Minecraft

Minecraft on yksi aikamme suosituimmista videopeleistä, eikä sen valtava suosio osoita laantumisen merkkejä. Maailmanlaajuinen ilmiö selittyy Minecraftin monimuotoisuudella: pelin tarjoamat mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, ja vain pelaajan mielikuvitus on rajana.

Minecraft jaetaan kahteen pelimuotoon: selviytymis-ja luovaan pelimuotoon. Selviytymispelimuodossa pelaaja aloittaa seikkailunsa ilman minkäänlaisia välineitä tai tarvikkeita, ja hänen on koetettava pysyä hengissä keskellä villiä erämaata keräten raaka-aineita, louhimalla palikoita, etsien ruokaa ja rakentamalla turvakseen suojapaikka. Löydätkö tarvittavat materiaalit valmistaaksesi tuiki tarpeellisia aseita ja työkaluja? Kaiken lisäksi Minecraft-maailma on täynnä toinen toistaan kovempia vihollisia ja hurjempia otuksia, jotka yrittävät tehdä pelaajan elämästä hankalaa… Luovassa pelimuodossa puolestaan keskitytään ainoastaan rakentamiseen: käytössä on rajattomat määrät materiaaleja, eivätkä hirviöt ole luovan työn tiellä. Kokeneimmat Minecraft-rakentajat ovat luoneet peliin kokonaisia kaupunkeja!

Seikkailu alkaa Ylämaailmasta, joka on täynnä ruohokenttiä, metsiä, aavikoita, vuoristoja ja meriä. Meren pohjalla piilee jylhiä valtameritemppeleitä, joidenympärillä partioi hurjia suojelijoita. Mahdatko löytää meren syvyyksistä kenties kätkettyjä aarteita? Ylämaailma vaikuttaa mukavan rauhalliselta –ainakin auringonlaskuun asti! Öisin luurangot ja zombit nimittäin tulevat esiin koloistaan… nämä vähemmän ystävälliset kaverit eivät pidä siitä, että niiden mailla asustaa muitakin! Taisteluvinkkien avulla saat kuitenkin pidettyä vihulaiset loitolla ja pysyt hengissä seuraavaankin päivään. Toinen ulottuvuus, Horna, on tukalan kuuma tulen ja laavan täyttämä pätsi, jossa vaeltelee toinen toistaan oudompia ja hurjempia vastustajia kuten sikamiehiä ja hornanhenkiä. Pystytkö selviytymään tässä luotaantyöntävässä ulottuvuudessa? Pelin viimeinen etappi on outo Ääri, ulkoavaruuden elotonta autiutta muistuttava paikka. Jossain täällä majailee myös pelin loppupomo, hurja Äärilisko-lohikäärme…

Story House Egmontin Minecraft-tuotteisiin kuuluu sekä lehti että lukuisia kovakantisia kirjoja. Mukana on monipuolisia pelivinkkejä ja -taktiikoita, vaihe vaiheelta eteneviä kekseliäitä rakennusohjeita ja -ideoita, pelin palikoiden, otusten ja elinympäristöjen esittelyjä, peliuutisia, asiantuntijoiden ja asialleen omistautuneiden mestarirakentajien haastatteluja, Minecraft-yhteisön upeimpia luomuksia, päivitysten esittelyjä, pelin historiaa ja paljon muuta. Vinkkien ansiosta creeperit eivät posauta sinua ja rakennelmiasi taivaan tuuliin, etkä päädy ilkeiden zombien välipalaksi! Saatavilla on sopivia tuotteita kaikille, aloittelevista seikkailijoista aina kokeneisiin Minecraft-taitureihin. Olitpa sitten kiinnostunut selviytymisestä, taisteluista tai vaikkapa punakiveen perustuvista virtapiireistä ja monimutkaisten laitteiden kyhäämisestä, Minecraft-tuotteiden valikoimassa on jokaiselle jotain. Näin saat pelikokemuksestasi kaiken irti, päihität hirviöt ja pystyt kenties huiputtamaan muitakin pelaajia!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin