Garfield

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 6 nroa / 6 kk -20%

Alkuperäinen hinta oli: 39,00 €.Nykyinen hinta on: 31,20 €.

Kestotilaus 6 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

39,00 

Kestotilaus 12 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

72,00 

Määräaikainen tilaus 6 nroa / 6 kk

42,00 

Määräaikainen tilaus 12 nroa / 12 kk

77,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

6,50 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Tervetuloa pitämään hauskaa Karvisen ja kumppaneiden seurassa! Garfield on viihdyttävä sarjakuvalehti, joka tarjoaa hulvatonta huumoria etenkin kissojen ystäville ja kaikille niille, jotka eivät erityisemmin pidä maanantaista tai kuntoilusta.

Tämä huumorisarjakuvan klassikko on hauskuuttanut lukijoita kissamaisen rennosti jo vuosikymmenien ajan. Karvisen lisäksi mukana menossa ovat tietenkin Karvisen onnettomuusaltis omistaja Esko Unohtumaton ja hänen suloinen, mutta vähän hupsu, koiransa Osku. Välillä tavataan myös naapuruston muita lemmikkieläimiä.

Vaikka Karvinen mollaa vähän väliä Oskua ja potkaisee hänet alas pöydältä tuon tuostakin, hän ei tulisi toimeen ilman rakasta koiraystäväänsä. Osku ja Karvinen ovatkin tarpeen tullen mahtava tiimi. Tämä lystikäs kaksikko nauttii elämästä ja selviytyy yhdessä jos jonkinlaisista hullunkurisista seikkailuista.

Pehmolelu Nalle on rakas pulskalle katillemme. Se on mitä parhain kuuntelija. Myös maailman söpöin kissanpentu Nekku käy usein ärsyttämässä Karvista sietämättömällä suloisuudellaan ja saattaa päätyä sen seurauksena postipaketissa Abu Dhabiin. Kuinkahan monta kertaa Nekku on mahtanut jo matkustaa maailman ääriin Karvisen lähettämänä? Mukana menossa on myös Eskon mielitietty eläinlääkäri Liisa. Hän saa tuon tuostakin taivastella Eskon monenmoisia edesottamuksia Karvisen kanssa.

Karvinen on oikea laiskottelun ja herkuttelun asiantuntija. Tämä verraton nautiskelija rakastaa lasagnea ja ylipäänsä kaikenlaista syömistä aina suolaisista välipaloista makeisiin herkkuihin, kunhan niissä ei vain ole rusinoita. Kun jäätelöauton tunnusmelodia kajahtaa, tämä sävelmä on musiikkia Karvisen korville. Eskon suureksi harmiksi laiskanpulskea kissa jakaa kotinsa kaikessa sovussa myös hiirten kanssa. Mutta hämähäkit eivät ole sinne tervetulleita.

Kun Karvinen ei syö, nuku tai katsele telkkaria, hän keksii keinoja aiheuttaa päänvaivaa Eskolle ja pistää kotia uuteen uskoon. Karvisen seurassa elämä on täynnä yllätyksiä. Niin sohva, verhot ja huonekasvit kuin Eskon lemmikkikalatkin saattavat kokea kovia Karvisen kynsissä. Tämä vallaton kissa on kaikkien postinkantajien kauhu ja tekee ulkona tuhojaan myös pihan kukkapenkissä. Lisäksi naapuruston pikkukoirat saavat pitää varansa, kun Karvinen on maisemissa. Rakkaimpia puuhia ovat kuitenkin herkuttelu ja laiskottelu.

Garfield-lehti on tarjolla vain tilaajille. Varmista, että et jää paitsi tästä hauskuudesta!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
170 mm * 260 mm * 3 mm
Paino 55g
Ilmestymiskerrat vuodessa 12 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...