Muumi

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 6+1 nroa

Alkuperäinen hinta oli: 42,00 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.

Kestotilaus 6 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

39,00 

Kestotilaus 12 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

72,00 

Kestotilaus 12 nroa / 12 kk + magneettinuket ja muistokirja

72,00 

Määräaikainen tilaus 6 nroa / 6 kk

42,00 

Määräaikainen tilaus 12 nroa / 12 kk

77,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

7,50 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Magneettinuket ja muistokirja
Tilaajalahjana 12 kuukauden kestotilauskampanjassa 2 Muumi-tuotetta: Magneettinuket tarttuvat vaikka jääkaapin oveen, ja leikki voi alkaa. Muistokirjaan on mukava tallettaa tietoja itsestä, perheestä ja ystävistä. Kirjan mukana tarroja. (Setin arvo 15,80 €). Tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle.

Pienten lasten oma lehti! Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat omassa, alle kouluikäisille tarkoitetussa lehdessään. Lehden sivuilla on sarjakuvatarinoiden lisäksi helppoja puuhatehtäviä ja pitkä iltasatu perheen pienimmille. Muumi-lehteä on turvallista lukea. Pienissä tarinoissa käsitellään suuriakin asioita, mutta jännittävätkin seikkailut päättyvät aina onnellisesti.

Muumi-lehti sopii mainiosti yhteisiin lukuhetkiin. Sarjakuvan ruudut ovat isokokoisia ja niitä on helppo lukea lapselle. Muumi-lehden hienojen kuvien ja lyhyiden tekstien avulla itse lukemaan opettelevankin on helppo saada juonesta kiinni. Pientä tekemistä ja suurta oivaltamisen iloa tarjoavat lehden puuhatehtävät ja askarteluvinkit.

Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat lehden numerosta toiseen. Puuhasivuilla ratkotaan sokkeloita, seurataan reittejä, sovitellaan puuttuvia palasia, pohditaan mitkä palat kuuluvat kuvaan tai mitkä esineet kuuluvat yhteen, etsitään eroavaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja virheitä, tunnistetaan ja järjestellään esineitä, vertaillaan varjokuvia ja edetään pisteestä pisteeseen. Mukana on myös askartelu- ja väritystehtäviä. Siis paljon ja erilaista pienelle sopivaa puuhaa tuttujen Muumitalon asukkaiden kanssa!

Muumi-lehden tarinoissa ja tehtävissä ovat tietenkin mukana Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy. Muumipeikko pitää jännityksestä, mutta on silti kovin mukavuudenhaluinen ja kotirakas. Romanttinen Niiskuneiti on aina yhtä herttainen ja seuraa uskollisesti uskaliaampia ystäviään seikkailuihin. Rohkea ja päättäväinen Pikku Myy sanoo suoraan mitä ajattelee ja tekee mitä haluaa. Kepposetkaan eivät ole hänelle vieraita. Rasavillistä luonteesta huolimatta Pikku Myy on muumien rakas perheenjäsen ja yksi lukijoiden ehdottomista suosikeista.

Muumi-lehdessä seikkailevat myös muut Muumilaaksosta tutut hahmot. Lempeä Muumimamma esiliinoineen ja käsilaukkuineen huolehtii tyyneen tapaansa koko perheen ja naapuruston hyvinvoinnista. Vakaa ja turvallinen Muumipappa intoutuu toisinaan ideoimaan hurjiakin suunnitelmia. Veikeä Nipsu on yhtä aikaa sekä ahne ja arka. Hän haaveilee rikkauksista mutta pelkää haasteita. Muumipeikon paras ystävä Nuuskamuikkunen on oman tiensä kulkija ja odotettu vieras Muumilaaksoon kevään koittaessa. Huuliharpun sävelistä tietää, että Nuuskamuikkunen on palannut! Monitaitoinen ja viisas Nuuskamuikkunen ratkaisee ystäviensä monet pulmat. Tapaamme toisinaan myös Niiskuneidin keksijäveljen Niiskun. Muumi-perheen ystäviin ja lehden tarinoihin kuuluvat myös hemulit Kasvitietelijä-Hemuli ja Poliisimestari, Pikku Myyn isosisko Mymmeli, Vilijonkka lapsikatraineen ja monet muut muumitarinoista tutu hahmot.

Vaikka Pikku Myy ei ole ihan kiltti, hän ei suinkaan ole Muumilaakson tuhmin asukas. Pieni karvainen Haisuli se vasta tuhma onkin. Jos jossakin paljastuu tihutyö tai kepponen, syyllinen on melkein aina Haisuli. Hyytävää kylmyyttä huokuva Mörkö käy joskus tuomassa jännitystä Muumi-lehden tarinoihin. Mutta kuten tiedämme, Mörkö on vain yksinäinen ja kaipaa ystävää, eikä siis ole oikeasti kovin pelottava. Valkeat hattivatit esiintyvät joskus Muumi-lehdessä outona hiljaisena joukkona. Hattivatteja ympäröi salamyhkäisyys, mutta niitäkään ei tarvitse pelätä.

Tervetuloa Muumilaaksoon hyvän mielen Muumi-lehdessä!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 28 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
210 mm * 297 mm * 3 mm
Paino 94g
Ilmestymiskerrat vuodessa 12 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 3-5, 6-8

Saatat myös pitää...