Pohjantuli

Pohjantuli on Malin Falchin kirjoittama ja kuvittama tarumainen seikkailu, täynnä pohjoista taikaa ja ihmeentuntua. Rikas fantasiamaailma, jännittävä kertomus ja värikkäät piirrokset tempaisevat mukaansa kaikenikäiset lukijat. Norjassa sarjan ensimmäinen osa Peikkolaakso on myynyt jo yli 85.000 kappaletta, ja teos vietti koko vuoden 2018 maan bestseller-listan kärjessä.

Tarumainen seikkailu täynnä pohjoista taikaa

Pohjantuli on maaginen seikkailu skandinaaviseen mytologiaan, jonka päähenkilönä seikkailee norjalainen Sonja-tyttö. Sonjan kotiin ilmestyy eräänä yönä mystinen poika, joka kertoo tulevansa toisesta maailmasta. Seikkailunhaluinen Sonja lähtee revontulien loisteessa pojan mukaan magian täyteiselle seikkailulle, joka mullistaa Sonjan elämän täysin.

Pohjantuli -kirjasarjan hahmot

Pohjoisen magian maailmassa seikkailee Sonja ystävineen ja hevosineen. Sarjan edetessä henkilökaarti laajenee ja uudet hahmot liittyvät fantastiseen tarinaan. Kuka mystinen poika oikeastaan on ja mitä ennustaja Varis tekee? Mikä on oudon Lotta-tytön salaisuus, ja löytävätkö ystävykset Henrik-sedän? Selvitä mysteerit lukemalla Pohjantuli-kirjasarja!

Käsikirjoittaja Malin Falch

Malin Falchin (s. 1993) kirjoittama ja kuvittama Pohjantuli on hänen ensimmäinen kirjasarjansa. Falch varttui Trondheimissa ja opiskeli käsikirjoittajaksi sekä kuvittajaksi Academy of Art -yliopistossa San Franciscossa. Jo opiskelujen ohella Falch alkoi kehittämään Pohjantuli-kirjasarjaa. Sarjan ensimmäinen osa Peikkolaakso julkaistiin 2018 Falchin muutettua Osloon. Kirjaa myytiin vuonna 2022 jo 13 eri maassa ja myös sarjan jatko-osat ovat saavuttaneet suuren suosion.

Osta uusi, maaginen lasten- ja nuorten kirjasarja Pohjantuli Story House Egmontin verkkokaupasta! Löydät sieltä kirjasarjan ensimmäisen osan Pohjantuli – Peikkolaakso (2018), toisen osan Pohjantuli – Viikingit ja Varis (2019) ja kolmannen osan Pohjantuli – Lintusisaret (2020).