Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop -aiheiset puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä suosituista keräiltävistä leluista ja animaatioista tuttujen eläinhahmojen parissa: värittämistä, piirtämistä ja tehtävien ratkomista. Näiden hauskojen lemmikkieläinten parissa aika kuluu kuin siivillä!

Littlest Pet Shop -eläinten kotikaupungissa, Paw-Tucketissa, majailee paljon kivoja eläinystäviä. Tähän iloiseen joukkoon kuuluvat esimerkiksi iloinen ja energinen, mutta sähläämiseen taipuvainen Roxie-koira, hyväntuulinen ja avulias Bev-kilpikonna, ylpeä ja ärhäkkä Jade-kissa, kiltti Austin-koira, rohkea ja itsevarma Trip-hamsteri, ujo ja arka Quincy-vuohi, innokas ja vähän lapsellinen Mabel-koira, itsepäinen Mr. Yut -taistelukala, suosittu laulaja Savannah-gepardi, söpö Tallulah-villakoira, avulias Scoot-pesukarhu sekä tunteellinen ja dramaattinen, vähän väliä laulamaan puhkeava Edie-papukaija. Nämä kaverukset keksivät hauskaa puuhaa ja joutuvat monenlaisiin seikkailuihin. Iloisilla ystävyksillä on myös ”vihollinen”, Petula-lammas. Villava Petula näyttää kiltiltä, mutta käyttäytyy usein ilkeästi ja saattaa kiusata tai huijata muita eläimiä. Petulalla on oma kaveripiirinsä, jonka jäseniä ovat Sweetie-koira, Gavin-kameleontti ja Mitchell-etana. Littlest Pet Shop -eläimiä on paljon enemmänkin, ja ne ovat leluina olleet monen lapsen ja aikuisenkin mieluisia keräilykohteita.

Paw-Tucket, jossa Littlest Pet Shop -tarinoiden sankarit asuvat, on aivan erityinen paikka, jonne ei pääse kuka tahansa. Ihmisillä ei ole sinne pääsyä ollenkaan. Paw-Tucket on nimittäin lemmikkieläinten tekemä kaupunki lemmikkieläimille. Päästäkseen Paw-Tucketiin lemmikin täytyy tehdä omistajansa onnelliseksi. Paw-Tucketiin mennään taikaportaalin kautta. Eläimet voivat oleskella Paw-Tucketissa niin kauan kuin haluavat, ja sillä välin aika on pysähdyksissä heidän omassa kodissaan ihmisten parissa. Eläimet voivat siis palata Paw-Tucketista takaisin tavalliseen elämäänsä, samaan aikaan ja paikkaan, josta ovat lähteneet sinne.

Paw-Tucketista löytyy suloisia, lemmikkieläimille sopivia asuintaloja. Lisäksi siellä on esimerkiksi monenlaisia kauppoja, kuntokeskus treenaamista rakastaville eläimille, Fancie-koiran pyörittämä kauneussalonki, kahviloita herkullisine leivonnaisineen, hyvää ruokaa tarjoavia ravintoloita, vehreitä puistoja ja komea stadion eläinten omia urheilutapahtumia varten. Lemmikit pääsevät myös risteilyille omalla upealla laivallaan. Tätä Paw-Tucketin omaa risteilyalusta ohjaa kapteeni Gilturtle, joka on kilpikonna, ja laivan henkilökuntaan kuuluu erilaisia eläimiä, esimerkiksi sammakko, mursu ja pingviini. Laivalla järjestetään hienoja juhlia ja muita tapahtumia, joissa kaikki lemmikkieläimet viihtyvät.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin