My Little Pony

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika
My Little Pony 01-2023: 20.03. – 22.05.
My Little Pony 02-2023: 22.05. – 24.07.
My Little Pony 03-2023: 24.07. – 18.09.
My Little Pony 04-2023: 18.09. – 06.11.

My Little Pony -lehdessä on kiva sarjis, ihania kuvia ja viihdyttäviä tehtäviä sekä mukana liitelahja. Suloiset ponisankarit asuvat Equestriassa sijaitsevassa Ponyvillessä, jossa ystävyys on taikaa. Prinsessat Celestia ja Luna (myös Nigthmare Moon) asuvat Canterlotissa linnassa. Komea Shining Armor on prinsessa Cadancen mies, suloisen Flurry Heart -varsan isä ja ystävyyden prinsessa Twilight Sparklen veli. Cadance on Kristallivaltakunnan (Crystal Empire) hallitsija. Osa poneista on pegasoksia, osa yksisarvisia ja osa maaponeja. Kaikilla eri lajeilla on omat erikoispiirteensä.

Ponien pääkuusikkoon kuuluvat prinsessa Twilight Sparklen lisäksi Applejack, joka asuu Omppulan omenatarhalla perheensä kanssa, räväkkä juhlien järjestämiseen erikoistunut Pinkie Pie, vauhdikas lentäjä Rainbow Dash, joka asuu Pilvilaaksossa sekä muotitietoisuuden huippu Rarity ja kaikkien eläinten ymmärtäjä, hiljainen ja rauhallinen Fluttershy. Ponit tapaavat toisiaan usein Caken perheen Sokeripala-kahvilassa. Ansioituneilla poneilla on oma söpöysmerkkinsä. My Little Pony -lehden sivuilla tavataan myös omaa söpöysmerkkiään innokkaasti tavoitelleet ja ne sittemmin saaneet söpöysmerkkiklubilaiset. Apple Bloom on Applejackin pikkusisko ja Sweetie Belle Rarityn pikkusisko. Lisäksi joukkoon kuuluu Scootaloo, joka ihailee Wonderboltseihin eli Sähikäisiin kuuluvaa Rainbow Dashia yli kaiken.

Lähes kaikilla Ponyvillen poneilla on oma lemmikki. Pikkuinen lohikäärme Spike, joka rakastaa jalokivien syömistä, on prinsessa Twilight Sparklen uskollinen avustaja. Fluttershyn lemmikkinä on Enkeli-kani ja Gummy, hampaaton alligaattori, pitää seuraa Pinkie Pielle. Equestria on rauhan tyyssija, mutta sielläkin esiintyy ilkeitä hahmoja silloin tällöin. Heistä tunnetuimpia ovat Discord ja Trixie.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
208 mm * 288 mm * 3 mm
Paino 50g
Ikäryhmä 3-5, 6-8

Saatat myös pitää...