Top Wing - Ässäluokka

Top Wing eli Ässäluokka kertoo neljästä linnunpoikasesta, jotka ovat hiljattain päässeet kadeteiksi ja suorittavat kotipaikallaan Pyörresaarella erilaisia pelastustehtäviä. Kadetit toivovat jonakin päivänä saavansa ylennyksen ja tulevansa oikeiksi pelastuslentäjiksi. Tähän mennessä he ovat jo hyvää vauhtia matkalla maineeseen!

Kaikki kadettilinnut ovat keskenään erilaisia, ja heillä on käytössään oma pelastuskulkuväline: Ässäluokan johtaja Sisu on sinitöyhtönärhi, joka on erikoistunut lentämään ilmojen halki ja nousemaan kohti korkeuksia Taivassiipi-lentokoneellaan. Siinä on monenlaisia lisävarusteita, kuten pidennettävät kynnet kohteiden nappaamista varten. Pinja on pingviini, jolla on vesilinnulle sopivaan tyyliin kulkupelinään Vesisiipi-sukellusvene. Pinkkiä rakastava Pinja onkin oikea vedenalaisten pelastustehtävien taituri! Kake-kukko ajelee ympäri saarta autollaan Maastosiivellä, jolla selviää hankalastakin maastosta käden käänteessä. ”Kukko kiekuu ja hommat hoituu!” Lenni puolestaan on lunni, Ässäluokan toinen vesilintu. Hänen ajokkinaan on Loiskesiipi, jolla voi mainiosti porhaltaa aaltojen ja tyrskyjen keskellä. Yhteisvoimin kadetit selviävät tilanteesta kuin tilanteesta!

Apunaan kadeteilla on ohjaajansa Vinha ja nerokas mekaanikko Piia. Linnunpoikasilla on vielä paljon opittavaa, mutta kannustavan opetuksen tukemana heidän taitonsa kasvavat koko ajan! Ainakin kommodori Kalkkunan mielestä kadetit ovat mahtavia, ja hän luottaa Ässäluokan lintuihin täysin!

Päänvaivaa saarella aiheuttavat kaksi kolttostelevaa krokotiilia, Kapu Kimmo ja Kaarina. Merirosvoilevat krokotiilit rakastavat aarteita eivätkä kaihda keinoja niiden hankkimiseksi! Mukana menossa on myös Luihu McLepakko –voisiko kaverin nimi antaa jonkinlaisia vihjeitä hänen luonteestaan?

Pyörresaarella on monia muitakin asukkaita. Sonjan sitruunakojulla voi käydä nauttimassa virkistävää mehua ja viilentävää jäätelöä, ennen kuin on jälleen aika syöksähtää kohti toiminnantäyteisiä pelastustehtäviä. Mustekala Mauri soittaa kojun luona menevää musiikkia, jota kuunnellessa on mukava rentoutua. Onna Orava lentelee ympäriinsä innoissaan kuin liito-orava ikään. Tuulisena päivänä lentohommissa tosin saatetaan hyvinkin tarvita Ässäluokan apua!

Story House Egmontin vauhdikkaissa Top Wing -aiheisissa puuha-ja värityskirjoissa riittää tekemistä kaikille Ässäluokan faneille! Ratkaise tehtävät, yhdistä parit toisiinsa, selvitä sokkelot, etsi kohteet ja väritä kuvat riemukkailla väreillä. Monissa tuotteissa on lisäksi mukana värikkäitä tarroja. Pidä hauskaa sankarillisten kadettilintujen urheassa ja neuvokkaassa seurassa!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.