Spidey

Vauhdikkain ja värikkäin lastenlehti lehtihyllyssä on Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä! Lehdet ovat ilmestyttyään saatavilla irtonumeroina jälleenmyyntipisteistä kautta maan.

Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä -lehti perustuu tietokoneanimoituun lasten supersankaritelevisiosarjaan, Spidey and his amazing friends. Sarjassa seikkailee kaikille tuttujen Marvel-hahmojen nuoria versioita.

Spidey ja sankarikaverit pelastavat päivän


Reippaat ja iloiset sankarit kohtaavat seikkaillessaan erilaisia vastustajia, jotka aiheuttavat kiperääkin kiperiäkin tilanteita! Sankarit selvittävät ongelmat tekemällä yhteistyötä ja auttamalla toisiaan.

Huimien seikkailujen pääosassa on Spidey, joka on itse asiassa aivan tavallinen poika, Peter. Kukaan hänen läheisistä aikuisistaan ei tiedä, että Peter ja hänen ystävänsä ovat supersankareita. Peter asuu tätinsä Mayn kanssa. May-täti on hänelle kuin äiti. May on supermukava ja tosi hauska. May-täti innostaa Peteriä kokeilemaan uusia harrastuksia, kuten valokuvaamista.

Spideyn apuna konnia kukistamassa häärii muun muassa neiti Marvel, jolla on eriskummallisia taitoja taikasanoista venytysvoimiin. Peterin paras kaveri Miles eli Spin taas pystyy muuttumaan näkymättömäksi. Sankarijengiin kuuluu myös Gwen eli Ghost Spider, joka pystyy lentämään pukunsa siipien avulla.

Mukana Marvel-kelmi Green Goblin


Eräs Spideylle hankaluuksia aiheuttavista kelmeistä on Green Goblin. Tämä vihreä pahis ei kuitenkaan ole kaikkein ikävimmällä tavalla paha, sillä hän aiheuttaa harmia levittelemällä kikatuskaasua. Se saa kaikki ihmiset kaupungissa nauramaan hillittömästi kippurassa. Kun väki ei naurultaan muuhun kykene, Green Goblin hiippailee tekemässä rikoksia – kunnes Peter muuttuu Spideyksi ja lähtee pysäyttämään vihreää kelmiä.

Spidey innostaa oppimaan


Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä -lehti pursuaa superkivoja tehtäviä, jotka on suunniteltu varta vasten pienten sankareiden kehitystä ajatellen. Monipuoliset tehtävät sisältävät muun muassa erojen etsimistä ja havainnointia sekä laskemisen harjoittelemista. Väritystehtävissä lapsi pääsee käyttämään luovuutta ja askartelutehtävät kehittävät kädentaitoja. Upeat supersankarikuvat sopivat lapsen huoneen seinien koristeeksi.

Spidey ja kumppanit auttavat upealla tavalla lapsia oppimaan numeroista, väreistä ja muiden kanssa toimimisen jalosta taidosta niin tarinoiden kuin mukaansa tempaavien pelien myötä. Lehden sivuilta löytyy helposti omaksuttavassa muodossa myös ihan oikeaa tietoa esimerkiksi naurun vaikutuksesta ihmiseen ja hänen mielialaansa.

Jaettu ilo on tunnetusti kaksinkertainen ilo – aikuisetkin voivat heittäytyä supersankareiden maailmaan ja päästä yhdessä lapsen kanssa kokemaan lukemattomia seikkailuja pelaten ja askarrellen.

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta