Pokemon

Tervetuloa viihtymään Pokémonien parissa! Julkaisemme Pokémon-lehteä sekä Pokémon-puuha- ja värityskirjoja.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä 36-sivuinen virallinen Pokémon-pelilehti on täynnä kaikenlaista kivaa Pokémonin maailmasta! Värikkäässä lehdessä käydään läpi Pokémon-keräilykorttipelin hienouksia sekä esitellään laajennusten uusia Pokémoneja ja kouluttajakortteja. Jokaisessa numerossa on mukana vauhdikas sarjakuva, jossa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä kokevat jännittäviä seikkailuja. Lehdessä on lisäksi hauskoja puuhatehtäviä ja lukijoiden lähettämiä mahtavia piirustuksia. Keskiaukeamalta löytyy upea Pokémon-juliste. Jokaisen numeron mukana on lisäksi liitelahjana Pokémon-keräilykorttipussi.

Keskeinen osa Pokémonin riemukasta maailmaa on tietenkin keräilykorttipeli, ja lehdessä esitellään pelin uusimmat laajennukset ja käydään läpi mainioita pelitaktiikoita, joiden turvin saat varmasti etulyöntiaseman vastustajaasi nähden! Mitkä kortit toimivat yhdessä parhaiten? Minkälaista energiaa tarvitset suorittaaksesi erikoistemppuja ja supervahvoja hyökkäyksiä? Lehden vinkkien avulla sinusta voi tulla todellinen Pokémon-mestari! Jokaisessa numerossa on liitteenä yksi Pokémon-keräilykorttipussi, joka sopii sekä keräilyharrastuksen aloitukseksi että olemassa olevan kokoelman kasvattamiseen.

Toiminnantäyteisissä ja jännittävissä sarjakuvissa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä Lillie, Lana, Sophocles, Mallow, Kiawe, professori Kukui ja muut kokevat vauhdikkaita seikkailuja Alolan trooppisissa maisemissa. Mukana tapahtumissa ovat luonnollisesti myös Pikachu, Lycanroc, Snowy, Litten, Popplio, Turtonator ja monet muut Pokémonit! Aika ajoin myös Team Rocketin ilkimykset James, Jessie ja Meowth ilmestyvät kuvioihin pahat mielessään… kuinka ystävämme selviävät eteensä tulevista haasteista? Tarinan luettuasi pääset testaamaan muistiasi. Mitä tämänkertaisessa sarjakuvassa tapahtui? Osaatko valita annetuista vaihtoehdoista oikean ja saatko selville koodatun salasanoman?

Virallisesta Pokémon-luettelosta eli Pokédexistä opit kaikki oleelliset tiedot parista kyseisessä numerossa esiintyneestä Pokémoneista. Mitkä Pokémonit edustavat vesityyppiä, mitkä tuli-, ruoho- tai hyönteistyyppiä? Ehkä kyseessä on kahden eri tyypin yhdistelmä?

Lehdessä on lisäksi viihdyttäviä Pokémon-aiheisia puuhatehtäviä, joiden parissa voit testata kekseliäisyyttäsi ja hioa älynystyröitäsi. Osaatko asettaa sivulla olevat Pokémonit kokojärjestykseen pituutensa tai painonsa perusteella? Löydätkö Pokémonien nimet sanaruudukosta ja tunnistatko hahmot lähikuvien perusteella? Ashin seurassa opit piirtämään monia eri Pokémoneja ja pian oletkin jo oikea mestaripiirtäjä.

Pokémon-lehti ja -kirjat tarjoavat roppakaupalla hauskuutta niin vastikään Pokémonien maailman löytäneille tulokkaille kuin pitkäaikaisemmillekin faneille ja harrastajille – tervetuloa mukaan!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Showing all 2 results, including child brands

2 Tuotetta