Robot esittää: Minecraft

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 4 nroa / 6 kk -20%

Alkuperäinen hinta oli: 35,00 €.Nykyinen hinta on: 28,00 €.

Kestotilaus 4 nroa / 6 kk + 1 nroa kaupan päälle

35,00 

Kestotilaus 8 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

65,00 

Määräaikainen tilaus 4 nroa / 6 kk

38,00 

Määräaikainen tilaus 8 nroa / 12 kk

69,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

8,50 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Robot esittää: Minecraft -lehti pureutuu perinpohjaisesti Minecraftin kiehtovaan maailmaan. Minecraft on nopeasti noussut yhdeksi aikamme suosituimmista videopeleistä, eikä suotta! Pelin tarjoamat mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, ja hulppean 52-sivuisen värikkään lehden avulla saat pelikokemuksestasi entistäkin enemmän irti! Mukana on pelivinkkejä ja -taktiikoita, pelin palikoiden, otusten eli mobien ja elinympäristöjen eli biomien esittelyjä, uusimpia peliuutisia maailmalta, asiantuntijoiden ja rakentajien haastatteluja, Minecraft-yhteisön upeimpia luomuksia, huikeita tarinoita Minecraftin hahmojen seikkailuista ja julisteita, jotka voit laittaa koristamaan seinääsi. Lehdessä on jokaiselle jotain, aloittelevista seikkailijoista aina kokeneisiin Minecraft-taitureihin.

Lehden neuvojen ja vinkkien avulla pääset kätevästi alkuun seikkailussasi. Esineiden valmistaminen eli craftaaminen on Minecraftin oleellisimpia piirteitä. Lehden parissa opit, mitä pelissä kannattaa craftata ensimmäisenä ja millaisia materiaaleja tarvitset, jotta kykenet selviytymään Minecraftin maailmassa. Opit louhimaan palikoita ja keräämään materiaaleja, valmistamaan aseita, työkaluja ja suojavarusteita sekä rakentamaan oman suojapaikan, jonka turvassa selviät Minecraftin pimeistä ja hirviöitä kuhisevista öistä.

Lehdessä neuvotaan seikkaperäisesti, kuinka puolustaudut ympäri maastoa vaeltelevia hurjia hirviöitä vastaan. Minecraft on täynnä luurankoja, zombeja, ääreläisiä ja creepereitä, mutta lehden taisteluvinkkien avulla saat pidettyä vihulaiset loitolla ja selviät hengissä seikkailusi seuraavaankin päivään. Tutustumme myös kahteen salaperäiseen ulottuvuuteen –ehkä jonakin päivänä pääset hurjaan Hornaan, paahtavan kuumaan pätsiin, joka ontäynnä tulisia roihuja ja hornanhenkiä, tai aina aavemaiseen Ääreen asti - täällä majailee massiivinen Äärilisko-lohikäärme!

Kokenut rakentaja pääsee lehden sivuilla ihastelemaan Minecraft-yhteisön vaikuttavimpia rakennelmia, joista voi ottaa mallia ja inspiraatiota myös omia luomuksiaan varten. Asialleen omistautuneimmat Minecraft-rakentajat ovat jäljentäneet peliin oikean maailman kaupunkeja ja luoneet kokonaisia mielikuvitusmaailmoja, joiden yksityiskohdissa riittää ihmettelemistä. Mielenkiintoisissa haastatteluissa rakennustiimit käyvät seikkaperäisesti läpi luomustensa syntyä ja kertovat, mistä he ovat saaneet inspiraationsa.

Lehdessä käydään läpi myös Minecraftin historian eri vaiheita. Kuinka kaikki oikein sai alkunsa? Miten peli on muuttunut vuosi
en varrella? Minecraft kehittyy jatkuvasti, ja lehdessä raportoidaan pelin tulevista uutuuksista, lisäyksistä ja päivityksistä. Näin pysyt tilanteen tasalla Minecraft-maailman viimeisimmistä käänteistä.

Mukana on lisäksi Minecraftiin liittyviä uutisia ympäri maailmaa. Mitä kaikkea innokkaat peliharrastajat ovat keksineet? Miten Minecraftia voi hyödyntää oppimisessa? Mitä kaikkea pelaajat ovat löytäneet seikkaillessaan Minecraftin rajattomassa maailmassa? Kaikki tämä ja paljon muuta selviää mainiosta lehdestämme!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 52 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
207 mm * 287 mm * 3 mm
Paino 121g
Ilmestymiskerrat vuodessa 8 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 6-8, 9-99

Saatat myös pitää...