Monster High

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika
Monster High 01-2024: 21.02. – 17.04.
Monster High 02-2024: 28.08. – 30.10.

Kaikille hurjien hirviöiden ja aaveiden ja muodin ystäville on taas tarjolla hirmuisen hauskaa luettavaa, kun Monster High -lehti palaa lehtihyllyihin!

Monster High kertoo teinimonstereiden elämästä ja opiskelusta Monster High’n lukiossa. Kauhisjoukkion menossa on humoristisella tavalla piirteitä hirviö- ja kauhuelokuvista ja mitä merkillisimmistä taruolennoista. Monster High on suvaitsevaisuuden kehto, sillä koulussa on hyvin tilaa ihan jokaiselle koosta, ulkonäöstä ja alkuperästä riippumatta! Monsterikoulussa outous on suorastaan normaalia! Kauhu- ja hirviöteemaan yhdistyy tarinoissa ja tehtävissä muotia ja koulumaailman ilmiöitä sekä ihmissuhdekoukeroita. Kuka on ihastunut ja kehen? Kenelle sattuu nolo tapaus ja millaisiin kommelluksiin väärinkäsitykset johtavat? Mitä kummaa kotituhoustunnilla tapahtuu, millaista on kuolleiden kielten tunnilla ja kenen lempiaine mahtaa olla luova kirjoittaminen? Entä kuka rakastaa geometriaa? Tämä ja paljon muuta hirmuisen kauhistuttavan hauskaa löytyy lehden sivuilta!

Monster High’n käytävillä hiippailee sangen kirjava joukko hyvinkin eri ikäisiä oppilaita. 15-vuotias ihmissusien tytär Clawdeen Wolf, 1600-vuotias vampyyri Draculaura ja Frankie Stein, Frankensteinin hirviön tytär, ovat keskenään bestiksiä. Heidän kanssaan koulua käyvät egyptiläinen prinsessa Cleo de Nile ja zombien tytär Gloulia Yelps. Toki lukiossa on poikiakin – muun muassa Medusan poika Deuce Gorgon, Clawd Wolf sekä herra Hyden 16-vuotias poika Holt Hyde ja tohtori Jekyllin poika Jackson Jekyll – jotka ovat toistensa alter egoja.

Koulun opettajatkaan eivät ole millään muotoa aivan tavallisia tapauksia. Rehtori Bloodgoodin pää on irtonainen, ja hän saattaa kanniskella sitä kainalosssaan. Draaman opettaja on puolestaan näkymätön ja liikunnanopettajalla on puujalka.

Monilla kauhiksista on lemmikkejä: Clawdeenilla on Crescent-kissa, Draculauralla lepakko nimeltä Count Faboulous ja Frankiella Watzit-koira. Ghoulialla on pöllö, Sir Hoots A Lot ja 15-vuotiaan merihirviön tyttären, Lagoona Bluen lemmikki on piraja, Neptuna.

Lehden hauskojen tehtävien ja lumoavien tarinoiden parissa on helppo viihtyä – etsi eroja, ratko aavemaisia labyrintteja ja väritä hirmu hienoja kuvia! Askartelutehtävissä on huomioitu myös Monster High -nuket, joten lehden lukemisen voi yhdistää leikkeihin! Jokaisen Monster High -fanin huoneen seinälle sopii tietenkin hyytävän hienoja julisteita!

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
208 mm * 278 mm * 25 mm
Paino 120g
Ikäryhmä 6-8

Saatat myös pitää...