Paw Patrol - Ryhmä Hau

Televisiosta tutut Paw Patrolin pennut seikkailevat omassa Ryhmä Hau -lehdessään sekä suosituissa puuha- ja värityskirjoissa!

Reipas Riku-poika kutsuu pennut pentupadillaan Vahtitornille aina, kun joku Jännälahden asukkaista joutuu pulaan tai jossain tapahtuu jokin onnettomuus. Yhteistyöllä Samppa, Kaja, Toma, Vainu, Rekku ja Rolle auttavat niin Jännälahden pormestari Pujolaa, maanviljelijä Taimia, kauppias Totteria, eläinhoitolan Katia Hali-kissoineen, Kampela-aluksellaan liikkuvaa kapteeni Turpoa kuin kieroja temppuja keksivää naapurikaupungin pormestari Hanttistakin.

Jokaisella pennulla on oma ajoneuvo, josta on hyötyä pelastustehtävissä. Dalmatiankoira Samppa sammuttaa tulipalot ja huolehtii ensiavusta, englanninbulldoggi Rolle kaivaa maata ja siirtää kiviä, cockapoo Kaja huolehtii lentämistä vaativista tehtävistä helikopterillaan ja labradorinnoutaja Toma on erikoistunut veteen liittyviin tehtäviin. Monirotuinen Rekku hallitsee kierrättämisen ja saksanpaimenkoira Vainun erikoisalaa ovat poliisin ja vakoojan tehtävät.

Kuuden pennun ydinryhmään liittyy aika ajoin uusia tulokkaita, joilla on ihan omia erikoistaitoja; Jaken husky Halti on erikoisasiantuntija kaikessa lumeen liittyvässä ja Carlo-pojan chihuahua Valpas osaa opastaa muita pentuja viidakossa.

Välillä pennut joutuvat kommelluksiin viettäessään yhdessä vapaa-aikaa rannalla tai vuoristossa – usein ajattelemattomuuttaan. Kommelluksista pennut kuitenkin oppivat aina jotakin hyödyllistä.

Ryhmä Hau -lehden parissa lapsi voi harjoitella eri hahmojen ja teemojen myötä hauskalla tavalla tärkeitä koulussakin tarvittavia taitoja.

Lehden ja kirjojen tarkoin suunnitellut tehtävät auttavat lasta tunnistamaan kirjaimia, muotoja ja numeroita sekä kehittämään luovuutta ja mielikuvitusta. Hän voi iloita omista saavutuksistaan ja nauttia erilaisten tehtävien suorittamisesta yhdessä aikuisen kanssa. Lukemisen ja tehtävien tekemisen lomassa lapsi oppii myös hyödyllisiä arjen taitoja kuten esimerkiksi kierrättämistä. Monipuoliset askartelu- ja väritystehtävät, joissa aikuinen voi olla apuna, kannustavat lasta päästämään mielikuvituksensa valloilleen ja keksimään omia Ryhmä Hau -tarinoita. Hauskojen pelien ja ääneen luettavaksi sopivien tarinoiden parissa on helppo viettää mukavia yhteisiä hetkiä!

Ryhmä Haun pentujen mottona on yrittää, ei välttämättä onnistua täydellisesti aina jokaisessa tehtävässä. Pennut todistavat usein hädänkin hetkellä, että yhdessä tekeminen on aina hauskaa!

Vauhdikkaiden ja iloisten Ryhmä Haun pentujen seuraa on tarjolla Paw Patrol -lehdessä kymmenen numeron verran vuodessa. Jokaisessa lehdessä on mukana upea Ryhmä Hau -aiheinen liitelahja lapsen leikkejä rikastuttamaan sekä tarra-arkki, josta osa on tarkoitettu käytettäväksi lehden tehtävien yhteydessä ja osa oman valinnan mukaan hyödynnettäväksi.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin