Pokemon

Tervetuloa viihtymään Pokémonien parissa! Julkaisemme Pokémon-lehteä sekä Pokémon-puuha- ja värityskirjoja. Pokémon ja sen jännittävä maailma täynnä erikoisia otuksia on innostanut lukemattomien lasten ja aikuisten mielikuvituksia jo yli 20 vuoden ajan hauskojen pelien, pelikorttien ja animaatioiden voimin. Nyt voit lähteä villeihin seikkailuihin myös Pokémon-aiheisten lehtien ja kirjojen parissa, jotka löydät Story House Egmontin verkkokaupasta. Tutustu esimerkiksi viralliseen Pokémon-pelilehteen sekä Pokémon-aiheisiin puuha- ja värityskirjoihin.

Pokémon – Gotta Catch Em’ All!

Pokémon-sarjan nimi on lyhennetty sanoista “pocket monsters” eli taskuhirviöt. Pokémonit ovat toinen toistaan mielikuvituksellisempia ja eläintenkaltaisia otuksia, joiden avulla innokkaat Pokémon-kouluttajat testaavat taitojaan ja kamppailevat toisiaan vastaan. Pokémon-sarja on peräisin Japanista ja nousi koko maailman suosioon 90-luvulla suosittujen videopelien avulla, jotka julkaisi monista pelien klassikoista vastaava Nintendo. Ensimmäisten Pokémon-pelien jälkeen sarja on saanut jatkoa monen monta kertaa ja uusia Pokémon-videopelejä ilmestyy tiuhaan tahtiin vielä tänäkin päivänä. Eikä ihme, sillä Pokémon-sarjan lumo ei tunnu hellittävän.

Videopelien lisäksi Pokémon on valloittanut maailmaa suosittujen animaatioiden voimin sekä koukuttavilla Pokémon-korteilla. Pokémon-keräilykorttipeli onkin ollut monien suosiossa myös Suomessa, jossa Pokémon-kortteja löytyy lähes jokaisesta kaupasta. Pokémon-kortit ovat mitä mainioin tapa kerryttää omaa Pokémon-hahmojen tuntemusta ja pelata muita sarjan ystäviä vastaan hauskassa ja jännittävässä korttipelissä.

Pokémon ja sen unohtumattomat hahmot sekä seikkailuntäyteinen maailma ovat jättäneet vahvan vaikutuksen moniin. Kuka voisi unohtaa ikonisia Pokémon-hahmoja, joihin kuuluvat muun muassa alkuperäisten pelien Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander ja monet muut. Moni on luultavasti edes joskus halunnut olla kuin nuori Pokémon-kouluttaja Ash Ketchum, joka ystäviensä kanssa tahtoo tulla taitavimmaksi Pokémon-kouluttajaksi koko maailmassa.

Ensimmäinen Pokémonien sukupolvi piti sisällään 151 Pokémonia. Tämän jälkeen Pokémonien määrä on kasvanut useita kertoja uusi sukupolvi toisensa jälkeen. Nykyään Pokémoneja on jo useita satoja, eikä hahmojen kehittäjien mielikuvitus tunnu loppuvan kesken.

Pokémon-lehti ja -kirjat

36-sivuinen virallinen Pokémon-pelilehti on täynnä kaikenlaista kivaa Pokémonin maailmasta! Värikkäässä lehdessä käydään läpi Pokémon-keräilykorttipelin hienouksia sekä esitellään laajennusten uusia Pokémoneja ja kouluttajakortteja. Jokaisessa numerossa on mukana vauhdikas sarjakuva, jossa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä kokevat jännittäviä seikkailuja. Lehdessä on lisäksi hauskoja puuhatehtäviä ja lukijoiden lähettämiä mahtavia piirustuksia. Keskiaukeamalta löytyy upea Pokémon-juliste. Jokaisen numeron mukana on lisäksi liitelahjana Pokémon-keräilykorttipussi.

Keskeinen osa Pokémonin riemukasta maailmaa on tietenkin keräilykorttipeli, ja lehdessä esitellään pelin uusimmat laajennukset ja käydään läpi mainioita pelitaktiikoita, joiden turvin saat varmasti etulyöntiaseman vastustajaasi nähden! Mitkä kortit toimivat yhdessä parhaiten? Minkälaista energiaa tarvitset suorittaaksesi erikoistemppuja ja supervahvoja hyökkäyksiä? Lehden vinkkien avulla sinusta voi tulla todellinen Pokémon-mestari! Jokaisessa numerossa on liitteenä yksi Pokémon-keräilykorttipussi, joka sopii sekä keräilyharrastuksen aloitukseksi että olemassa olevan kokoelman kasvattamiseen.

Toiminnantäyteisissä ja jännittävissä sarjakuvissa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä Lillie, Lana, Sophocles, Mallow, Kiawe, professori Kukui ja muut kokevat vauhdikkaita seikkailuja Alolan trooppisissa maisemissa. Mukana tapahtumissa ovat luonnollisesti myös Pikachu, Lycanroc, Snowy, Litten, Popplio, Turtonator ja monet muut Pokémonit! Aika ajoin myös Team Rocketin ilkimykset James, Jessie ja Meowth ilmestyvät kuvioihin pahat mielessään… kuinka ystävämme selviävät eteensä tulevista haasteista? Tarinan luettuasi pääset testaamaan muistiasi. Mitä tämänkertaisessa sarjakuvassa tapahtui? Osaatko valita annetuista vaihtoehdoista oikean ja saatko selville koodatun salasanoman?

Virallisesta Pokémon-luettelosta eli Pokédexistä opit kaikki oleelliset tiedot parista kyseisessä numerossa esiintyneestä Pokémoneista. Mitkä Pokémonit edustavat vesityyppiä, mitkä tuli-, ruoho- tai hyönteistyyppiä? Ehkä kyseessä on kahden eri tyypin yhdistelmä?

Lehdessä on lisäksi viihdyttäviä Pokémon-aiheisia puuhatehtäviä, joiden parissa voit testata kekseliäisyyttäsi ja hioa älynystyröitäsi. Osaatko asettaa sivulla olevat Pokémonit kokojärjestykseen pituutensa tai painonsa perusteella? Löydätkö Pokémonien nimet sanaruudukosta ja tunnistatko hahmot lähikuvien perusteella? Ashin seurassa opit piirtämään monia eri Pokémoneja ja pian oletkin jo oikea mestaripiirtäjä.

Tilaa Pokémon-aiheista luettavaa Story House Egmontilta

Pokémon-lehti ja -kirjat tarjoavat roppakaupalla hauskuutta niin vastikään Pokémonien maailman löytäneille tulokkaille kuin pitkäaikaisemmillekin faneille ja harrastajille – tervetuloa mukaan!

Tutustu Pokémon-aiheiseen lehteen ja kirjoihin Story House Egmontin verkkokaupassa ja astu Pokémonien jännittävään maailmaan myös hauskan lukemisen, piirtämisen ja tehtävän parissa.