoon. Karvisen seurassa elämä on täynnä yllätyksiä. Niin sohva, verhot ja huonekasvit kuin Eskon lemmikkikalatkin saattavat kokea kovia Karvisen kynsissä. Tämä vallaton kissa on kaikkien postinkantajien kauhu ja tekee ulkona tuhojaan myös pihan kukkapenkissä. Lisäksi naapuruston pikkukoirat saavat pitää varansa, kun Karvinen on maisemissa. Rakkaimpia puuhia ovat kuitenkin herkuttelu ja laiskottelu.

Tilaa Garfield-lehti Story House Egmontilta

Garfield-lehti on tarjolla vain tilaajille. Varmista, että et jää paitsi tästä hauskuudesta! Karvisen oman sarjakuvalehden lisäksi löydät Story House Egmontin verkkokaupasta rutkasti muuta hauskaa luettavaa. Tutustu valikoimaan ja vietä monta nauruhermoja kutkuttavaa hetkeä sarjakuvien parissa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta