LEGO Special

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika
LEGO Special 05-2022: LEGO Ninjago Legacy 3: 16.11. – 11.01.
LEGO Special 01-2023: LEGO Jurassic World 1: 05.04. – 31.05.
LEGO Special 02-2023: LEGO Ninjago Legacy 1: 31.05. – 26.07.
LEGO Special 03-2023: LEGO Jurassic World 2: 26.07. – 27.09.
LEGO Special 04-2023: LEGO Ninjago Legacy 2: 27.09. – 20.12.
LEGO Special 05-2023: LEGO Ninjago Legacy 3: 20.12. –

LEGO® Special -sarjassa ilmestyvät LEGO® NINJAGO® Legacy ja LEGO® JURASSIC WORLD®. Lehdet ovat saatavilla jälleenmyyntipisteistä irtonumeroina.

Jokaisen LEGO® Special -lehden mukana on ainutlaatuinen, aito ja alkuperäinen LEGO®-minihahmo upeine varusteineen, joka esitellään lehdessä tarkemmin. Minihahmot liittyvät usein myös lehden mielenkiintoisiin ja jännittäviin tehtäviin – ja ne sopivat tietenkin mainiosti jokaisen innokkaan LEGO®-fanin omiin huimiin leikkeihin.

Lehdet sisältävät 36 sivua täynnä hauskaa ja jännittävää luettavaa. Värikkäät sivut pursuavat vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja vauhdikkaita pelejä, joihin LEGO®-fanit voivat yhdessä uppoutua.

LEGO® NINJAGO® Legacyssa seikkailevat LEGO® NINJAGO® -lehdistäkin tutut hahmot, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay sekä Cole, ikivanhan mestari Wun neuvokkaat oppilaat. LEGO® NINJAGO® Legacy on kuitenkin oma erillisjulkaisunsa eikä kuulu LEGO® NINJAGO® -lehtitilaukseen. LEGO® JURASSIC WORLD® -lehdissä lukijaa vastassa ovat valtavat, hurjat dinosaurukset ja Jurassic World -dinosauruspuiston henkilökunta toimitusjohtaja Simon Masranin johdolla.

NINJAGO® Legacyssa ninjat Kai, Cole, Zane ja Jay kohtaavat menneisyydestä tuttuja vihollisia. Urheat ninjat joutuvat seikkaillessaan huikeisiin kaksintaisteluihin. Ahmattina tunnettu, maan elementtimestari Cole kohtaa vauhdikkaassa seikkailussa ovelan roiston, Roninin. Tulen ninja Kai puolestaan joutuu mittelemään valtavaa käärmettä vastaan. Koko ninjatiimin johtajana tunnetuksi tullut vihreä ninja Lloyd saa vastaansa pelätyn Overlordin. NINJAGO® Legacy -lehdissä muistellaan vauhdikkaiden sarjakuvaseikkailujen lomassa ninjatiimin menneitä urotekoja.

LEGO® JURASSIC WORLD® -lehtien tapahtumat sijoittuvat Jurassic World -dinosauruspuistoon Isla Nublarille. Teemapuiston opastuskeskuksessa riittää vilinää vierailijoiden virratessa ihastelemaan hurjia dinosauruksia kuten jättimäisiä tyrannosaurus rexejä, raptoreita, triceratopseja, baryonxeja ja carnotauruksia. Dinosaurusasiantuntija Owen Gardylla, turvallisuuspäällikkö Vic Hoskinsilla ja puiston operatiivisella johtajalla Claire Dearingilla on kädet täynnä töitä.
Varomaton kulkija joutuu viidakko-olosuhteissa helposti pulaan. Näin käy hot dog -myyjäksi pestautuneelle Lawrence Mussartille, joka eksyy puistoon ja joutuu karanneen dinosauruksen jahtaamaksi. Käy ilmi, että hot dogit maistuvat dinosauruksillekin! Paljon paremmin ei vierailu suju maailmankuululta mutta koppavalta ja ylimieliseltä seikkailijalta Archie Arachnolta ja hänen kuvaajaltaan Danilta. Ällistyttävä seikkailija Archie haluaa kuvata mykistäviä videoita, mutta aiheuttaa piittaamattomalla toiminnallaan puistossa katastrofin toisensa jälkeen. Onneksi puiston henkilökunta ehtii ajoissa apuun ja suuremmilta henkilövahingoilta vältytään...

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
210 mm * 280 mm * 20 mm
Paino 120g
Ikäryhmä 6-8

Saatat myös pitää...