Yllätyssarja

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika
Yllätyssarja 01-2021: Hevoshullu 1: osta verkkokaupasta
Yllätyssarja 02-2021: Pets 1: osta verkkokaupasta
Yllätyssarja 03-2021: Hevoshullu 2: osta verkkokaupasta
Yllätyssarja 04-2021: Pets 2: osta verkkokaupasta
Yllätyssarja 01-2022: Hevoshullu 1: osta verkkokaupasta
Yllätyssarja 02-2022: Pokemon 1
Yllätyssarja 03-2022: Pets 1: osta verkkokaupasta
Yllätyssarja 04-2022: Pokemon 2
Yllätyssarja 05-2022: Pets 2: 05.10. – 08.12.
Yllätyssarja 06-2022: Hevoshullu 2: 08.12. –

Yllätyssarjan monipuolisissa ja värikkäissä pusseissa on runsaasti virikkeitä. Teemat vaihtelevat vuosittain. Sarjassa julkaistaan nyt kuusi uutta pussia vuodessa: kaksi Hevoshullu-pussia, kaksi Pets-pussia ja kaksi Pokémon-pussia.

Hevoshullu Yllätyspussi on nimensä mukaan suunnattu kaikille heppahöperöille. Ihania hevoskuvia, juttuja, vinkkejä ja Pollen puuhia sisältävän lehden lisäksi pussissa on mukana erilaisia hevosaiheisia yllätyksiä kivaan tekemiseen.

Pets Yllätyspussi sopii kaikille eläimistä pitäville. Värikkään lehden sivuilla on lukuisia hienoja eläinaiheisia kuvia, tarinoita ja tehtäviä. Pets-erikoisnumeron lisäksi pussi sisältää useita yllätyksiä – juuri oikeita tarvikkeita eläintenystävän puuhiin!

Pokémon-pussi on mukava yllätys kaikille faneille. Pussi sisältää lehden sekä kivoja Pokémon-tuotteita, jotka antavat lisää vauhtia keräilemiseen ja pelaamiseen. Pokémon Yllätyspussi tulee myyntiin vain lehtipisteisiin.

Yllätyssarjan erikoisnumeroiden lisäksi eläinten ystäville riittää luettavaa Hevoshullun 26 vuotuisesta numerosta, joista seitsemän on muhkeita satasivuisia tuplanumeroita. Tilaajat saavat luettavakseen vuoden jokaisen numeron kotiin kannettuina! Hevoshullu on ollut jokaisen heppafanin unelmalehti jo lähes 50 vuoden ajan!

Hevoshullun tunnetuin ja ehdottomasti suosituin hahmo on alusta alkaen ollut vastustamattoman hurmaava maailman monin poni Polle, jonka edesottamukset tekevät sen omistajan, Emman, elämästä vähintäänkin värikästä. Yhdessä tallikaveriensa Eetu-kissan ja Tulppaanikorva-kanin kanssa Polle keksii kujeita paitsi Emman, myös tulppaanejaan vaalivan Heinosen sedän pään menoksi. Pollen luojan Lena Furbergin muutkin sarjakuvat, kuten tositapahtumiin perustuva Tuuvan talli, nauttivat suurta suosiota vuodesta toiseen.

Pets ilahduttaa kissojen, koirien, marsujen, hamstereiden, kanien ja lukemattomien muiden lemmikkieläinten sekä villieläinten ystäviä kuudella numerolla vuodessa – lehdet saa kätevästi kotiin tilattuna tai ne voi ostaa irtonumeroina. Petsin ihanissa julisteissa poseeraa niin erilaisia lemmikkejä kissoista liskoihin kuin villieläimiä delfiineistä apinoihin ja leijoniin. Pets on pullollaan hyödyllistä, viihdyttävää ja helppotajuista tietoa lemmikkieläimistä – kissoista ja koirista kummitussirkkoihin ja matelijoihin. Petsin sivuilla tulevat tutuiksi myös kaniagility, ratsastus, koiratanssi ja lintubongaus.

Jokaisessa Pets-lehden numerossa esitellään hieman tarkemmin joku joko suosittu tai harvinaisempi lemmikkirotu. Vuoronsa saavat niin koirat, kissat kuin kanit, hiiret, degut, kesyrotat, hamsterit, chinchillat kuin muutkin pienemmät lemmikit akvaariossa asuvia kaloja ja terraarioissa viihtyviä liskoja ja kilpikonnia unohtamatta. Lemmikkien lisäksi esittelyssä on aina myös jokin villieläin joko kaukaa maailmalta tai lähempää Pohjolasta. Petsin sivuilta löytyy säännöllisesti hauskoja eläinaiheisia vinkkejä, uutisia ja tehtäviä.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä 36-sivuinen virallinen Pokémon-pelilehti on täynnä kaikenlaista kivaa Pokémonin maailmasta! Värikkäässä lehdessä käydään läpi Pokémon-keräilykorttipelin hienouksia sekä esitellään laajennusten uusia Pokémoneja ja kouluttajakortteja.

Jokaisessa numerossa on mukana vauhdikas sarjakuva, jossa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä kokevat jännittäviä seikkailuja. Lehdessä on lisäksi hauskoja puuhatehtäviä ja lukijoiden lähettämiä mahtavia piirustuksia. Keskiaukeamalta löydät upean Pokémon-julisteen, jonka voit kiinnittää huoneesi seinälle osoittaaksesi faniuttasi. Jokaisen numeron mukana on lisäksi liitelahjana Pokémon-keräilykorttipussi tai jokin muu fanituote! Pokémon-lehti tarjoaa roppakaupalla hauskuutta niin vastikään Pokémonien maailman löytäneille tulokkaille kuin pitkäaikaisemmillekin faneille ja harrastajille.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
220 mm * 310 mm * 25 mm
Paino 272g
Ikäryhmä 6-8

Saatat myös pitää...