Hevoshullu Yllätyspussi 01/23

Lehti, 2023

9,95 

Alin hinta 30 päivän aikana: 9,95 .

Saatavilla

Muista myös muut Hevoshullu Puuhapussit!

Hevoshullu Yllätyspussi on nimensä mukaan suunnattu kaikille heppahöperöille. Ihania hevoskuvia, juttuja, vinkkejä ja Pollen puuhia sisältävän lehden lisäksi pussissa on mukana erilaisia hevosaiheisia yllätyksiä kivaan tekemiseen: muistilehtiö, kansio, kaksi kaulakorua, ja kuusi pyyhekumia, luonnollisesti hevosaiheisilla kuvilla koristeltuna.

Yllätyssarjan erikoisnumeroiden lisäksi eläinten ystäville riittää luettavaa Hevoshullun 26 vuotuisesta numerosta, joista seitsemän on muhkeita satasivuisia tuplanumeroita. Tilaajat saavat luettavakseen vuoden jokaisen numeron kotiin kannettuina! Hevoshullu on ollut jokaisen heppafanin unelmalehti jo lähes 50 vuoden ajan!

Hevoshullun tunnetuin ja ehdottomasti suosituin hahmo on alusta alkaen ollut vastustamattoman hurmaava maailman monin poni Polle, jonka edesottamukset tekevät sen omistajan, Emman, elämästä vähintäänkin värikästä. Yhdessä tallikaveriensa Eetu-kissan ja Tulppaanikorva-kanin kanssa Polle keksii kujeita paitsi Emman, myös tulppaanejaan vaalivan Heinosen sedän pään menoksi. Pollen luojan Lena Furbergin muutkin sarjakuvat, kuten tositapahtumiin perustuva Tuuvan talli, nauttivat suurta suosiota vuodesta toiseen.

Kaikki tuotetiedot

Ilmestymispäivä 16.8.2023
ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
230 mm * 310 mm * 20 mm
Paino 265g
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...