Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop -aiheiset puuha- ja värityskirjat tarjoavat hauskaa tekemistä suosituista keräiltävistä leluista ja animaatioista tuttujen eläinhahmojen parissa: värittämistä, piirtämistä ja tehtävien ratkomista. Näiden hauskojen lemmikkieläinten parissa aika kuluu kuin siivillä!

Lasten rakastama Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop -eläinten kotikaupungissa, Paw-Tucketissa, majailee paljon kivoja eläinystäviä. Tähän iloiseen joukkoon kuuluu monenmoista värikästä ja iloista eläinhahmoa. Nämä kaverukset keksivät hauskaa puuhaa ja joutuvat monenlaisiin seikkailuihin. Littlest Pet Shop -hahmojen joukossa suosikkeja ovat muun muassa:

 • Iloinen ja energinen, mutta sähläämiseen taipuvainen Roxie-koira
 • Hyväntuulinen ja avulias Bev-kilpikonna
 • Ylpeä ja ärhäkkä Jade-kissa
 • Kiltti Austin-koira
 • Rohkea ja itsevarma Trip-hamsteri
 • Ujo ja arka Quincy-vuohi
 • Innokas ja vähän lapsellinen Mabel-koira
 • Itsepäinen Mr. Yut -taistelukala
 • Suosittu laulaja Savannah-gepardi
 • Söpö Tallulah-villakoira
 • Avulias Scoot-pesukarhu
 • Tunteellinen ja dramaattinen, vähän väliä laulamaan puhkeava Edie-papukaija

Hauskoja seikkailuja ja tekemistä Littlest Pet Shop -hahmojen seurassa

Iloisilla ystävyksillä on myös ”vihollinen”, Petula-lammas. Villava Petula näyttää kiltiltä, mutta käyttäytyy usein ilkeästi ja saattaa kiusata tai huijata muita eläimiä. Petulalla on oma kaveripiirinsä, jonka jäseniä ovat Sweetie-koira, Gavin-kameleontti ja Mitchell-etana. Littlest Pet Shop -eläimiä on paljon enemmänkin, ja ne ovat leluina olleet monen lapsen ja aikuisenkin mieluisia keräilykohteita. Littlest Pet Shop -lelusarja kattaa tänä päivänä jo useita tuhansia suloisia ja värikkäitä eläinhahmoja.

Alunperin Littlest Pet Shop tuli eläimistä rakastavien lasten ja aikuisten iloksi 1990-luvun alkupuolella. Littlest Pet Shop -lelut ovat kuitenkin vain osa hauskuutta. Värikkäät eläinhahmot ovat esimerkiksi seikkailleet omassa animaatiosarjassaan sekä peleissä ja kirjoissa. Nykyään Littlest Pet Shop -sarjan omistaa leluyhtiö Hasbro, jonka huippusuositujen lelujen keräämisestä moni ei saa tarpeekseen. Eläinleluille on saatavilla myös erilaisia asusteita ja varusteita sekä muun muassa taloja, jossa nämä lemmikit voivat leikkiä.

Tervetuloa Paw-Tucketiin!

Paw-Tucket, jossa Littlest Pet Shop -tarinoiden sankarit asuvat, on aivan erityinen paikka, jonne ei pääse kuka tahansa. Ihmisillä ei ole sinne pääsyä ollenkaan. Paw-Tucket on nimittäin lemmikkieläinten tekemä kaupunki lemmikkieläimille. Päästäkseen Paw-Tucketiin lemmikin täytyy tehdä omistajansa onnelliseksi. Paw-Tucketiin mennään taikaportaalin kautta. Eläimet voivat oleskella Paw-Tucketissa niin kauan kuin haluavat, ja sillä välin aika on pysähdyksissä heidän omassa kodissaan ihmisten parissa. Eläimet voivat siis palata Paw-Tucketista takaisin tavalliseen elämäänsä, samaan aikaan ja paikkaan, josta ovat lähteneet sinne.

Paw-Tucketista löytyy suloisia, lemmikkieläimille sopivia asuintaloja. Lisäksi siellä on esimerkiksi monenlaisia kauppoja, kuntokeskus treenaamista rakastaville eläimille, Fancie-koiran pyörittämä kauneussalonki, kahviloita herkullisine leivonnaisineen, hyvää ruokaa tarjoavia ravintoloita, vehreitä puistoja ja komea stadion eläinten omia urheilutapahtumia varten. Lemmikit pääsevät myös risteilyille omalla upealla laivallaan. Tätä Paw-Tucketin omaa risteilyalusta ohjaa kapteeni Gilturtle, joka on kilpikonna, ja laivan henkilökuntaan kuuluu erilaisia eläimiä, esimerkiksi sammakko, mursu ja pingviini. Laivalla järjestetään hienoja juhlia ja muita tapahtumia, joissa kaikki lemmikkieläimet viihtyvät.

Littlest Pet Shop -puuha- ja värityskirjat

Story House Egmontista löydät jokaisen Littlest Pet Shop -fanin rakastamat puuha- ja värityskirjat, joiden parissa tekeminen ei lopu. Mukana on myös satukirjoja, joiden tarinoissa seikkailevat aina iloiset Littlest Pet Shop -lemmikit. Tutustu tuotevalikoimaan Story House Egmontin verkkokaupassa ja löydä omat suosikkisi hauskoja lukuhetkiä ja puuhailua varten.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin