Paw Patrol - Ryhmä Hau

Televisiosta tutut Paw Patrol -sarjan pennut seikkailevat omassa Ryhmä Hau -lehdessä sekä lasten rakastamissa puuha- ja värityskirjoissa!

Ryhmä Hau -sarjan Reipas Riku-poika kutsuu pennut pentupadillaan Vahtitornille aina, kun joku Jännälahden asukkaista joutuu pulaan tai jossain tapahtuu jokin onnettomuus. Yhteistyöllä Samppa, Kaja, Toma, Vainu, Rekku ja Rolle auttavat niin Jännälahden pormestari Pujolaa, maanviljelijä Taimia, kauppias Totteria, eläinhoitolan Katia Hali-kissoineen, Kampela-aluksellaan liikkuvaa kapteeni Turpoa kuin kieroja temppuja keksivää naapurikaupungin pormestari Hanttistakin.

Ryhmä Haun koiranpennut ja hahmot

Jokaisella pennulla on oma ajoneuvo, josta on hyötyä pelastustehtävissä. Dalmatiankoira Samppa sammuttaa tulipalot ja huolehtii ensiavusta, englanninbulldoggi Rolle kaivaa maata ja siirtää kiviä, cockapoo Kaja huolehtii lentämistä vaativista tehtävistä helikopterillaan ja labradorinnoutaja Toma on erikoistunut veteen liittyviin tehtäviin. Monirotuinen Rekku hallitsee kierrättämisen ja saksanpaimenkoira Vainun erikoisalaa ovat poliisin ja vakoojan tehtävät.

Kuuden pennun ydinryhmään liittyy aika ajoin uusia tulokkaita, joilla on ihan omia erikoistaitoja. Esimerkiksi Jaken husky Halti on erikoisasiantuntija kaikessa lumeen liittyvässä. Carlo-pojan chihuahua Valpas puolestaan osaa opastaa muita pentuja viidakossa. Ryhmä Hau -sarjan tuttu pelastuspartio sekä uudet tuttavuudet vievät Rikun hauskoille ja jännittäville seikkailuille!

Joskus Ryhmä Haun pelastuspartio joutuu kommelluksiin viettäessään yhdessä vapaa-aikaa, esimerkiksi rannalla tai vuoristossa. Pennut eivät kuitenkaan ole pahantahtoisia, vaan joutuvat hankaluuksiin usein ajattelemattomuuttaan tai erikoisten sattumusten kautta. Kommelluksista pennut kuitenkin oppivat aina jotakin hyödyllistä. Ryhmä Haun pentujen mottona on, että tärkeintä on yrittää, ei välttämättä onnistua täydellisesti jokaisessa tehtävässä. Ryhmän pennut todistavat usein jopa hädän hetkellä, että yhdessä tekeminen on vaikeuksista huolimatta hauskaa ja aina voi oppia uutta!

Ryhmä Hau -lehti täynnä lukemista ja tekemistä

Ryhmä Hau -lehden parissa lapsi voi harjoitella eri hahmojen ja teemojen myötä hauskalla tavalla tärkeitä arjessa ja koulussa tarvittavia taitoja.

Ryhmä Hau -lehti on täynnä tehtäviä, jotka auttavat lasta muun muassa tunnistamaan kirjaimia, muotoja ja numeroita. Lehden tehtävät myös kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Tehtävien suorittaminen yksin ja aikuisten kanssa tarjoavat lapsille rutkasti onnistumisen hetkiä ja saavutuksia. Lukemisen ja lehden sisältämien tehtävien tekemisen ohessa lapsi oppii myös monia tärkeitä arjen taitoja, esimerkiksi kierrättämistä.

Lapsi voi suorittaa itsenäisesti monipuolisia askartelu- ja väritystehtäviä, minkä lisäksi myös aikuinen voi olla mukana auttamassa ja kannustamassa lasta päästämään mielikuvituksensa valloilleen. Tehtävät ja lehden puuhat antavat mahdollisuuden lapselle päästä itse keksimään hauskoja Ryhmä Hau -tarinoita täynnä seikkailuja ja mielikuvituksellisia sattumuksia. Hauskat pelit sekä ääneen luettavaksi erinomaisesti sopivat tarinat ovat hieno tapa viettää mukavia yhteisiä hetkiä lapsen ja aikuisen kesken!

Vauhdikkaat ja iloiset Ryhmä Hau -sarjan pennut tulevat lasten seuraksi kymmenen kertaa vuodessa Paw Patrol -lehden sivuilla tarinoiden ja erilaisten tehtävien sekä tekemisen parissa. Jokaisessa lehdessä on lisäksi mukana upea Ryhmä Hau -aiheinen lahja rikastuttamaan lapsen leikkejä. Mukana on myös tarra-arkki, jonka tarroja pääsee käyttämään lehden hauskojen ja lapsen oppimista kehittävien tehtävien yhteydessä. Loput tarroista voi käyttää oman valinnan mukaan erilaisissa luovissa leikeissä Ryhmä Hau -sarjan hahmojen maailmassa.

Ryhmä Hau -puuha- ja värityskirjat

Sen lisäksi, että lapset voivat touhuta, lukea, leikkiä ja tietenkin oppia Paw Patrol -lehden avulla, Riku, Samppa, Kaja, Vainu ja muut lasten rakastamat hahmot seikkailevat myös Ryhmä Hau -puuha- ja värityskirjojen sivuilla. Ryhmä Hau -värityskirja on turvallinen ja hauska tapa piirtää ja kehittää motorisia taitoja perheen pienimmille. Ryhmä Hau -aiheinen värityskirja tarjoaakin rutkasti tekemistä, joka soveltuu myös yhdessä aikuisen kanssa tehtäväksi ja pähkäiltäväksi. Paw Patrol -pelastuspartio seikkailee myös pehmeäkantisten puuhakirjojen tehtävissä, jotka pitävät huolen, että tekeminen ei lopu ihan heti.

Kuten Ryhmä Hau -lehden, löydät Paw Patrol -pennut ja Riku-pojan Story House Egmontin verkkokaupasta. Tutustu viihdyttävään ja kehittävään Paw Patrol -lehteen, joka on saatavilla myös kestotilauksena lapsia ja aikuisia ilahduttamaan. Voit tilata myös pehmeäkantiset ja iloiset Ryhmä Hau -puuha- ja värityskirjat, joiden parissa touhuaminen ja oppiminen on aina hauskaa.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin